Late night

Här i Tösse har vi haft en härlig dag. Bromsarna på BMW:n har blivit fixade, nu väntar vi bara på de nya däcken :) Nea har lekt med nya grannkillen och vi har haft besök av farmor och Stefan. Alfons är bättre från en förkylning med tillhörande feber som började i torsdags. Vi skippade marknaden i år och Gud så skönt att slippa trängas med alla, vi storhandlade under em allihopa och idag fick vi äntligen med oss jord så imorgon ska vi så lite granna. Alfons somnade tidigt ikväll då passade resterande gäng på att käka nachotallrik framför tv:n.
Jag är i skrivandets stund mer död än levande fan så trött jag är! Patrik och jag har kikat på sherlock Holmes, lättsmällt och helt ok!

God natt

Bild på nöjd tjej utanför godisfabriken i B-fors

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/387553/images/2012/pic_199434495.jpg" class="image">


Snö/hagel/sol???!!!?????

Håller på att vänja mig vid att arbeta, är galet trött vid åtta på kvällen och det känns liiite tidigt för att ta kvällen. Trivs fortfarande fantastiskt bra.
Annars händer inte mkt, imorgon blir det road trip och även på lördag, ska även fixa med BMW:n. Har beställt en matta som jag hoppas kommer i morgon.
Hunnit med lite PMS from hell också, tror det var väderrelaterat- snö, hagel, sol... eeeeeh WTF???
Nu ska jag sova, jobb i morgon sen ledig i dagarna tre.
Puss


@ work

Tjoho
Har precis arbetat färdigt helgen eller ja hela veckan, var bara ledig torsdag så det har varit att göra. Jag trivs fantastiskt bra på mitt nya jobb, håller tummarna för att jag blir fast placerad där!!! Gör en arbetsdag till innan jag är ledig en dag. Imorgon stiger vi upp tidigt så jag ska snart släcka ner. Det är iaf en fördel med att arbeta helg, barnen slipper upp i ottan och jag kan ta det lite mera piano.
Har hunnit med att rensa häcken i helgen och äntligen fått upp en gunga till Nea.
Nu i veckan måste jag verkligen boka tid för synundersökning, det går utför om jag säger så. Hoppas verkligen jag får tid hos ortopeden nu i veckan, skruven är redigt lös nu- drit!
Puss


Häcken full

Jag har redan legat i sängen i mer än en timma och jag vet inte om jag kommer gå upp något mera idag, skulle vara för en sista kissning och hämta bettskenan.
Har avverkat första veckan på nya arbetet och jag trivs mycket bra! Har vart en intensiv vecka med dagis, fritids och jobb. Det har resulterat i sjukt tidiga kvällar. Nåja skönt att slippa vara trött på dagen.
Släcker snart ner här men först vill jag önska er en glad påsk! I morgon väntar en trevlig dag.