Förberedelser de'lux

Måndag... Jag brukar verkligen gilla ny vecka men jag kan ärligt säga att jag var sleten efter helgens alla jobbtimmar. Tröttare än på länge var jag och storstädningen som väntade mig ville jag spy på men nu på kvällen känns det skönt att det är klart. Imorgon ska jag bara tvätta några maskiner och renbädda!
Hann med
En visit till Mikka och Jonathan idag hann med idag, mycket trevligt. Tyvärr ses man inte så ofta men det är svårt när vi båda jobbar inom vården, kan krocka ordentligt med tider! Hoppas nästa träff blir lite längre bara.
Efter besöket stannade vi till vid nygård för att tända lite ljus först hos älskade, otroligt saknade mormor Sisa, våran ängel som Nea säger. Sedan ljus i minneslunden också.

Väl hemma började jag fundera på Neas kalas, presenter osv. Jag kan iaf konstatera att det är dags för ett bak väldigt snart! Nea är så himla duktig med sin lillebror, idag har hon bytt blöja på honom två gånger och nu snackar vi bajsblöja! Våran duktiga sessa!

Måste även börja planera jul, ullared, bio-karlstad.


Nu är jag så trött så ögonen börjar grusa sig. Sov gott.



PUSS


@ work

Sitter i personalrummet på jobbet och fryser, här snålas det med värmen. Har rast och börjar bli ordentligt seeeg. Bara att tagga till igen, i morgon vankas det en delad tur sen är det höstlov som gäller:)


Hard work

ok min helg kommer bestå av JOBB.
Idag - natt
fredag - kväll
lördag - heldag
söndag - förmodligen delad tur
Ok behöver jag säga att jag längtar tills lön? Allt kommer väl antagligen försvinna till julklappar.
Så jäkla bra, kommer ihåg att den etsade sig fast ordentligt!
Ha en lovely torsdag, det ska jag ha!
PUSS

Martha väl!

Lekt lite Martha och bakat spöken :)


God morgon?

God morgon!
Min lilla tjej fick stanna hemma idag eftersom hostan inte vill ge med sig, hon är helt slut av allt hostande. Idag fick vi sovmorgon här i huset, till och med Alfons sov. Vid nio fick vi gå upp för Alfons var så hungrig, stackarn.
Grått tråkigt väder idag, Nea och jag tände ljus till frukosten-mys. Jag längtar till tända ljus, clementindoft, kaffe, pepparkakor och glögg... Gud va mysigt!
Nej nu ska jag dricka kaffe och sedan blir det en vända till stan, hämta mina försvunna arbetskläder och köpa proviva och smör.
Ha en underbar onsdag!


PUSS


Underbara barn

Mina barn är fantastiska, det finaste som finns i hela universum!
Fixade lite med blommor idag, vita cyklamen så himla fina. Till helgen vankas det jobb på ekbacken- ska bli så himla KUL. Ska även arbeta lite i garaget, slipa ner och måla vårt matbord och stolar - äntligen! Det kommer bli skitfint när det står färdigt.
Nu ska jag släcka lampan. Sov gott alla vänner.


PUSS


Pic

Klockrent kort från dagens lunch :) pastabitar som la sig som två tänder haha


Alltid fullbokad på tisdagar....

Sådär ja...
Nu har jag vart istan och fixat lite ärenden samt varit på BVC. Nea och Alfons är faktiskt ganska lika som bebisar långa och smala :)
Var inne en sväng på försäkringskassan, FAN jag ville bara fråga vad hon gjorde där egentligen. Jag antar att hon ska hjälpa de som kommer dit men det var hon inte sugen på - WTF!!! Nåja jag gav mig INTE så hon fick allt lov att bistå mig med sina tjänster.
Blev en sväng till profab för att lämna tillbaka en sak och köpa mig en större kruka att plantera mina vita cyklamen i :)
Hämtade Nea direkt efter, en hänging Nea. Får se hur de utvecklar sig, just nu ligger hon i sängen och kikar på film  och äter äppleklyftor.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och efter det vika tvätt, en himla massa byxor strl 80.
Ha en fantastisk tisdag vänner!

Myspys

Nöjd som tusan med mitt senaste inköp :)


Eftermiddag

Har precis avslutat en utsökt måltid. Idag åt vi pasta med ost- och skinksås, till och med Alfons åt :) Annars är hemmet färdigstädat och tvättmaskinen kör sista varven i detta nu. Vi tog oss en tur till profab förut då våra fåglar hade slut på mat, så fågelmat, glödlampor, lite smått och gott och en jätefin lite störra lykta för massa värmeljus - åh jag blev nöjd :)
Om en timma ska Nea på fotbollsträning och jag ska skura av golven tänkte jag, Alfons ligger så sött och sover eftermiddagsluren. Nu blir det kaffe - fan vad jag gillar kaffe!
Tösse är bra, väldigt bra. Ångrar inte en sekund att vi flyttade hit. 1 mil från stan tar ca 10 min med bil, shyssta bussförbindelser också.





Puss

Måndag morgon, ny vecka - nya möjligheter!

Gooooooooooooooooood Morgon!
Jaha veckorna rullar på och det är måndag igen. Måndag hos oss betyder storstädning. Jag har verkligen inga problem med att städa, tycker det mest är skönt att få ordning efter helgen, speciellt nu när mina helger tillbringas på jobb. Men min älskade P håller faktiskt hur bra ordning som helst när jag är iväg och arbetar. I lördags tex kom jag hem kl 20:15. Då var allt städat och iordning, dammsugat och barnen nyduschade och låg i sängen. Tummen upp där!
Ok imorse när klockan ringde gick jag in till Nea och frågade om hon ville gå till skolan eftersom hon hostat en del under natten, nje de ville hon inte så jag hoppade i säng igen :) Efter en stund kom hon in fullt påklädd och sa att jag var tvungen att gå upp eftersom hon skulle till skolan SUCK! Resultatet blev 45 minuter sena, men men hon kom ju iväg.
Nu väntas det alltså storstädning. Alfons brukar hålla sig nöjd under tiden, så länge han ser mig brukar han vara nöjd :) I morgon ska vi till bvc och kolla hörsel, väga och mäta, ska bli intressant eftersom det var 1½ månad sen och lilla fisen har fått börja använda 80 på byxor. Långa ben, stora fötter och händer <3 Nu är han riktigt stadig när han sitter och leker och man ser att krypandet inte är allt för långt borta.
Jag avslutar med att önska er en härlig start på veckan och ett ordspråk att tänka på!
KASTA INTE STEN I GLASHUS!







puss

Just nu


Söndag

Ja då var de söndag. Jag har sedan sist jobbat 2 pass på solsäter, var hur bra ställe som helst, mysigt som tusan och jättebra personal. Idag var det dop för Emma Nikki Sisa Maria, var toppen på alla sätt och vis. Fint dop och gotti gotti efteråt. Nu är vi hemma och slappar i vårt favoritrum - vardagsrummet :)
Dags att planera julen snart och hitills är det bestämt att den ska tillbringas i Tösse  yaaaay för det. Sen ska trippen till Karlstad planeras också, fan va jag längtar wohooo! Och kanske en tur till Ullared - najs bajs!
Nej nu ska jag ladda om batterierna för det vankas ny vecka med nya saker på schemat och jobb till helgen. KAFFE NU TACK!

Work

- ute känns sådär. Sitter och ska hälla i mig en kopp starkt, varm kaffe. Ska gå bredvid på solsäter sista dagen idag :) jobbet i sig är inga problem men det hade vart kul och känna någon men men...
Natten var åt helvete. Har fått krypningar i benen och då går de inte att sova. Nåväl hoppas ni får en fin dag!
Puss


Dags att stänga de gröna

Idag har jag vart galet trött på eftermiddagen, längtat efter att få sova och nu ligger jag här :) soppan blev hur jäkla god som helst, var absolut inte sista gången.
I morgon ringer klockan tidigt för det vankas jobb! Sov söta drömmar.
Puss


Brittan väl!


So far...

En härlig dag idag! Solen skiner och luften är kall. Åkte in till stan för att handla lite till dagens middag efter jag droppat Nea på skolan - stackars sessan blev sen eftersom jag inte planerat att skrapa rutorna imorse. Well på väg till stan ringde Ada så efter jag handlat klart åkte jag till henne och fick mig en varm kopp kaffe, kan man få nog av denna underbara dryck eller??? Sen blev de en snabbis till på stan för att inhandla doppresent till söta lilla Nikki :) Nu är jag hemma och har förberett dagens mat som blir kött-och grönsakssoppa tror jag kör på plättar till efterrätt. Får försöka göra torsdagar till lite mysdagar eftersom jag ska jobba helger ett tag framöver :) Nej nu blir det lite mera kaffe och tvätt innan Nea ska hämtas.
Puss

Handla

Kallt !


Testar från iphonen

Får köra en testbloggning från luren. Jag har förresten börjat jobba lite igen och Gud va kul det är, mer om detta en annan dag. Nu ska jag släcka ner här och krama kudden. Puss


Noll koll!

Jo jag ska börja blogga igen. Har alldeles för mycket på hjärtat som jag måste få dela.
Lite snabbt om dagen... Hela fm försökte jag få ordning på designen vilket inte är lätt när jag kan NOLL om alla jäkla koder hit och dit :) Nåja nu har jag lärt mig lite , så jag kommer ta det pö om pö! Hämtade ialla fall Nea vid 13 och for in till stan. Blev en rejäl handling på Intersport. Jag får lov att berömma dem för riktigt bra service. Blev ett par adidas inneskor/fotbollsko till gympan och fotbollsträning, nya gummistövlar och ett shysst regnset. Efter det drog vi till Emma och kidsen, hjälpte henne med en läxuppgift och blev bjuden på mat, kaffe och fikabröd. Nu har vi slängt i oss kvällsmat och hängt en tvätt och satt på en ny maskin.
Lite stressad kommer mer i morgon.
Puss

Back?

Tror jag ska försöka starta dett projekt snart... om jag får ordning på designen :)
Puss