Wihoo

I morgon ska vi ha fika och de ska bli himmelens kul!
De är så trevligt när man träffas flera stycken och bara tjatar och pimplar kaffe!
Crazy Girls!
Måste köpa mig en riktigt täckande hårfärg i morgon. Mörkbrun var ingen hit. De knallröda försvann men nu lyser de så fint igenom igen - Bajs!
Jag har förövrigt lyckas med ett i de närmaste akobatnummer: Rakat ben, muff och armhålor. I morgon väntas ett nytt nummer... jag ska tvätta håret :) Nu är iof P hemma och han har faktiskt erbjudit sig att hjälpa mig med det, men va fan - fixar väl jag :) Han kan få vara snäll och smörja mina söta fossar!

En salig blandning

Har fått lite gjort denna tråkiga måndag.
Var iväg till apoteket förut och läkaren som skulle fixa min recept hade ju gjort helt fel men kom därifrån med en flaska laktulos (nej jag skojjar inte). Ringde upp Balder och deta skulle ordnas i morgon FAN! inte snabbt nog. Blev en veckohandling sedan men det var ganska ok för vi hade så mkt i frysen så de blev mest frukt & grönt, lite från charken, mejerivaror och toalettpapper. Seriöst den här familjen konsumerar flera tusen mil toapapper i månaden!
Idag vankas de helstekt kyckling m ris, gräddsås och grönsaker. NOMNOM
Fick med mig en underlagskräm också.
Nej nu ska jag ta tag i lite saker här hemma.
Hittade en skiva med kort från Neas gamla dagis Humlan, hihi va liten hon var.

Moroten i natten = novalucol

Åh idag fick jag sovmorgon :)
Vaknade med kramp i vaden vid halv tio - smärta! Inatt fick jag gå upp och käka morot. Jag hade slut på novalucolen och en halsbränna som hette duga. Är stolt att jag kom ihåg att morot kan hjälpa sådär mitt i natten.
Idag hämtar och lämnar P Nea. Skönt att få slippa det för en gång skull. Inte för att jag tycker att de är jobbigt med de kan vara skönt att få slippa de ibland. P är ju hemma den här veckan och startar sitt nya jobb på måndag.
Denna vecka kommer förhoppningsvis fotsacken till barnvagnen in på lager så de blir att klicka hem den pronto. Måste även en sväng till Apoteket för att hämta ut mera Miniderm och Rennie. Sen måste jag shoppa mig en ny underlagskräm... hej och hå, tack för att solen lyser!

Hår och trots!

Fan va trött jag är!
Skräll säger ni
FINE säger jag!
Spenderade em på K-Berg och Tössecupen, min älskling var sååå duktig. Jäktade hem vid 16 för jag hade lovat Emma att hjälpa henne med löshåret. 3,5 timme senare, 2 barn utom kontroll och ett humör från helvetet var vi klara. Blev riktigt snygg....Buhuuuu jag vill också ha lång svall. Nu ska hon känna på de, kanske får sätta i flera. P kom hem när Emma och Olle precis hade åkt... Jag var trött, hungrig och på ett uruselt humör. Först nu känner jag att jag kan prata med honom. 6 -års trotsen - GE MIG STYRKA!!!
Får försöka ta mig an sängen tidigt idag!

Fixering?

Det känns
väldigt konstigt! Nea är inte hemma, inget spring, inget skratt... bara tomt. Hon kommer dessutom inte hem förrän i em. Min sessa <3
Hade inga problem att somna igår. Har som vanligt varit uppe under natten för vattenkastning. Men de som är nytt är att bebisen, tror  jag, håller på att fixera sig. Det gör ont långt nere i "musen" som tryck nedåt. Detta varvas emmelanåt med lite "mensvärk". De är långt kvar än, men de är skönt att veta att de går åt rätt åt.
Tittar man på bilderna A-E så längtar jag ju inte till varken D el E
P laddar för Tössecupen, funderar på att ta mig en sväng dit sen. Har aldrig sett honom spela så de kanske är på tiden :)

Lugn kväll

Ja då var man hemma igen.
Gick med till Joel förut men stannade bara en liten stund. Var alldeles perfekt för alla var nyktra och de var få männsikor där. För en halvtimma sedan kom P hem.
Nu ska jag se om det finns någon trevlig film att vila öga på. Nea sover hos Inga-lill och farfar så de är så lugnt och tråkigt hemma.

Är på fest... Nej herregud är hos joel en ...

foto0132 (MMS)

Är på fest... Nej herregud är hos joel en sväng. Än så länge är de bara patrik, maggie och joel. Ska snart bege mig hem och inta soffläge :) mannen gillar cd skivor.


Iväg igen nu då!

Har haft en härlig morgon.
Mys och bus i sängen med hela familjen, upp och fixa och dona. Nea följde med farbror Jimmy och kusin Theo till badhuset och Donken. P och jag passade på att gå och käka lunch tillsammans, varför gör man inte det oftare. Var på 50's iaf och gick därifrån riktigt mätta och belåtna :) Nu är vi hemma och har packat Nea's väska för nu ska hon till Inga-lill för att spendera kvällen och natten där. Blir inte mycket man ser av lilla trollungen idag :(
Vad ska jag göra då?
Förslag mottages tacksamt!

You can't hurry love


I need love, love 
ooh, ease my mind 
And I need to find time 
someone to call mine; 

You can't hurry love 
No, you'll just have to wait 
She said love don't come easy 
But it's a game of give and take 
You can't hurry love 
No, you'll just have to wait 
Just trust in a good time 
No matter how long it takes 

How many heartaches must I stand 
Before I find the love to let me live again 
Right now the only thing that keeps me hanging on 
when I feel my strength, ooh, it's almost gone 

I remember mama said 
You can't hurry love 
No you'll just have to wait 
She said love don't come easy 
It's a game of give and take 
How long must I wait 
How muck more must I take 
Before loneliness 
Will cause my heart, heart to break? 

No, I cant bear to live my life alone 
I grow impatient for a love to call my own 
But when I feel that I, I can't go on 
Well these precious words keep me hanging on 

I remember mama said 
You can't hurry love 
No, you'll just have to wait 
She said love don't come easy 
Well, it's a game of give and take 
You can't hurry love 
No, you'll just have to wait 
Just trust in a good time 
No matter how long it takes, now break! 

Now love, love don't come easy 
But I keep on waiting 
Anticipating for that soft voice 
To talk to me at night 
For some tender arms 
hold me tight 
I keep waiting 
Ooh, till that day 
But it ain't easy (Love don't come easy) 
No, you know it ain't easy 

My mama said 
You can't hurry love 
No, you'll just have to wait 
She said love don't come easy 
It's a game of give and take...

Liten fot och tjafs

Fredag
och jag och P lackade ur rejält på varandra på em... fan jag la mig i soffan och sov, han fick dammsuga hahahaaa!
Sen va de inget mer med det. Han är så jävla kinkig, han är täppt i näsan och känner sig så sjuk - bebis!!! Satte igång med maten efter min powernap, idag blev de vitkålssallad och quesadillas. De var en riktig hit, vi gjorde två varianter en med kyckling, den andra med köttfärs - NAMNAM. Med lite mat i magen infann sig lugnet - fredagsmyyyyys!
Bebisen röjer runt i magen och jag kan känna de små fossingarna när lillen sparkar hihi

v.35

V.35
Börjar bli en del trångt nu, men jag är så glad att tiden går :) Nea och jag tittar på någon tecknad film. Slappare än körv. Nej får ut och flytta bilen så lapplisa inte dekorerar den.
Beställde insynsskydd förut också, ska bli najs å slippa folks jävla nyllen som GLOR in. Hoppas på ett eftermiddagsbesök sen :) Jag behöver piggas upp.

uppdate

Nyss hemkommen.
Har varit hos barnmorskan. Idag såg allt bra ut eller ja bättre. Har gått upp lite, bebisen ligger inte på tvären och ingen äggvita yeeeh!
Ska fortsätta med vilan efter maten eftersom de fungerade så bra. Nästa koll, nästa fredag.
Kom nu bebisen <3
Nu ska jag äta mellanmål innan de är dags för hämtning av den stora sessan.
Ge mig vår!

God Morgon

Att mobilblogga var superlätt ju :) Blev nöjd hahaha... Att stava va svårare, E jag lånar gärna din bok :D
Nej med de funkar som om man skickar ett vanligt sms alternativt mms. Bara att lägga till sitt telefonnummer till bloggkontot och voila!
Nu har jag slängt i mig frukost och ska snart sätta på ansiktet så jag inte skrämmer ihjäl barnmorskan. Tycker jag ätit relativt bra under veckan som gått så jag hoppas vikten visar på +. För övrigt går jag in i vecka 35 idag. Även om de känns som livet går i slow motion går de sakta men säkert framåt.

Måste se om de dunkar att mobil blogga.

foto0121 (MMS)

Måste se om de dunkar att mobil blogga.


Pengar, vågen och trots!

Får bli ett kvällsinlägg.
Haft en fin dag efter min uschliga natt. Fikade med Mikka och bjöd på semlor - årets första! Namnam... blev dock "avbrutna" pga ett telefonsamtal :) Synd för de var mkt trrevligt.  Sedan var jag en sväng på hobbybutiken och efter det blev de hem och laga mat: Nea's specialsoppa :) Svingott.
Efter maten la jag mig för att vila, tog en stund sen somnade jag som en stock - gött som tusan.
Just de den goda nyheten jag skrev om häromdagen... P har fått nytt jobb!!! Så jävla kul för honom. Han kommer vara borta mån-tors men de är ingen fara, de har han gjort förut. Han får jobba med de han vill, plattsättare som han är! Bättre betalt också hahahaaa. Nej men seriöst man får inte ut mycke genom att gå hemma med föräldrapenning. Tänk en 75 % lön och sedan 80 % utav de. Huvaligen!
Han är glad och jag är glad - de här kommer bli kanon!
Bild från Himlabadet i Sundsvall som P var med och kaklade
Har hjälpt Nea med läxan, gick superbra, nu ligger hon och sussar så sött. Annars har hon haft ett hejdundrandes skiftande humör idag. 6 - års trotsen yeeeeeey
I morgon är de dags för extra kontroll hos barnmorskan. Ska kontrollera hur bebisen ligger (tror fortfarande att lillen ligger "fel") men framför allt kolla så jag gått upp i vikt.

Tösonge

Min syster kommer i Juni bli mamma till en flicka <3 Så himla kul då hon har två underbara pojkar sedan tidigare. Detta innebär också att jag kommer få en pojk :) Låt mig förklara: När vi syskon fått barn så har de hitills blivit varannan pojk, varannan flicka. Nisse fick en tjej, Emma - pojk, Jag - flicka, Emma - pojk, Sarah - flicka. Eftersom jag ska ha innan Emma som dessutom får en tös så ska jag ha en pojk <3 Låter lite flummigt men jag är själv ganska övertygad om att de är en liten gosse i magen.
Nej nu ska jag ringa Balder!

Stanna Anna

Här sitter jag vid mitt matsalsbord,
Så liten och svag på denna jord
Fy helvete, jag skyller all min ynkedom på Anna
Jag lindar upp henne kring mitt finger,
Hon sliter sig loss, iväg hon springer
Från mig, hon vill bara leka kurragömma,
Är hon en sån jag måste glömma,
Det vill inte jag
Refräng:
Stanna Anna, jag ber dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Stanna Anna, jag ser dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Vers 2:
Om jag ändå var stark, om jag ändå var kall,
skulle hon inte vara så säker på mig, men nej,
jag ger henne alldeles för många chanser
När hon tittar på mig, då flackar min blick
när hon vänder sig bort, då glor jag som mest
och det är fel, det är för fan inte så som det ska vara,
så hade jag aldrig gjort med Sara, till exempel
Refräng:
Stanna Anna, jag ber dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Stanna Anna, jag ser dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Refräng:
Stanna Anna, jag ber dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Stanna Anna, jag ser dig,
Anna, du jag vill ha dig
Anna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag





Konstnären

Humör...dåligt morgonhumör - FAN, BAJS!

Nåja nu börjar de släppa. Har gjort mig två grova med norrboda korv, juice och druvor. Hoppas att de kan få humöret på riktig rätsida. Drömde kusliga drömmar inatt. Bla fick jag inte ha täcket på mig, vilket resulterade i att jag fortfarande är nedkyld.
Nej tänkte visa vilken liten estet jag har här hemma. Hon målar nästan jämt, ofta är de genomtänkt med detaljer som inte ens jag skulle tänka på.
Här har vi en flicka som speglar sig.
Här har vi en tjej ute i regnet med sitt fina paraply.
Nu tror jag bestämt att frukosten börjat verka...
Efter 12 någon gång kommer Mikka - måste titta på nya hårfärgen, fråga en sak och dricka kaffe.

Stretcha ryggen!

Tänkte visa er kära läsare en stretch övning för ryggen jag gör varje kväll:
Gammal bild på mig ;) Viktigt med stövlarna på, då får man ut maximalt av övningen!

Ringalinga

Ska ta och rava mig in i duschen strax
har haft en fullspäckad dag men nu är jag trött och har en finfiiin nästäppa. Är sugen på något, måste bara komma på vad! Betalade fitträkningarna nu. en halv lön och 3 dagars gravidpennig - ÄR SÅ JÄVLA RIK!!!
Uttråkad, brukar inte vara det men nu... liksom vad finns de att hitta på då? NADA - ge mig vår, sommar. Älskar Åmål men den är ju totalt död under vinterhalvåret.
I morgon måste jag ringa Balderkliniken och kommunal. Ogillar att prata i telefon, har dock inget att välja på.
Syrran ska göra en kul grej också så henne ska de bli ett nöje att ringa hehe

Torsk på Tallin och en knepig färg

Min hårfärg...
blev inte riktigt vad jag tänkt mig hahahahaaaaa
men men, kan ju bara ha toning pga magen :)
Nåja blev en förändring!
Nu ska jag ta tag i maten idag blir det stekt torskfilé, potatis, äggsås, rivna morötter NAMNAMNAM
en torsk :)

Good News

Har förvaltat dagens timmar bra. Storhandlat, rensat kylen, slängt pappersskräp, pantat, tvättat. Har precis ätit mellanmål, snart dags för hårfärgning :)
P kom hem med förhoppningsvis goddie goddie nyheter förut, den som lever får se.

Dags att dra till Stig...

Klockan ringde i morse och jag dog lite...
men sedan knackade de iväg och Nea sa att sov i fem minuter till mamma hahahaha... då var hon i full gång med att klä sig och fixa iordning. Steg upp efter tio minuter, då satt hon och tittade på Vakna på the voice.
Nu har jag käkat frukost och druckit kaffe. Snart ska jag iväg och storhandla, inte kul men skönt att få göra de i lugn och ro. Nöjd idag när allt målande och donande är färdigt. Nästan allt är klart till bebisen, måste ha tag i en babysitter bara.
Nej dags att dra igång :)
Ha en fin dag.

Bebisdator och leverfläckar

Sitter och slötittar på Vänner och försöker blogga på P's minpc... tar sin lilla tid får jag noglov att säga - jävla bebisdator!
Har haft en finfiin dag som började med sovmorgon, fortsatte med fika hos Wero med henne och Mikka, Alva och Nea lekte fint! Både Wero och jag var imponerade inte ett uns av ovänskap på 2 timmar!!! Fick med mig 2 par ridbyxor också - perfekt!
Hem efter de och målade klart skötbordet :) fixade även 2 väggkorgar som jag har blommor i, på med lite färg och Voila!!!  Skulle storhandlat idag också men får ta tag i de till morgonen, jag ska trängas med pensionärerna på fm hahaha.... skrev iaf matschema och inköpslistan.
Ska snart slänga mig i duschen. P drar iväg och tränar snart, Nea ligger i sängen allt är förberett inför morgondagen, ska sätta på en maskin med tvätt sen.
Hahaha... upptäckte en leverfläck på Nea förut, inte något konstigt, lite större än en vanlig men hon sken upp som en sol å sprang till P och sa pappa pappa vet du: jag har en leverfläck hahaaa hon var så nöjd. Sen satte hon sig i sängen och leta överallt :D
Gammal bild på moi, smal - brun!

Sovmorgon <3

Underbart..
med sovmorgon :)
Neas planering med väckarklockan gick UTMÄRKT, vaknade av att hon stod stolt som tusan bredvid sin far och berätade att de va dags att gå upp nu och att hon hade satt på nyhetsmorgon. Hon hade fixat allt hon skulle :)
Nu ska jag sätta fart och försöka fixa håret, bör tvättas med ska färga de ikväll el morgon så de känns meningslöst. Sen bär de av till wero äntligen men först hämta Nea på förskolan. Mikka kommer också - de här blir en fin start på morgonen.
Jag och liten Nea

Väckarklocka, vitt och hårfärg!

Haft en skön dag.
En hel del att göra  men nu är jag nöjd :) Har bytt gardiner (vita), filtar (vita) lampskärmar (vita), äntligen fått fönsterbelysning i båda fönstrena, bytt kuddfodral (vita) hahaha.... blev himla bra, frääääääscht!
Idag har Nea fått låna min väckarklocka. Hon ska nämligen själv försöka gå upp och klä på sig i morgon. Hon var så uppspelt så de blev jobbigt för henne att somna - gullrompa. P börjar sent så han ska köra henne till morgonen. De betyder att jag slipper upp i ottan vilket är lovely då jag alltid sover som bäst på morgonen.
Ska äntligen fika med Wero i morgon också. Mikka joinar också :) Ska bli riktigt najs. Nea följer med och leker med Alva - Perfekt!
Nu behöver jag mina kära läsares hjälp. Brunt eller svart - FAN jag är så bedrövligt trött på min hårfärg. Har haft de i 2 år nu, känns som en förändring är på sin plats.

GWEN

Brukar visa bilder på snygga killar/män...
nu kommer de en brutta som är het, het het!
Stilikon med en röst som är otrolig, 2 barns mamma med världens kropp dessutom.

Våfflor

Har lovat
min sessa att vi ska göra våfflor, kANSKE är bäst att ta ta i de som man slipper höra "men mamma du lovade ju att vi skulle göra våfflor, kan vi göra de nu???"
Har lite kvar att pyssla med, så lite energi är nog inte så dumt. Ska måla skötbordet en gång till, stryka och kanske fålla upp gardinerna till vardagsrummet, laga mat.
Bebisen är vild i magen :) Den har fortfarande inte lagt sig rätt, ligger på tvären hej och hå!

Bebis grejor

Morgon
Har sovit gott inatt, har ju givetvis varit uppe och vankat till toaletten för femtioelva toabesök men somnat om snabbt :)
Klockan larmade kl 07:30... snooozade en kvart steg motvilligt upp. Gick och väckte en ännu tröttare Nea hahaha.... tröttaste familjen ever!!!
Nu har jag rötat i soffan en stund. Ska bädda sängen och försöka äta lite frukost, har verkligen ingen matlust idag. Kokade ägg förut ska försöka äta ett iaf.
Senare ska jag måla skötbordet och skriva en lista på vad som behöver handlas hem till bebisen, är lång tid kvar det vet jag men de är ju så mysigt att planera <3
Är de en sak jag ska vänja lille bebisen med ganska så snart så är de flaska. Nea vägrade använda flaska, hon tog varken ersättning, välling eller om jag pumpat... så vi får väl se om de går bättre denna gång.
Nej dags att försöka starta dagen!

Fullt upp

Har haft en fullspäckad dag...
med väldigt trevligt sällskap i form av min syster Ada.
Vi drog iväg utan barn vid tolv och var hemma trax före 18... Var på Ikea och fick mig lite vitt och fräscht till vardagsrummet, ett skötbord och så givetvis lite ditten och datten :)
Tog en sväng på Bergvik också. Köpte lite smink, en t-shirt till Nea, leggins och undisar. Hitta en tröja på Gina också 50 spänn som hittat :) Tror att Sarah var lite trött på mig i slutet, de går fan INTE FORT hahahaa.... vaggar sakta sakta :)
Nea har också haft fullt upp med Bowlingkalas och sedan ridning. Hon var så glad och berätta att hon hade gjort 2 strike och minsan hade Alva börjat att rida.
När jag kom hem åkte vi hem till Emma för lite kaffe och tårta, blev dock inte så länge med trötta barn.
Har donat här hemma under kvällen, ska fixa gardinbyte i morgon. Nu blir de filmmys...

Grattis Emma

Idag är de min vasinnigt snygga syster Emma som fyller år!
Stort GRATTIS!!!
Håller för övrigt på att göra mig iordning då jag har bestämt med syster Sarah att vi ska till Ikea och en sväng till Bergvik. Får se hur pigg hon är idag då hon jobbade till 02 i natt :D
Själv har jag efter vissa insomningssvårigheter sovit gott, de känns i kroppen och märks på hela humöret.
Nej nu blir de kaffe

Tråkdag

Haft en otroligt...
seg dag. Har varrit trött mest heela dagen. Blev lite skidskytte i fm. P och Nea åkte för att fixa present till en klasskamrat som ska ha bowlingkalas i morgon. Sedan lagade de mat. Jag har tvättat och plockat lite här hemma. Sedan blev de käk Pasta Bolognese och efter det vila :) Lyckades faktiskt somna i typ trekvart, var som en ny människa efteråt. Nu på kvällen har de vart lite plock, fixade med lite dip och grönsaker. Lämnade P och Nea hemma och gick för att hälsa på Emma och Sarah på 50's. Käkade lite strips och vitlöksdip NAMNAM.
I morgon ska Sarah och jag bege oss till K-stad. Helt utan barn haha.. gott konstigt.
Nu är de tänkt att P och jag ska kika på en film, tror de blir The Town.

Morgonstund suger...

Ny dag nya tag..?
Ny natt ny sömn...JA TACK!
Fans satan vad trörr jag är. Har inte sovot speciellt många timmar inatt. Känns lite zombievarning på mig idag...
Vill åka till Ikea och kolla skötbord och köpa lite vita lampskärmar till vardagsrummet....
Vill men vet inte om orken infinner sig... Försöker verkligen sova på på vä sida som barnmorskan rekommenderade för då kan bebisen vända sig rätt - funkar inge vidare!
Gnääll gnäll gnäll

V.34

V. 34
Fan de går framåt. Bebisen ligger fortfarande på tvären...
Läste ett tips på en sida för gravida...
"När smärtan kommer, föreställ dig en våg på en vit sandstrand; låt vågen skölja in över din säng och ta med sig sammandragningen ut till havs." — A. K. Grondin'
Hahahhahahaaaaaa..... SERIÖST?! Har hon upplevt en förlossning - pucko :)
De här är ju då en bebis som ligger rätt :)

Den enbente

Idag
har jag inte bloggat - skumt!
Fick ju sovmorgon idag och vaknade kl 11!!! Liksom de va ju bara och slänga på sig kläder tvätta fejjan och hämta Nea på förskolan. Sen hem för tvätt av hår och ordningställande av ansikte. Maggie kom förbi och jag hann med en kaffe innan jag mötte upp Emelie och Mikka för lunch. De va skönt, helt själv för en gång skull. Efteråt tog vi kaffe här, sen tog vi bilen till Ica och där skildes våra vägar. Nea och jag köpte fredagsmys, grönsaker med dipp och lite smågodis.
Måste berätta: Nea såg en man på kryckor som hade ett amputerat ben. Hon blev helt förskräckt och pratade högt om detta som absolut inte gick att förklara för henne.
Väl hemma fixade vi hallen, ordnade med mera skoförvaring i hallen, blev jättebra och mera utrymme :) Försökte också förklara varför man ibland måste amputera ben.
Nu rötar vi i soffan och kikar på Let's Dance, Nea börjar bli uttråkad eller trött. P är på pokerkväll, så de är tjejkväll.

Evning

Kväll... jag gillar kvällar!
Har ofta en stund för mig sjäv vid den här tiden. P har ofta träning och Nea sover oftast. Måste säga att hon har blivit fantastiskt duktig på att lägga sig. Idag stod jag i duschen och sa till henne att de var sovtime. Dags att lägga undan allt, stänga av filmen och sätta på saga el musik. När jag kom ut från duschen hade hon släckt alla lampor och satt på lite musik och sov så gott! Stolt!!!
Lagade kycklingsoppa med chili och paprika idag för första gånge. Blev riktigt bra och hela familjen gilla de riktigt mycke, fan då blir jag nöjd! Efter maten skulle jag iaf pröva de här med att vila i 1,5 timma för att inte göra åt energin jag fått i mig. Låg väl mest och skrattade åt P. Älsklingen tog tag i köket och städade de. Men med jämna mellanrum kom han in och roade mig hahaha. Effter en stund kom Nea hem från en kompis, då fixade han hennes dusch också innan han åkte och tränade.
Nu sitter jag soffan med ett stort glas juice (får sådan jävla halsbränna dock). Har duschat, filat och smörjt fötterna. Ska resa på arslet för jag fick sms nu och jag har luren på laddning - drit också :)

Clementiner.

Eftermiddag¨Har precis kört Nea till en kompis, de skulle till badhuset (nej inte ensamma) och hon var lyrisk :) Kom hem och fixade lite med en blomma, bytte ljus och käkade lite. Köpte med så jävla goda clementiner förut när jag handlade...de är lycka i all sin enkelhet - en god jäkla clementin!

Härlig morgon.

God Morgon
Jo jag var lika trött idag me tycker ändå att jag piggna på snabbt. Fixa iordning Nea och körde henne till förskolan. Hem och sätta på kaffe och käka frukost och iväg till barnmorskan.
Alla prover hb, blodsocker och blodtryck var jättebra. Bebisen ligger på tvären och jag har inte gått upp ett endaste gram på 3 veckor! Hahaha... i vanliga fall hade jag nog varit glad men de är ju inte vad man ska göra just nu så det blir kontroll om ca en vecka igen. Jag ska vila 1,5 timmar efter maten varje dag för att inte göra åt energi + äta mellanmål hej och hå.... vi får väl se om de funkar!
Sitter iaf med en risifrutti nu innan jag ska bege mig iväg och hämta Nea.

Baaaah

JAg är fortfarande arg och irriterad!
Har sysselsatt mig med att vända kuddarna i soffan, vikt och burit tvätt, ätit annanas med vaniljglass, borstat tänderna, duschat och fixat Neas outfit i morgon. P är söt, han säger inte mkt när jag är på de här humöret. Han gör de jag ber honom om och lyssnar på mitt "gnäll". Han är bäst <3
Nea har "kommit på" att de inte är farligt med mörker. Hon släcker alla sina lampor i rummet och somnar på 5 röda... inte utan att hon är stolt över att hon besegrat mörkret!
I morgon vid 10 snåret ska jag till barnmorskan igen för kontroll, jag vill ha bebis, vår och promenader med barnvagnen i solen.
Nu ska jag sova, håller tummarna för att jag vaknar och känner att jag har lugnat mig. Risken för högt blodtryck kan nog annars vara påtagligt stor imorgon :)

FAN...orka!

Jag är jävligt irriterad. Och KÄNSLOKALL!
Glöm nu för tusan inte de alla ni som har en åsikt om mig!

Brittan

En riktigt het begåvad donna. Jag vet att hon spelar in en ny platta men har inte sett någon bild på länge. Hoppas hon får vara ifred och bli människa igen efter alla års hetsjakt.
Britney Spears - I'm a slave for you
Inte hennes bästa låt, men jag tror aldrig hon vart snyggare! Herregud jag tror nästan jag kan alla låtar hon gjort och har extremt många minnen till många av dem :)
Japp 30 going 31 och ett BIG FAN OF BRITNEY!

ROBYN

Robyn - Indestructible
När jag såg videon blev jag glad och hångelsugen...
Sicken myspys video.
Roby är GRYM!

Dagens längtan

Jag missbrukar
Tropisk Juice... hela tiden, dag som natt!
Igår när vi skulle lägga oss somnade jag nästan med en gång, ljuvligt. Var ju uppe och pinkade en hel del men bara de att slippa vrida och vända sig i timmar innan sömnen infinner sig - skönt!
Igår kväll tyckte jag bebisen låg så stilla, kände inte mkt av vändningar och sparkar, blev faktiskt för första gången lite nojjig men P hjälpte mig snabbt att slå bort de dumma tankarna. Idag är dock allt som vanligt :)
Fan idag när jag skulle köra Nea till förskolan va de fan kallt ute igen - fy -7C stod temperaturmätaren på, inte ok brrrr!
Jag fick blodad tand när de har varit mildare ute och solen visat sig
- GE MIG VÅR, VÄRME & UTESERVERINGAR MED FILTAR ATT VIRA IN SIG I!

Blöt katt

Placerade nyss röven i soffan. Nyduschad med en härlig backåtslickad frisyr :) Sängen är renbäddad och Nea ligger och sover. Egentligen borde jag hoppa i säng ögonaböj men jag lär inte somna på ett bra tag ändå.
Bebisen i magen har hicka, känns en aning skumt, men lite mysigt. På torsdag är de dags för vägning, mätning och lite provtagning på bvc igen. De bästa av allt är iaf att få höra bebisens hjärta slå - så mysigt.
Typ min frisyr nu!

Babysitter

Härlig dag de har varit idag.
Tröttheten är kvar och de är nog bara att vänja sig. Men solen har skinit och de har inte blåst speciellt mkt :) Nea och jag tog oss en sväng på stan förut och avslutade på 50's för en fika. Satt där en bra stund och tjötade med Emma innan vi begav oss hemmåt. Snart efter kom P också. Han hjälpte mig med påslakanet till dubbeltäcket. När vi stod där och skakade så tittade han på mig och frågade om jag hade mjölksyra i armar och axlar... jag bara ja de har jag. Seriöst så har ALL den lilla muskulatur jag hade i mina armar/axlar försvunnit.J ag orkar inte skaka täcket hahaha vafan ska man skratta el gråta???
Annars är de inte mkt som hänt. Har letat igenom ännu en låda med bebiskläder, letar efter några speciella små som jag använde till Nea när hon var som minst. Hittar de dock INTE!
Kom på en sak jag behöver, något som Nea använde flitigt.
Lånade ut Nea's, tyvärr ska jag nog säga för nu är den oanvändbar :(
Någon som vet någon som vill bli av med sin???
Nej nu ska jag snart hoppa i duschen - hej hopp.

Sol ute, sol inne...sol i sinne!

SOL
Hur underbart är de inte då? De är inte ens speciellt kallt ute :) Jag vill ha vår. Känns dock eftersom de bara är Januari kommer det komma ett bakslag men snö och bus. Jag har aldrig längtat så efter våren, men jag har mer än värmen att längta efter!
Ska nog ta mig en promenad till stan för lite fönstershopping och kanske en sväng till försäkringskassan :(

Tis 18/1

Om alla brydde sej mer om sina egna handlingar, istället för andras. Skulle vi alla komma längre!
Så är ordet skrivet och de är fan så sant!
Förstår inte varför folk ska lägga så mkt fokus på vad andra människor gör. Oftast har man ju en anledning till till varför man gör saker och ting. Jaja alla är vi olika!
I morse hade min lilla tonåring och jag en hejdundrandes diskission, bah där försvann den lilla energin. Hon är iaf på förskolan nu och jag ska snart lägga mig i soffan för en halvtimmas vila.
Tvättar sängkläder idag för de är dags att bädda rent sängarna :) De är gött de!
Ha en fin dag

Kroppsideal

Kvällen är här och jag sitter och kikar på Idrottsgalan... mysigt program blir ju helt tårögd när jag ser dessa högpresterande idrottare.
Innan jag bytte över satt jag och tittade på top model 15. De röstade ikväll ut en tjej som var extremt smal, man såg revbenen och allt. Förr tyckte jag kanske inte detta var så mycke att tänka på, men nu sen jag ser hur mkt Nea påverkas av allt runt omkring i media så tycker jag att de är bedrövligt. Shysst ändå att ett sådant stort program tar avstånd och säger att smal är ok men för smal går heöt bort! De värsta av allt var nog att tjejen inte tyckte hennes kropp såg konstig ut!
size zero - nej tack!
Tro nu inte jag sitter här som någon jävla moraltant. Jag kommer göra allt för att få tillbaka min figur när jag återhämtat mig från förlossningen. Och jag kommer lära Linnea vikten av att träna och äta rätt när hon växer upp. men fy för sjuka kroppsideal.
Ha en trevlig kväll!

Nöjd!

Sådär ja...
Tvättat några maskiner, hämta Nea på förskolan och storhandlat...
Jag blir på så bra humör när kylen och frysen är full. Fråga mig inte varför... Veckans matlista är gjord och de ser inte allt för dumt ut :D
Nea ska ha hit en kompis om en stund så nu ska jag passa på att vila innan de blir tjo och tjim och jag ska börja med maten.

Is och magont

Uppe med tuppen :) Körde Nea till förskolan förut, inga problem förutom att när jag kör in på parkeringen vid Nolby så är de is ÖVERALLT! Lägg då till att parkeringen går uppåt som en stor pulkabacke el i detta fall skridskobacke som INTE är GRUSAD. På BMW:n har vi inga dubbdäck vilket resulterar i att min bil vrider sig och glider sakta mot en annan bil - satan jag va så jävla rädd. Får typ i sista sekund stop på bilen men innan jag kunde åka därifrån  fick jag vänta på att alla bilar hade lämnat parkering eftersom jag inte fick något fäste. JAG TÄNKER INTE PARKERA DÄR FÖRÄN ISEN ÄR BORTA ELLER ÅMÅLS KOMMUN HAR VETT NOG ATT GRUSA!!!
Annars har natten bestått av insomnia... tog ca 1,5 timmat innan jag kunde somna, sedan upp varannan timma för att avslutas med ordentligt ont i magen från ca 5 tiden. Antar att de är förvärkar men de vill inte riktigt släppa så jag känner mig lite lätt mörbultad nu. Hoppas de ger med sig för jag tänkte åka och storhandla om en stund. Kan va skönt att få göra de helt själv.

Söndag med tö

Söndag kväll, gud så gött.
Vi har precis suttit och tittat på Solsidan, liksom den är ju faktiskt himla bra! Härligt med något att se fram emot på söndagkvällar.
Ny vecka i morgon och nya tag. I morgon börjar min havandeskapsperiod. De har ju bytt namn så nu heter de graviditetspennig. Well iaf Nea får ju INTE ha kvar sin fritidsplats så de är stadiga tider mån-fre 8:30-11:45. Personligen tycker jag att de är ren och skär idioti då hon behöver vara på fritids. Hon är van med hålligång från morgon till kväll. TACK kommunen.
Nej nu ska jag sluta vara så negativ. Min älskling hjälpte mig att ta bort mitt gamla fula avskavda negellack förut, något jag ALDRIG trodde han skulle fixa (mannen har svårt för fötter). Jag hoppas verkligen han kan förbarma sig och måla ett lager med fin puderrosa lack också :)
Jag fixade lilla sessans naglar förut med. Vi tog bort de gamla, filade en fin form och lackade dem röda. Hon valde själv och rött blev de. Ikväll ville hon inte lyssna på någon saga utan skulle lyssna på Erik Grönwall - min lilla sötröv.
Magen står (tror och hoppas jag) så högt som de bara går. Jag känner mig som en valross men men "BARA" 7 veckor kvar. hahah Lillen i magen håller igång och rullar, bökar och knuffas men e är gött att de hålls igång :)
Ada var är idag och hade lilla Noomi med sig, de var trevligt värre. Hon hade med sig amningskudde, babygym och bebiskläder i "neutrala" färger som jag fick låna. Jag bugar och bockar :)

11

Idag låg vi i allihopa i sängen och slappade när kl var 11 :)
Nu har vi fixat iordning och käkat frukost. Sarah och Noomi är på G :)
Dags att sätta på en kanna!

Nothing

Kväll - äntligen...
inatt ska jag sova utan en känsla av att ha kräk i hela matstrupen :)
I morgon ksa jag göra absolut INGENTING - underbart!
Alla ni andra - hade fint!

Färdiglaserat

Sängen är färdiglaserad och bäddad - kom nu lille bebisen!
Imorgon kommer Sarah och lilla Noomi, ska bli kul med besök!
Nea står i duschen och sjunger, snart är de min tur, tror dock jag skulle behöva en pall att sitta på well jag får väl sätta mig på toaletten :)

CHECK

¤ V. 33 check
¤ P har dammsugat check
¤ Vi har skurat golven check
¤ Jag har skurat toaletten check
¤ Målat på spjälsängen check
Nu är de dags för:
¤ Fortsätta lasera sängen
¤ P ska fixa hemmalagade hamburgare :D
¤ Städa Kardis bur
Lördagsmyyyyys med handboll.

Klant!

Stod och tvättade håret förut. Bör väl tillägga att jag smöjde fötterna i morse. Det blev fukt där jag stod med huvudet uppochner helt plötsligt far min vänsterfot med tillhörande ben iväg åt sidan. Jag behöver väl inte säga att jag knappt kan gå nu. Smärtan när de hände var typ som om någon hade sparkat mig rätt mellan benen. SATAN att jag har ont nu.

Ny dag - tack som fan!

Härligt med ny dag.
Let's Dance är fortfarande ingen hit!
Hela gårdakvällen låg jag och mådde illa, precis så illa som man mår precis innan man kräks. Detta fortsatte under nästan hela natten, jag fick sitta upp och sova! Kräktes jag då? NOPE! Ingen magsjuka här inte, men vad fan är de då? P va söt och försökte passa upp med de som kunde hjälpa, fick dessutom sova ut i morse. Mår mycke bättre idag.
Har tom orkat med en hårinpackning idag :)
¨
Blir dock ingen superaktiv dag. P är och tränar fotboll och Nea och jag slappar i soffan. Nea leker spion idag så hon är helt klädd i svarta tajta kläder - haha fan va rolig hon är med sin fantasi. Hon visade mig även ett spionvapen som hon använder :) För min del blir de till att lasera färdigt sängen idag.
P står för käket idag så de behöver jag inte heller tänka på <3
Mina älsklingar!

Inte som de ska

Har precis tagit 2 Alvedon, känns inte riktigt bra idag - FAN!!!
Ska vila en halvtimma och hoppas jag är piggare efter dessa minuter.

Det här får mig att börja gråta

Kör en bekännelse.
Det här får mig att gråta

Just nu är de väl typ allt, men i vanliga fall är de väl också typ allt haha... under Emelies och min samboperiod trodde jag hon blev tokig på mig men iaf.
* Stoltheten jag känner över Nea kan få mig att börja gråta.
* Jag kan börja gråta om jag blir riktigt ARG, så arg så orden tar slut.
* När jag tittar på filmer och u snackar vi alla slags filmer. Några av de "värsta" (som jag alltid gråter till): Pocahontas, Armageddon.
* Låtar kan jag även börja lipa till ex November Rain, Snuff, Umbrella, Family Portrait, Calleth you-cometh I, Cry me a river, Again, Regnbågsdiamant, Think Twice, Born to make you happy...
Kan ju tillägga att jag inte börjar gråta varje gång jag hör dessa men de har en text som berört mig.
* Saknaden efter mormor.
* Kärleken...
Har säkert glömt massor men vi säger väl att detta är ett urval!

Drömmar om släta fötter och morgondagens fika

Kväll
Nea sover, P är och tränar, jag... har filat mina fötter :) hahah jag måste fan få ordning på dem.
Har idag hunnit med eller ja de är nog fel ordval, orkat med att vitlasera halva spjälsängen. Fortsätter nog i morgon men jag vill ju ha färdigt det nu! Nåväl,de löser sig nog.
Ser fram emot morgondagens fika med fina flickor :)

frisk luft :)

Tjoo
Det var faktiskt väldigt skönt att få lite frisk luft, men de känns "mellan bena". Man blir ju fakriskt väldigt slö av att bara sitta inne. Ska försöka mig på att komma ut en stund varje dag. Fixade iaf färgen och postade mitt brev. Nea samlade mass isblock sedan gick vi till 50's och tog oss en fika. Stannade en stund innan vi begav oss till Ica för lite påfyllning av mjölk och annan drit. Nea och jag såg så goa filtar på där, fanns i grönt, vitt och rosa. Började då fundera på oom man skulle inreda bebisens rum i grönt. Går ju att "förbereda" och sen komplettera med antingen pojk el flickfärg. Nåja jag är ju ganska övertygad om att de blir en pojk meeeen man vet aldrig.
träffade på Jossan på stan och fick mig ett gott skratt, hon skulle med i morgon så de blir najs. Har inte träffat henne på EVIGHETER!
Nej nu ska jag påbörja maten, idag vankas de köttfärssoppa - mummmmms.

Morgonstund?

Hej och hå!

God morgon. Idag vaknade jag strax före 9 men tro inte jag klev upp ur sängen förrän tja 09:20 :) Nej men eftersom jag inte sover mer än 2 timmar i sträck under natten så är jag otroligt seg när jag ska stiga upp. Igår kväll hade jag sjukt svårt at somna, allt donande under dagen gjorde sig påmminnt som en härlig värk i ryggen. Hoppas de var tillfälligt. Jag har varit förskonad från ryggvärk och glad att ha sluppit de. Ska ta de lite lugnare idag.
Tänkte jag och Nea skulle ta oss en promenad, hon har nu inte kräkts på 48 timmar så nu kan jag låta henne träffa lite människor :) Får inte glömma att köpa färg och posta brev.
Måste försöka ta mig upp till Ikea någon dag också, ska inhandla ett skötbord :) Är de någon som vet om rean håller på i klädaffärerna än. Hade velat kika på lite bebiskläder - myyyyys!
Hahahaaa

En hel del deg...

Joråsåatte... v.32 hahaha....deg på jäsning!
Har varit berdrövligt aktiv idag! Det känns bra men gör så ont i bäckenet nu. I morgon ska jag köpa mera lasering så jag kan måla spjälsängen :) Ska sätta på Nea och mig kläder för att gå ut - MÅSTE HA FRISK LUFT! Hade kunnat gått ut idag för Nea är ganska pigg men magsjukan är INTE att leka med, håller stenhårt på 48- TIMMARS REGELN! Än har varken P el jag blivit smittade så jag håller alla tummar och tår!
Har precis gjort milkshake som jag sörplat i mig - mumms! Ska strax lägga Nea, dags att ta tag i rutinerna igen!
Hej hopp

saker blir gjorda

Idag fick jag väcka Nea vid 11!!! haha... tror hon va lite seg efter sin magsjuka. Hon är fortfarande inte pigg, men har inte kräkts på snart 1 ½ dag så snart är hon smittfri. Iaf så fick hon i morse ta sig en välbehövlig dusch, sen lite filmjölk, sedan dess hare hon legat i soffan och tittat på massa bra Disney filmer. Orken har inte riktigt infunnit si än.
Själv har jag gjort ovanligt mycke idag. Storstädat sopskåpet (alla som känner mig vet att jag tycker att allt med sopor är ASÄCKLIGT), sedan har jag dammat precis överallt, vattnat och rensat blommor och sist men inte minst dammsugit (halva lägenheten), just de har ju tvättat håret också :) Låter kanske inte som jag förtagit mig allt för mycket, men jag kan garantera att jag är helt slut. Ska försöka att måla våra sängbord innan de är dags att sätta fart med maten. Kycklinggryta m. ris blir de idag.
Nej slut på pausen, dags att sätta fart innan orken försvinner.

Moppa

Nu har veckohandlingen blivit gjord, middagen tillagad och en sessa som är mkt piggare :) Underbart! Hon har haft feber och sovit nästan hela dagen, nu under kvällen har hon iaf ätit lite, lite.
Nu till något mer irriterande. Tvättmaskinen läcker vatten vilket resulterar i att de är blött på hela badrumsgolvet! FAN!
Något som är kul är att de bara är 2!!! månader på dagen kvar tills bebisen kommer. Jag tror dock fortfarande inte att jag förstår att vi kommer få en liten bebis hihii.
Nej jag får väl gå och moppa upp mer vatten.

uppdate

Sessan bara sover...
hon har fått i sig 2 skedar glass och lite vatten...
Jag har försökt ordna tvättmaskinen som är helt jävla retard! Skrivit veckomatsedel och inköpslistan så P kan åka iväg och handla.

En kaskad

Tja vad ska man säga...
strax efter jag skrev mitt inlägg igår kom Nea upp nyvaken, tittade på mig, la händerna över mun och kräktes... stackars lilla tulla, va så mycket så vi fick ta in henne i duschen. P låg bredvid henne sen i hennes säng tills hon ville sova. Hon har haft mindre kräkningar under natten och klarat sig helt själv med en hink vid sängen. Hon äter dock inget utan dricker bara vatten.
Så dagen planer får jag lägga på hyllan, idag blir de till att mysa med Nea. Just nu har vi lpacerat oss nerbäddade i soffan och tittar på Pinoccio :)

Äta och dricka

Jag har...
lagat mat och vräkt i mig den :) vilat mig i soffan, käka lite smågodis (jävla skit som jag inte ska köpa hem på evigheter) gett Nea kvällsmat, nattat lilla <3, duschat och käkat råkost + balar vatten.
Alltså seriöst jag är så sjukt törstig hela tiden. Dricker mängder med jos, vatten och iskall mellanmjölk. Till maten förut så lagade Nea och jag en råkost med rivna morötter och klippta clementiner - mummmms! Fan tror jag hade kunnat äta hur mkt som helst. Är gott med solrosfrön över också, men då hade jag inte fått Nea att käka de :) Hon har annars ALLTID varit kräsen med maten men den senaste veckan, lite längre kanske så har hon käkat bra och varit nöjd med maten. Då blir jag glad haha... man är ju ganska knäpp men äter ens barn fisigt så är de inte speciellt kul.
Nu ska jag göra ett tappert försök att "orka" fila fötterna och måla naglarna. Mina fötter är i fruktansvärt äckligt skick - fyyy tusan! Och naglarna kan jag ju måla nu när jag inte ska till jobbet något mer.

Dagen...so far...

Nyss hemkommen
efter en snabbkopp hos Emelie. Hade en hel del att gå igenom nu.Känns lite som: Hurra jag har varit utanför dörren :)
Potatisen är skalad och råkosten står i kylen. Nu återstår bara chilifisken. P va hemma hos far sin igår och hämtade stora fina torskfileer :)
Annars har dagen flutit på fint. Nea har varit på fritids och förskola och P har jobbat. Ringde förskoleenheten för att fråga om Nea kunde f¨ha kvar lite av sin fritidstid när jag går på havandeskap nästa måndag men icke! Fastän hon har ett behov av de så gick de inte utan vi fick nöja oss med att hon går på förskolan - BAJS! Sen ringde jag barnmorskan för att fråga om tatuera sig och vara gravid, men de avrådde hon ifrån pga lite olika saker men bl a så har man sämre immunförsvar när man är gravid så infektionsrisken ökade stort. Fick då ringa och avboka tiden jag har på fredag - BAJS OCH SATAN!
I morgon ska jag träffa Wero (hoppas jag) och inhandla tulpaner för jag vill ha vår, vår, vår. VÅR!

Vänner

Tänk om tjejer kunde vara mer som killar... iaf när de kommer till vänskap.
Detta fenomen som kan få mig att bli vansinnig. Tycker väl kanske att en vänskap inte behöver vara så himla invecklad. Jag ska inte behöva höra av mig var och varannan dag. Jag trivs att vara ensam ibland men älskar de vänner jag har. Har de senaste märkt att de inte är så många som hör av sig längre. Kanske jag har blivit tråkig som orkar mindre. Kan tyvärr inte göra något åt detta då de sista månaderna är de tyngsta och foglossningen vägrar ge med sig! Men som jag sagt har en dag kvar att jobba, sen ska jag verkligen fösöka ta mig i kragen och bli bättre på att höra av mig.
Hoppas ni har överseende.

Sugen på kaffe.

Fortfarande trött men aningen mindre seeeg.
P och jag har kört Nea till kalas, käkat på Åmål's, hem en vända, iväg och hämtat svärmor på buss-station och är nu hemma en sväng innan vi ska hämta Nea igen - hej vare går mellan pattar och lår.
P är sleten hahaha, det bästa är att han ska dammsuga sen mooohahahahahaha :) Ska bli ett sant nöje att placera arslet i soffan och hejja på honom!
Nu blev jag kaffesugen - drit. Törstig är jag också - fan. Måste sett roligt ut när jag och P va och käkade eftersom jag ser lika sleten ut som honom idag :)
Vi får köra en dagens mummmmms!

Natten

Galet trött idag...

La mig vid 11 igår, vaknade kl 00:30 var sedan vaken till någon gång efter 04...
Värkte i kroppen, rullade runt i sängen som en orm...
Kuddar hit och dit...
P kom hem - snorfull, men somnade som en gris typ med en gång!

Steg upp idag vid 10, just då va jag ganska pigg - Nu är jag mer död än levande tror jag!

GE MIG STYRKA

(Konstigt nog är humöret iaf bättre idag, jag ska nog vara tacksam för de lilla tror jag)

Ett dalande humör och en bedrövligt snygg man

Fortfarande
skitdag!
Har inte blivit mycket gjort idag - FAN!
Nu har jag bäddat ner Nea. Innan dess käkade vi färsk annanas de va gott men lite som kiwi kan bli, lite strävt och sårigt. Nea är en riktig fruktoman, hon äter nästan allt som räknas som frukt och bär. Redig tös! Nu ligger hon och tittar på film och jag kikar på Fångarna på fortet :)
P är och spelar poker och dricker öl - gött för idag har faktiskt hela familjen vart på dåligt humör. Nea sa till mig att hon inte ens hade lust att prata med varken mig eller pappa idag. Så lite distans till varandra kan vara skönt.
Hoppas humöret blir bättre efter en natts sömn, imorgon har vi saker att stå i, måla en byrå och fixa Nea som ska till barnkalas :)
Muntrar upp mig själv och bjuder er på en jävlig snygg man
Men herregud, seriöst han är ju så sjukt snygg - MUMMS!

BOF

FAN
Är en del irriterad idag...
Tyvärr går de ut över P, som inte har något med de att göra.
Önskar jag orkade ta tag i de jag är irriterad över men känner att disskutioner som inte leder någon vart är ganska onödigt nu då krafterna tar slut av noll och ingenting.
Just nu plinkar November Rain m. Gun's and Rose's - underbar låt.

kvällsbloggning

Var väl sådär imponerad av kvällens Let's Dance.
Har fått lilla sessan i säng så nu sitter P och jag med varsin dator och nördar. I morgon ska vi försöka hitta på något kul hela familjen. Gäller att hålla tummarna för att vädret inte blir allt för illa.
Har svullat allt mellan himmel och jord hela kvällen - gott var de men godiset kan faktiskt kvitta, då äter jag hellre en burk med oliver el saltgurka :)
Bebisen i magen är vild, drar man upp tröjan kan man se hur lillen rör sig som en tok därinne.
Är lite trött på att de inte skottas utanför dörren, de enda som finns är två bilspår - shyrre!!!

Let's Dance -11

Snart dags för fredagsmys.
Idag har jag mer eller mindre tvingat P att vara med. Vi har käkat kycklingnachos tills magarna stod rätt ut. Nu käkar Nea och jag konseverade päron för att sedan duka fram snackset :) Det är ju snart dags för:
Ha en fin kväll alla mina underbara.

Whine...

Fredag
V.32 går jag in i idag!
Tiden går ganska fort ändå :) Jag är trött fastän jag sover så mycke, jag är töstig och har svårt att dricka kaffe på morgonen - jag är en gravido med en hel del gnäll som jag ibland måste få ur mig.
Jag har dessutom blivit tät i näsan igen.
Måste rycka upp mig själv nu! Dags att:
*städa köket
*städa toaletten
*försöka mig ut i de fina vädret

Det går fort när man har roligt.

Kväll
Gud va dagen har gått fort. Inte för att jag gjort något speciellt.
Mikka var här på em. Vi hade kafferep med skvaller och skratt. Nea var med och pratade engelska. Mycke trevligt!
Det är faktiskt en av de saker jag ska orka med när jag ska vara hemma nu. Mer dating med vänner och systrar. Behöver inte vara timtal men jag känner att jag inte haft någon ork till något slags umgänge den sista tiden.
När Mikka åkt hem satte vi fart med maten. Idag stod Neas specialsoppa på tur. Hon älskar den soppan och är alltid med och lagar den. De är faktiskt väldigt mysigt att laga mat tillsammans och hon kommer ofta ihåg alla ingridienser. Sen har de blivit soffhäng och ALLDELES FÖR MYCKE SPORT på tv:n..
I skrivandeets stund kom min älskling med en toast och ett glas kall mjölk - MUMMS!
Hoppas vädret stabiliserar sig lite till helgen så Nea och jag kan åka pulka hahah
Funderar på om de är mer skonsamt för bäckenet att träna med crosstrainern än att promenera???
God Natt

God Morgon med skidor!

GOD MORGON
Blev inte en lika brutal sovmorgon idag. Nea kom och väckte oss kl 10 och kl 10:20 tryckte de på såpass mycket i blåsan så jag va tvungen att gå upp. Var ju bara uppe ca 4 gånger inatt så de va klart jag var kissenödig - fan de är sjukt asså.
Nåja jag är relativt pigg ändå, trots att grannen hade fest. La en inpackning i håret i morse och har låtit de självtorkat, vilket INTE mitt hår brukar få så nu är de mjukt och lent :)
Tittar på Marcus Hellner på tv:n - hejja hejja sverige, gud vilka människor. Jag menar de måste va tränade i precis varenda muskel i kroppen! Han ser snäll ut också, de är viktigt.
Lite söt är han allt också :)
Jag väntar finbesök i em i form av Mikka, Sarah och Noomi. Är nog bäst jag fixar iordning mig så jag ine skrämmer dem :)

Klar :)

JVM i hockey....
bronsmatchen mellan SWE-USA surrar i bakgrunden.
Gjorde min sista kväll på jobbet idag med mina underbara arbetskamrater. Nu är jag ledig i en vecka innan jag går in och gör mitt sista arbetspass nästa torsdag. Är de något jag kommer sakna så är de mina arbetskamrater. De är helt fantastiska!!!
I morgon är hela familjen ledig. Har bokat dejt med Mikka i morgon, de ska bli riktigt najs :) Eftersom båda jobbar inom vården så blir de nästan aldrig att man hinner ses (jävla arbetstider) men nu så.
hahahaa... fan va kul vi hade med den jävla kameran, ofta på fyllan :D
Hoppas på en låååååång sovmorgon och en natt utan smärta och allt för många kisspauser.

Work work

Liksom vart jag mig än vänder så är de stora samtalsämnet - TRÄNING!
Just nu är de absolut INTE KUL för fem öre. Även om jag skulle kunna träna så ger de mig ju inte ett resultat jag vill ha i slutändan, jag kan träna för att förbättra min kondition. Det jag vill göra är att träna för att få tillbaka min MIDJA, den har jag förlorat någonstans.
Nej nu vill jag att min krabat ska komma, frisk och kry så jag kan påbörja MITT "TJAT" om träning.
Hej och hå på måndag kan jag iaf påbörja min konditionsträning :)
haha... lägg in mig på psyket om jag någonsin ens har en antydan till att se ut så här!!!

Sista kvällen med gänget på jobbet.

Vete fan vad det är men min dator är seeeeeeeeeeeeeeg!
Vaknade av att sessan kom och väckte mig strax före 10, låg och drog mig tills strax efter. Nea och jag har gjort de vanliga bestyren. Nu är de snart dags att ta tag i fejjan. Gud liksom de enda jag vill är att ta på mig mysisar och bädda ner mig i soffan framför någon ljuvlig eller extremt rolig Disneyfilm, sugen på att se Snövit :) Blir ju ingenting med dessa planer idag, utan jag försöker ladda för jobb. Sista kvällen idag :) 16-21-
Har lovat att köra svärmor till buss-station vid halv 2 så de får jag väl se till att kirra. Gäller att gå ut i tid och ta bort all snö från rutorna bara.

Två - 2 !

Jag lägger min clementin på magen, bra att ha ett extrabord till hands. Jag har en redig halsbränna så jag borde inte äta clementin - men de är ju så gott :)
James Bond ser rött surrar i bakgrunden. Tänk att en man, en karaktär kan vara en sådan charmör och gentleman och samtidigt ett sådant pervo.... hahaha den mannen han får ligga han :)
Sean Connery som James Bond och säga vad man vill men stilig var han och stilig ÄR han.
Okej nog snackat om S.C.
Jag har två dagar kvar att arbeta, 2!!! haha det är helt galet och jag är SÅ glad att jag ska vara hemma i 2 månader nu. Magen växer och växer, jag känner mig stor och otymplig och det är inte på långa vägar klart än. Hoppas den resterande vintern går lika fort som hösten och tiden fram till de nya året har gått.
Bebisen har iaf vänt sig men är inte fixerad, tyckte ändå de va tidigt, Nea vände på sig 2-3 veckor innan hon föddes men alla barn är väl olika. Ännu en anledning till att jag tror att de är en liten kille i magen. Även om själva magen ser likadan ut osm med Nea så uppför sig denna krabaten helt annorlunda om man jämför med Nea.
Dagen har försvunnit i ett nafs. Jobbade - försäkringskassan - hämta Nea - vilade - fixade Nea till ridskolan - veckohandlat - kaffe hos svärmor - hem och fixat Nea för natten - kvällsmat - dusch - nu är jag mer död än levande och jag ser fram emot att få sträcka ut kroppen i sängen.

En kopp the

Måndag kväll...
3 dagar kvar, känns underbart men önskar jag var ledig i morgon, nu blir de till att vandra till jobbet kl 06:35 USCH!!!
Hade iaf en trevlig kväll på jobbet, de var någon som redan sett mig som ett avslutat kapitell och tagit mitt fack på kontoret - JAG BLEV FAN SUR OCH SKA TA TILLBAKA DET IMORGON!
Har duschat, virat in mig i P nya morgonrock och tagit en kopp the - nu ska jag hoppa i säng och sova ett par timmar.
I morgon blir de till Försäkringskassan - igen sen kanske jag får ta tag i min 30 dagars lista.
Gammalt kort :)

fix och trix

Måndag.
Har varit hos barnmorskan idag och förutom spår av äggvita va allt perfa! Följde kurva exakt - yeeee! Brevet som ska med till förlossningen är kirrat och ligger redo hemma. Fick dock order om att inte göra speciellt mycke de sista dagarna jag jobbar nu eftersom jag har så ont. Tur jag har min älskling som nästan alltid när jag ber honom tar hand om dammsugningen.
Sen tog Nea och jag en sväng på Ica för lite smått och gott bla hårfärg. En sväng till KAJ's för att köpa Osis Dust It och försäkringskassan. Jävla kärring som satt där, kunde inte ta emot mitt brev som jag endast skulle lämna in för hon hade stängt till 13, men va fan gå då därifrån. Aja ska allt gå dit innan jag börjar jobba kl 16 och trycka upp mitt brev under näsan på henne!
Nu sitter jag med hårfärg i håret och tar hand om min extremt charmiga utväxt - och JA jag färgar håret fast jag är gravid... Hur i helvete skule jag annars kunna visa mig ute? Nåväl de är rött och får nog vara så ett tag till, till mina planer om att byta kan genomföras ordentligt.
Nej nu ska jag skölja :)

Gammal goding!

Vilken gammal goding, nu blev jag på bra humör.

En liten lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nope


Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag gav några, så nope.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Fan ja, inte jättenära vänner men de fanns några, bla söta Caroline.


Dog någon som stod dig nära?
Min älskade älskade mormor lämnade oss plötsligt en solig dag i Juli. Tror fortfarande inte jag har kommit över de. Blir så ledsen när jag tänker på henne.


Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej, jag och P hittade tillbaka till varandra och våran familj blev "hel" igen.


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Förra årets första dagar. Dagen när mormor lämnade oss.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej inte sjuk på något allvarligt sätt.


Vad spenderade du mest pengar på?
Saker till hemmet, kläder till Nea, nya saker till lillen i magen och så givetvis - mat!


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, givetvis att vi skulle bli föräldrar igen, att kommunen fick backa och alla som drabbades av uppsägning fick tillbaka sina jobb och en hel del mer.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Inga speciella, är som sagt ALLÄTARE när de kommer till musik


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I perioder både och. Var mkt ledsen när mormor gick bort och en bit in på hösten. Annars glad, glad, glad!


Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, men de är samma visa varje år hahaha.... 


Vad önskar du att du gjort mindre?
Bekymrat mig för saker och ting.


Hur tillbringade du julen?
Med min älskade familj i lugn och ro.


Blev du kär i år?
Ja, kär igen - UNDERBART!


Favoritprogram på TV?
Desperate Housewifes, Criminal Minds, Cougar Town, amerikanska Biggest Loser.


Största musikaliska upptäckten?
Robyn - vilket jävla musikaliskt geni!


Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fyllde ju 30 och firade med mina nära och kära. Fick pengar till en tatuering och den pryder nu min underarm.


Något du önskade dig men inte fick?
Nope

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Mycket mysbyxor hahaha


Vad fick dig att må bra?
Patrik och Nea. Mina vänner och familj.


Vilken kändis var du mest sugen på?
Finns bara en man alltid kan vara sugen på: Mr Johnny Depp mummmmmmmms!


Vem saknade du?
Mormor <3

Söndag

Ännu en är avklarad.
Vi steg upp vid 11 - tiden :)
Har slängt sängkläderna i tvätt för idag ska här renbäddas, så jävla gött! Kanske hjälper mig att somna i tid, för imorgon måste jag upp i någorlunda tid. Har ett besök hos barnmorskan kl 11, mätas, vägas, blodtryck och lyssna på lilla hjärtat.
Lillen imagen håller verkligen låda, ibland ser det ut som hela magen vore gjors av gele och rör sig :)
Måste till frissan och köpa mig en Osis Dust It. Har ett litet lätt beroende av de pulvret, är nästan ett måste när man har kort hår.

...

v.31
oh yeeeeah de går framåt!
4 dagars arb kvar...
Satt och kikade i vårkatalogen från hm åååh vad jag vill bli smal och shoppa kläder! Har verkligen perioder i mitt shoppande och min nuvarande gravida period går inte i shoppingens tecken iaf. hahaha Men sommar och vårkläder är ju så roligt att handla. Nea har redan kollat igenom vad hon vill ha ur katalogen, men de blev nästan enbart skor-  sweetie. Får se bara om det blir minikläder till en tjej eller kille som jag ska shoppa till.
I morgon ska jag vitlasera spjälsängen och en byrå. Sen är de bara att vila för mån-ons väntar 3 av mina 4 dagars resterande jobb. hejja hejja hejja
Nej nu måste jag fösöka få min älskade sessa att sova, det hat blivit litew si och så med den saken nu när hon haft jullov.

Hjälp - snälla

Jag vill ha en ny design till min blogg. Någon som är grym och vill ge mig en hjälpande hand eller någon som kan tipsa om någon som är grym på detta eftersom jag SUGER.

Årets första

Idag har vi haft en fin slappardag med korvgrillning och pulkarace på hannebol. Hahaha... smidigast i stan väl :) Och jesus va kul de är, tror nog aldrig att jag blir för gammal för pulka.
Förutom korven så slarvar jag hejvillt med maten nu, småätandet är jag grym  på däremot. Nej funderar på att värma lite rester från gårdagen innan jag ska bänka mig framför fångarna på fortet.
Bättre bloggning later.
Just de familjen Gustafsson/Lindroth vaknade idag 11:00 jag steg upp runt 11:30 hahahaaaa - trött väl!