läntar efter....

Var på bio förut med Nea, herregud va söt hon var... de var hennes biopremiär, och filmen maj oh maj Nea och jag skrattade ikapp. Disney's bästa på väldigt länge.
Idag längtar jag efter:
att kunna ta på mig ett par jeans, helst suprör
en jacka som jag kan stänga
att kunna böja mig ner för att ta på mig strumpor och skor utan värk
se min mus hahahaha
sova på mage
mina små (normala) tuttar
vår
värmande solstrålar
BEBISEN!
Har iaf haft en bra dag som rusat förbi, hoppas på en god natts sömn om en stund.

Eftermiddagen.

Ska sätta på en kanna kaffe...
I eftermiddag ska Nea och jag titta på bio: Trassel :)
Turen till Säffle blev lyckad. Sessan fick sig en lite längre vit tunika och ett par örhängen. Till bebisen hittade vi en vintermössa och strumpor - strl 10-12 hahaha såååå SÖTT!
Vi lunchade på McDonalds efter det innan vi for hem igen.
Nej dags att resa sig innan röven gör sig för bekväm i soffan!

Mini Road Trip

Nu drar Nea och jag på oss ytterkläderna och drar till Säffle... wihoooo!

Klicketiklacketi

Underbart med kväll, underbart att imorgon är de sista februari.
På tisdag är de 1 mars, som jag längtat efter denna månad - tänk att jag snart ska bli mamma igen. När det "slår mig" att jag (som hade släppt alla tankar om att få bebis) verkligen inom en snar framtid kommer bli mamma igen är känslan obeskrivbar. Ofta på kvällarna när bebisen blir mer aktiv och man tydlligt känner en fot, ett knä de är då det blir så tydligt - att det verkligen är en levande liten människa som jag bär på, en bebis som P och jag har "gjort" - de är UNDERBART och FANTASTISKT!
P lagade god middag idag: köttfärssås, spagetti och vitkålssallad, Nea ligger nerbäddad i sin säng och tittar på underbara Barnen i Buullerbyn, P spelar Betapet och jag bloggar :) Blir strax duschen för min del och jag passar faktiskt på att ta långa duschar, något som de kanske inte finns tid för sen??!
Funderar även på om jag ska "klicka" hem en beställnign till åt Nea, hon behöver lite mera tröjor och ett par jeans till. Tycker Nea är så fin i de färger som H&M har nu på mkt tröjor.
Nej nu sak jag hoppa i duschen och later koka lite thé, jag har åkt på någon härlig förkylning som sitter i hals, näsa och bihålor... men men. Imorgon har jag någon plan om att ta en trip till Säffle och sedan kanske bio med Nea <3
Min brunögda lilla dretonge <3

Fotbollsstjärnor :)

God Morgon!
Inatt har jag haft en helt ok natt, drömde om Zlatan och Iniesta hahaha....
P somnade i soffan vilket innebar att jag hade hela härligheten (sängen) för mig själv, kanske därför jag nanat så skönt.
Hela familjen vaknade runt kvart över åtta, pigga och ganska glada. Snart vankas de skidor HEJJA HEJJA SVERIGE!
Helt fantastiskt ointressant inlägg men men...
Hahahaha... vilken dröm :)

Tyngdkraften.

Magen har sjunkit!
Känns skönt ---> på rätt väg :)
Annars har dagen varit bedrövlig när de kommer till humöret, annars har jag haft en mysig dag med lilla sessan. Vi har varit och firat Elin, lagat middag och poängsatt alla kvällens bidrag i melodifestivalen samtidigt som vi smaskat i oss onyttigheter.
Så de har varit en bra dag. Åkte hem och lämnade en kamera till E och Maggie som åker till Gbg i morgon för att en dag senare ta flyget till solen och värmen. Hoppas ni får en underbar semester <3
Nu ska jag gå och lägga mig.

humörsvaj och födelsedagskalas

LIKSOM BAJSFITTA
Jag är på ett vansinnigt dåligt humör, vafan är de om!!!? Så jävla irriterande. Tror hormonerna från graviditeten har tagit mig i besinnig för jag vet inte riktigt varför jag är så arg/sur. Har ont... värk i bäckenet och en molande "
"mensvärk" som kommer och går. SUCK ge mig tillbaka mitt tidigare humör please!
Idag om en stund ska vi iväg och gratulera syster ELIN som idag fyller 25 år.
STORT GRATTIS
Hahahaa... hoppas du har en fin dag Myggan!

C.B

CARL BILDT
är en enastående politiker och utrikesminister. Människor kan ha vilken politisk åsikt som helst, men bra  politiker är han och extremt kunnig på den post han sitter.
Nåja natten var ok, ont men kunde ändå somna gott i våran renbäddade säng. Vaknade vid 06 av att P's larm startade, stackarn de var bara att gå upp för han och iväg för fotbollscup i Säffle - well eget val :) Nea vaknade också och körde en film i sängen, själv sov en stund till.
Var tvungen att tvätta håret i morse och jag kan helt äröligt säga att jag HATAR VÅRAN VÄRDELÖSA DUSCH! de blir ju för fan blött i HELA BADRUMMET! Ännu värre är de när man tar en vanlig jävla dusch. Står man rätt upp och ner går de bra meeeeen ska du tvåla, shamponer och balsamera är de KÖRT!!!
Nea springer runt i sina nya kläder och bara är för söt :) Nej dags att ta tag i kalufsen.

längtan efter en renbäddad säng...

Sena kvällen.
Nu är jag trött, det hugger och trycker "nedåt". Har haft jävligt ont av foglossning idag också. Nog med gnäll.
Idag har jag fixat en hel del. Hade Mikka och E här på fika i fm, mkt trevligt. Hämtade paketet till Nea och käre värld va lycklig hon blev <3 Allt satt som ett smäck.
Sist idag åkte vi och firade Joakim som blev 25 år idag. Goda tårtor och fint sällskap, efter det blev de hem för att titta på Let's Dance.
P gick och la sig först, sen Nea nu är de bara jag vaken men fasen va trött jag är, ger nog upp för sängen jag med....RENBÄDDADE SÄNGAR - LYCKA!

Jocke

Nu har vi svidat om för att åka och gratulera
HERR JOAKIM KARLSSON
25 ÅR
Massor med grattis önskar fam. Lindroth/Gustafsson

V. 39

v. 39

Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud?
En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor.

Vi får väl se om de stämmer, men de skulle vara konstigt tycker jag. Nedräkningen har iaf börjat 14 dagar kvar!
Snart dags att förbereda bakningen, idag kommer E och Mikka hit vid 12 och då bjuder jag på kladdkaka med vaniljglass/grädde.
Har även slängt ur alla sängkläder och håller nu på att tvätta för fullt, rent och skönt - underbart!
Senare blir de ut för att fixa lite på stan - hej och hå!

Täppt

Jag är seriöst så täppt i näsan att jag låter "nygråten" hela tiden. Fan man blir ju alldeles tjock i knoppen...
Satt precis och betalade räkningar från min feta gravpenning - vilke jävla skämt! Slut på varenda krona.
Nea och jag fixade med att packa väskan till BB förut, hon förstår inte riktigt och frågar ofta om de kommer göra ont när bebisen ska ur musen hahahahaaaa. Jag svara -Ja de gör de nog men de är därför mamma ska till sjukhuset och ta ur bebisen för där finns de doktorer och medicin som gör så att de inte gör ont. Men man ser vad mycket hon funderar.
P kom hem och åkte typ och tränade med en gång - kul heeeeeeeeeeeeej och dååååååååååååååå!
Tittade ni föresten på skid-vm... Helt OTROLIGT jag blev nästan rörd till tårar, vilken jävla prestation, utklassning. Jag har nämnt honom tidigare och här kommer han igen, Nea's och min favorit:
Marcus Hellner - mums :)

kladdtime

Tittar på
Jag och Nea har fikat, käkade kladdkaka m. grädde och kaffe :)

Allt fint

Hemma igen :)
Allt gick fint och nästa besök är planerat till 10/3 alltså dagen innan beräknat BF... så jag håller tummarna för att jag INTE behöver gå dit :) Alla värden är fortfarande bra - yeeeey för mig! Jag följer min egen lilla kurva perfekt. Barnmorskan trodde bebisen skulle väga runt 3300-3500 = perfekt! Nea vägde 3370 och de var alldeles perfekt.
Passade på att åka till Ica och handlade lite mjölk, juice, blöjor och bebisshampo haha kändes ju jättekonstigt.
Köpte 2:an 3-6 kg Kanske ska köpa ett paket av 1:an också.
En sådan här också.
Myspys :)

planera v.9

GALET KALLT!
Herregud höll på att förfrysa de 10 m jag har varit ute idag maj o maj! Tittar på väderkartan nu och de ser ut som om de blir mkt mildare, snö och blåsigt (tors-fre)  vet inte om de är något bättre. Men jag är kräsen, jag anser att de enda "rätta" vädret nu är vår, några plusgrader, vindstilla och strålande sol :) Nu är de kanske ok ändå för vilket sportlov har de legat snö på våra gator? Jag kan då inte komma ihåg... Så för barnens skull så är de ok men nästa helg då får de börja töa - så in i helvete också :)
Natten som gick var helt ok, jag fick sova och hade inte något värre ont, här kör vi varannan natt tydligen. Upp imorse och kissa i en burk, ska lämna urinprov idag. Om ca en timma ska jag till barnmorskan för att prata förlossning och köra de vanliga kontrollerna. Hahaha... får säga som syster Emma: Finns bara en väg ut! Annars är de inte mkt nytt. Ska försöka planera sportlovsveckan med lite bio, pulka, badhus - passa på att ägna lite tid åt tullan innan de blir fullt upp med bebis.
Jag bryggde mig en kopp extremt smaklöst kaffe :( Hoppas att paketet från H&M och forhair.se kommer idag :)
Min älskade sessa <3

en trött tjockis

Underbara kväll.
Har spenderat eftermiddagen hos fröken Wero och lilla Alva, E kom en sväng om också. Som vanligt väldigt mysigt :) Blev en hel del kaffe, skvaller och skratt - allt som förgyller en dag!
Runt 3 drog vi hem för att börja med middagen, idag blev de Linnéas specialsoppa, ostknäcke. Till efterrätt blev de en nybakad kladdkaka med vispgrädde Nomnom...  Nu har precis all luft gått ur mig och jag försöker hitta krafter till att ta mig till duschen, det går inge vidare - suck! Nattens bravader sätter sina spår... ska bli skönt med ett besök hos Bm i morgon, kolla läget, mäta, väga, stick i fingern och lämna urinprov.
Nej gode gud - ge mig styrka - eller bär mig till sängen så jag får sooooooova.
tråååångt!
gööööööööött

E

TACKAR E....
för alla hennes gulliga kommentarer!
Du är sötast, känns skönt med uppmuntran <3
Puss

The night

Kom i säng vid 11 igår kväll vilken va skönt.
Att jag däremot inte somnade förrän någon gång efter 1 var mindre skönt. FÖRVÄRKAR av de kraftigare slaget dominerade gårdagkvällen och natten. Käre värld kändes som bebisen skulle ut fastän de liksom inte är "öppet" de gjorde satans ont! magen har (tycker jag) sjunkit lite nu iaf.
Den stora tanken som kom (hos både P och mig) är ju att de närmar sig, de handlar inte om månader längre utan veckor eller dagar - när som helst i stort sett. Ibland önskar jag bebisen var ute nu, men att gå igenom en förlossning är ju inte de mest behagliga man kan göra :) Och även om man glömmer smärtan så kommer de lite granna tillbaka när man ligger med förvärkar, de blir ju trots allt bara "värre".
Ok de om de. Just nu känns de ok, de trycker en del men jag tror bebisen ligger lång långt ner nu. I morgon är de dags för besök hos barnmorskan igen, tror de blir sista.
Idag har jag kört en pigg och förväntansfull Nea till förskolan, hon hade ett sittunderlägg på sin plats (klädhängare) men just idag när hon behövde det (friluftsdag) så är de någon som har tagit det - SATANSJÄVLA FANIHELVETE! Liksom varför??? Köp ett eget!
Ska nog ta och hälsa på Wero idag, pimpla kaffe och tjata - de är grejer de :)
Dessa fick jag beställa hem igår, förutom hårspray så är de nästan bara de här produkterna jag använder. Beställde från forhair.se Snabb leveranstid!
Ha en fin dag i kylan, gode gud låt de bli varmt snart - ge mig härlig vårsol som värmer mig.

dagens

Eftermiddagskaffe
Sov mkt mkt bättre natten som gick. Fick besök på fm av Julia och mamma. Blev en kopp kaffe och catch up :) Efter de hade gått fick vi fixat och donat lite här hemma, påbörjade toastädningen innan vi tog en sväng till stan. Hämta ut paket (äntligen kom fotsacken till vagnen), Ica för lite handling av hygienartiklar och gottigott till Kardi. Vidare till apoteket där jag fick ut lite medicin men viktigast av allt mera MINIDERM! Sista ärendet blev till InterSport där vi köpte en ny go vit fleecetröja till sessan. Sedan träffade vi P på 50's och käkade middag NOMNOMNOM :)
På vägen hem blev de förvärkar, förvärkar och åter förvärkar blä! Jag märker att de blir kraftigare ju närmre BF jag kommer.
Nu sitter jag och vilar min fossingar i soffan och slappar. Får väl snart ta tag i kvällsmaten, Nea röstar på kladdkaka hahaha

Tullisar

Just de ja :)
Idag fick jag tulpaner av mina fina älsklingar <3
Tror vi börjar få ordning på Neas sovrutiner igen. Hon gick och la sig ca kvart över sju och somnade gott runt halv åtta. Skönt för hon behöver verkligen sin sömn.
Funderar på om jag ska börja packa den berömda väskan så den är redo för BB... hade ju varit irriterande om den inte är i ordning den dagen det är dags. Nåja de löser sig nog.
18 dagar kvar!

Kom att tänka på en sak förut när jag beställde hem kläder till Nea. Jag var verkligen inte ens halvsugen på att beställa något till mig själv, de får helt enkelt vänta. Suget kommer nog när kilona rasar :)
Hoppas på en natt fylld av sömn, mängder av sömn hahaha. Nu blev jag sugen på kött mmmm

H&M

Nea och jag hade ett mindre krig här imorse.
Inga kläder som passar el ja inga byxor som passar. Hittade ett par svar mysisar en strl för stora, hon flippar totalt och kan inte förstå hur jag kan bestämma att hon ska ha dessa bedrövliga byxor på sig... Detta ledde till att jag fick lägga in en betällning till H&M med en endaste gång. Blev ju dock lite mera än bara några byxor, lite nytt i vårgarderoben :)
Förkylningen håller i sig och matlusten är som bortblåst... ska tvinga i mig lite nudlar nu.
en av out-fitarna :)

avancerade sovställningar

Natten har varit bajs...
halstabletter
nässpray
alvedon
novalucol
har inte kunnat sovit för jag haft ONT. Tror jag har provat alla och då menar jag verkligen ALLA sovställningar, med kuddar och utan. I soffan låg P med värk i knät och kunde heller inte sova. Resultatet är att hela familjen är hemma idag - hoppas vi kan bli ordentligt friska nu.
Nej nu blir de kaffe, herregud de här kommer bli en lååååång dag!


blaha blaha

Ja förkylningen har tagit över min kropp.
Jag är totalt orkeslös, Nea är också förkyld. Imorgon blir vi hemma, måste försöka piggna till och bli helt friska. Hade någon sagt åt mig att jag skulle föda idag hade jag nog blivit vansinnig. P har tagit hand om mig hela dagen, själv har jag legat och gnällt, om precis allting. Usch jag får lägga mig i tid så att stackarn får lite lugn och ro. Nea ligger redan och sover.
Ett alldeles lagom urtråkigt inlägg.

en del trött.

Hej och hå...
Sitter och tittar på reprisen av melodifestivalen, vet inte vad jag ska tycka. Nea lär väl spela sönder Eric Saade låten!
Kvällen igår då?
Skit kul, mkt folk, god mat! Var kul att få träffa Johanna igen, har inte pratat med henne på evigheter. Var givetvis kul att få träffa alla tjejorna. Höll mig till alkoholfri cider igår, men idag är jag lika trött som om jag hade härjat och intagit alkohol. Är inte van med sånt ös på sena kvällen. Kom hem vid 24-tiden, tog en dusch sen hoppade jag och P i säng.
Vaknar vid 10:20 ganska utvilad med riktig halsont... jaja alltid är de något.
Nea är hos farfar och Inga-lill sen igår och kommer inte hem förrän efter ridningen i em. Så jag ska passa på att slappa i soffan.

en kväll ute.

Snart dags att fara iväg till Wero.
Går tyvärr inte att få någon vidare ordning på något men men jag har gjort ett tappert försök haha
Hoppas ni alla får en trevlig kväll, de ska jag ha!
<3

Pink

Hon är helt fantastisk på att göra låtar som berör!

Kärlek och rosor

God Morgon...
varför sovaer jag så underbart skönt på fm? Vaknade av att Nea väckte oss vid halv 8 baaaaah... NEJ jag gick inte upp, de gjorde P strax före 8. Äntligen somnade jag om vaknade till vid halv 10 av att P stoppade om mig, somnade om igen!!! Sista gången jag vaknade var klockan halv 11 och då kände jag att jag orkade gå upp. Härliga morgon med solen skinandes utanför - lovely!
Nu har jag käkat frulle, ska ta en kopp kaffe nu och fixa burret som jag var tvungen att tvätta. Sedan blir de lite förberedelser inför kvällen då vi ska fira Wero som fyller 30 år idag! Sänder även ett stort grattis till Marielle som också fyller år idag!
Nej nu ska jag ta tag i dagen.

Brittan

Britney Spears - Hold It Against Me
Senaste videon av Jonas Åkerlund, jag gillar den :) Å andra sidan älskar jag nästan allt som Britney gör!
Vad tycker ni???

Räknar dagar

v.38
21 dagar... jag är förväntansfull!
Har varit helt sjukt trött idag, Nea har varit dålig, hon börjar bli förkyld och hade under em lite feber. Fick iaf tummen ur under em och gick för att köpa mera garn + annat smått och gott. Har fått en del virkat idag, underbara tidsfördriv. Beställde även fotsacken som hör till barnvagnen idag, den har varit slut i över en månad så de känns skönt. Måste ju ha allt under kontroll hahaha...
Seg dag har de varit, ser fram emot morgondagen då vi ska fira Wero som fyller kvinna :) Ska bli mkt najs att träffa alla tjejor :)
P och Nea har lagt sig och ligger redan och sover, själv ska jag virka färdigt en ruta innan de blir dags. Hoppas på en låååång sovmorgon.

webcam

God Morgon...
Konstigt morgonen har börjat bli min favorittid, kanske inte fullt ut. När nätterna inte är som de ska är de en befrielse när dagen gryr.
P försov sig idag, snällaste tjejjen (jag) kände att nu har han nog snoozat länge nog, kollade kl och mkt riktigt 06:58 hahaha... jaja tur de är fredag. Några minuter senare steg jag upp.
Fredag idag och på schemat står mys med finate familjen. Idag är enda dagen som vi är samlade under helgen (tror jag) så då får vi myspysa. P hatar verkligen att titta på Let's Dance, men jag är shysst och tittar på fotboll så han får allt va shyssst tillbaka :)
Nea är riktigt snorig, men jag antar att de flesta barn är de nu?! Ska hjälpa henne sen och städa lilla Kardis bur. Annars blir de inte mkt gjort idag. Har bestämt mig för att ta de lugnt, virka lite granna och baka en kladdkaka kanske, de hade varit gott en riktigt kletig chokladig kladdkaka med vispad grädde mmmmmm...
Nej nu ska jag sätta på lite kaffe och virka färdigt en ruta jag började på igår kväll :)
Osminkad tjej men ett snyggt morgonruffs (ibland är de skönt med vinter = mössa)
Ännu en snygg bild (lägg mäsrke till de charmiga påsarna under ögonen) här seyns min snygga tatto och urfina klocka som jag fick av min älskling!

Konstant kissenödig!

Sitter i P's morgonrock och myser i soffan. Har precis käkat en skål med rivet äpple, morot och solroskärnor. De är mkt godare än vad de låter.
Dagen har återigen tillbringats i Lerhman/Holmström mansion... vi har haft syjunta igen och hej fan va de går! Nea var med och röjde med Jonathan idag igen :) Mkt trevlig eftermiddag.
Tycker att jag har blivit så trött på kvällarna igen, känner mig helt slut. Har iaf gjort allt som behövs göras innan sängdags.
I morgon går jag in i v. 38 alltså 3 hela veckor kvar = 21 dagar!
Känner mig förväntansfull, jag vill träffa lilla vilden i magen, gud va jag längtar!
Bild på Nea och mig från idag... Älskade lilla sessa som till och från driver mig till vansinne hahaha
Jag frågade om vi skulle ta ett kort, tyvärr var tv:n på med barnprogram samtidigt!

Morning

Ännu en bajsnatt...
När telefonen ringde i morse strax efter sju kände jag mig nöjd, varför ligga kvar och få mera ont?  Upp för att väcka Nea och fixa och dona lite. Förskolan -> tvätta håret -> frukost -> datorn... ska snart fixa håret och sätta på lite kaffe.
Efter lunch någon gång ska Nea och jag hämta fröken Lerhman för att leta efter handarbetsattiraljer :)
Måste bara berätta om kvällen igår:
P titade på matchen Arsenal - Barcelona, själv satt jag vid datorn. När andra halvlek började så började jag slänga en getöga på tv:n...  var gött med i matchen när slutet närmade sig - hejja Arsenal. Nu måste jag se returmötet hahahaa

Häcken full!

Äter
kvällsmat :)  Rivet äpple, morot och solroskärnor nomnomnom!
Haft en underbart trevlig dag som sprungit iväg.
Var ju hos barnmorskan idag och allt såg bra ut... Anledningen till min värk inatt var rätt och slätt att vilden i magen bestämde sig att de var dags att vända sig. Inte nog med det utan även trängt ner i bäckenet så den lille nu ligger fixerad :) YEEEEEY Gissa om jag blev glad... De är ju inte så vanligt att fostret fixerar sig  så tidigt om de gör de över huvudtaget. Nu är du hemskt välkommen närsom!
Kom på förut varför jag kännt mig skinödig hela dagen, trycket ökar ju nedåt när bebisen vänt och fixerat sig, känns skönt och veta att jag ska gå runt och vara bajs - och kissnödig några veckor till.
Ibland blir jag så förundrad över att vi ska ha barn igen, känns fortfarande overkligt stundtals.
Eftermiddagenspenderade Sessan och jag hos Mikka. Var mkt trevligt med kaffe, klipp, virkning och skratt. Nea härjade som en tok. Stackars Jonathan har agerat lekfarbror. På tal om virkning, klicka här för att se Mikkas framsteg idag. Fan vad hon lär sig snabbt! I morgon kör vi lite fortsättning och ska även börja sticka :) Syjunta - lovely!
Hittade ett projekt inför sommaren, vad tycker du Mikka hahahahaa!
Var hemma runt 18 snåret, fixade matlista och inköpslista. P följde med så åkte vi för att fylla på kyl, frys och skafferi... pust stånk och stön... väl hemma fick vi slänga i oss lite mat, fixade Neas kvällsdoning, nattade henne, städade iordning lite, dusch och nu sitter jag äntligen här. Trött och förväntansfull inför vad som komma skall.

Telefon

Har haft en natt...
som varit bajs! Hahaha satt hos Emma igår kväll och var så nöjd att jag minsann bara varit upp 1 gång per natt de två sista nätterna - de fick jag äta upp inatt. Ont, tryck och kissat hundra gånger tror jag.
Men de kanske är vilden som äntligen lagt sig tillrätta? Får svar i eftermiddag.
Fick en mobil igår. P ångrade sitt köp av en Xperia så den fick jag <3 hahaha... kände inte något behov av en ny med nu är man uppdaterad på den fronten också :) Måste dock sätta mig och "pilla" lite med den, har inte haft en SonyEricsson på år och dar.
Idag bjuder jag på en låt som jag och Nea så igår på tv:n. Vi har sett den förut men vi rörde oss inte ur fläcken förän låten var färdig :)
Så jävla bra!
Hoppas på dejt med Mikka idag, får se om hon har tid eller ja om hon ska jobbe eller ej :)

Listan blev inte lång.

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
De ska jag väl inte svära på. Jag kan de i teorin. Meeeen de vet ju alla att teori och praktik INTE är samma sak.

2. Hur äter du ett äpple?
Äter nästan aldrig äpplen. Äter jag ett så river jag de och blandar med morot eller så tar jag en skalkniv och tar bort allt skal sedan skär jag bitar som jag äter.

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Nej så länge de inte befinner sig på mig :)

4. Big Brother eller Sportnytt?
Same shit... BB är ju underrhållande, men sport är också ganska trevligt.

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Kläder och smycken!

6. Är du mörkrädd?
Nej, de slutade jag med näär jag och Nea flyttade till en "egen" lägenhet för många år sedan.

7. Resmål som fascinerar?
USA tror jag. Vegas baby!

8. Ditt senaste telefonsamtal?
Min älskade P

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Lady Gaga, party party :)

10. Förrätt eller efterrätt?
Åh jag vill ha bägge, men va fan. Efterrätt-

11. Bästa stunden på dagen?
Middagen på eftermiddan med familjen.

12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobilen, plånkan och just nu nässpray+novalucol/rennie+halstablettter, detta är dock bara nu när jag är gravid annars får jag nog säga smink.

13. E-post eller snigelpost?
E-mail. 

14. Den senaste komplimangen du fick?
De var från Nea imorse när hon berättade att jag var de bästa mamman i hela världen. <3

15. Senaste gången någon skällde på dig?
eeeehe vet inte haha... 

16. Vem utmanar du?
vet inte kanske Wero?

Songs

Jag har fått dille på vissa låtar. Äldre låtar haha
Stealers Wheel - Stuck In The Middle Whit You
Mike Oldfield - Moonlight Shadow
Fan bra skit de här.
Nea är iaf hämtad och jag har ätit mellanmål.
satte i lite mera hår förut, ska fortsätta ikväll. Målat ett lager på naglarna, blir att fixa Neas sen också och ett lager till på mina :)
I morgon ska jag till barnmorska för att titta om den lille vilden har vänt sig - hoppas! Hoppas också att huvudet är fixerat så bebisen inte får för sig att snurra ett varv igen! Bara att hålla tummarna. Annars ska jag inte göra ett skit idag tror jag. P har bokat tv:n ikväll så jag får roa mig med håret och kanske passa på att lägga mig i tid!

gäspar ikapp och tänker pink.

GÄSP!
Herregud har suttit och gäspat i typ en kavrt nu, ena ögat rinner som en liten kran :)
Nea och jag var trötta som små björnar i morse, vaknade till snabbt iaf. Hon skulle ha en längre gymnastikdag idag så vi fick inte bli sena. Fick låna P rygga och packa allt (handduk, skor, gympakläder och matsäck) den var tydligen tung för lilla sessan höll på att ramla baklänges hahahahaa... stackarn :)
Annars har jag lite att stå i idag, ska förbereda och sätta lite slingor i håret, måla färdigt naglarna. Tänkte köra på en fin rosa nyans idag :)
Edison Lighthouse - Love Grows (where my Rosemary goes)
En riktig FEEL GOOD låt på morgonkvisten
ENJOY!!!

hearts

Tjooo
Fick en jättefin klocka av min älskling idag <3
Nea fick söta örhängen.
Älskar min fina Potie!
Middagen var uppskattad men pajen var de sämre med, liksom vafan äre bara jag som uppskattar ett gott bakverk? Haha, får väl frysa in den portionsvis och ta upp till mig själv. Var iaf riktigt kul att laga mat idag!

Förberedd

Har förberett dagens middag.
Det blir baconlindad stek, kokt potatis/ris sås och vitkålssallad.
Efterrätten blir annanaspaj med vaniljglass.
JAG ÄR HUNGRIG!
Allt  är ialla fall förberett, och dukningen är klar.
Får bara se när älsklingen kommer hem. Ska nog passa på att vila en stund. Fan asså idag är jag så sjukt trött.

Alla hjärtans dag <3

Inatt
har jag bara vairt uppe 1!!! gång. Klockan stod då på prick 05:00 UNDERLIGT men vad konstigt de kändes i morse när klockan ringde, nästan så jag kännde mig utvilad. Aja de va skönt, nu är jag iaf trött igen :)
Ska försöka mig på att tvätta håret. Satte i några slingor igår och de känns när man ska sova, tur man vänjer sig snabbt. Annars blir de en lugn dag. Nea och jag ska laga finmiddag <3 Vet dock inte riktigt vad vi ska ha till efterrätt? Får snoka lite på nätet för att se om jag kan finna något smarrigt.
VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA ALLA MINA FINA EN UNDERBAR DAG MED MYCKET KÄRLEK <3
Jag och min fina kärlek (haha även Maggie är med på ett hörn)
Min älskade underbara fina dotter <3

Guld

Haft en heltrevlig dag.
Var iväg på fika med hembakat i em - underbart!
Fick mig  att glömma min oro för ett tag :) Idag hade jag under halva dagen "håll" i magen och ett hårt tryck på revbenen. Gick över under em :)
Måste sända ett stort TACK SOM FAN till Mikka! Guld värt :)
hahahha
Nu ska jag och min fina P titta på Wallander.

Så jävla kallt

Så jävla kallt!
Nu pratar jag innetemperaturen... måste säga till P med en gång att höjja alla element. Galet att frysa inomhus! Har haft en orolig natt. Finns ingen bekväm sovställning, kallt som fan, kissat som fan, ont i magen som fan... suck och whiiiiiine!
Magontet fortsätter, de drar, späänner och "sticker" och trycker ner mot musen.
Snart ska jag sätta mig så bekvämt jag kan och sätta i lite slingor med hår. I em vankas de fika hos syster Sarah... hörde något om ev en annanaspaj som hennes svärmor bjudit henne på nom nom nom.
Sugen - JA!!!

Soligt och kallt

Gud
Mina dagar är inte mkt att hurra för nu alltså.
Efter frukost å lite småfix hemma tidigare idag mötte Nea och jag upp Sarah och Noomi för lite fika. Gick till 50's där syrran Emma och syrran Lisa huserade. Tog mig en fanta, kaffe och räkmacka, Nea körde på negerbulle och fanta - nomnom. Efter en timma eller så gick vi vidare och kikade runt lite på stan. För mig kändes de som en långpromenad och även om solen värmde där vinden inte låg på så frös jag. På vägen hem gick vi i motvind samtidigt som bebisen hoppar lite lätt på urinblåsan...kändes seriöst som jag blev förstenad av obehag. Lyckligtvis var vi nästan hemma :) Skyndade mig snabbt in på toaletten när vi kommit hem. Tog sedan med mig min nya tidning och gick direkt till sängen för vila. Somnade en halvtimma.
Sedan vankades de middag för mina älsklingar, jag stod mig fortfarande på min räkmacka. Tiden efter det ägnades åt förberedelser för melodifestivalen: dusch, plock, tända ljus, snackset osv.
Melodifestivalen vare ja - SÄMSTA GENOM TIDERNA! Finner inge ord för skiten.
P var hemma idag för lördagsmys, men seriöst, nästa vecka tror jag jag bokar soffan! Fri från karar och barn, de satt och tramsade hela programmet och fastän jag tyckte hela melodifestival idag SÖG så vill jag ändå i lugn ooch ro få titta på skiten.
Nej nu ska jag fixa mig inför natten, ta med mig min virkning och lägga mig i sängen - tantvarning på mig? JO TACK!
Oroar mig fortfarande - säkert i onödan men sådan är jag ibland.

Tankar...

God Morgon
Strålande solsken... de var ju inte igår, men strålande solsken och snö brukar betyda svinkallt! FYYYYY¨
Idag måste jag ut och röra på mig en sväng.
Hade en mysig fredagskväll igår med sessan. P passade på att hälsa på Maggie en sväng så vi fick lugn och ro - nääråå :)
Idag har jag ont i magen, inte heller något nytt - fan. Börjar nojja mig lite om att bebisen inte ligger rätt. Jag känner att den inte har vänt sig rätt än. De ska väl inte vara någon fara, men jag VÄGRAR att föda "fel" om man säger så. Är INTE sugen på att ta kejsarsnitt heller... nu svävar jag iväg. En sak i taget! På onsdag ska jag till barnmorskan så då får vi se hur vilden ligger.
Suget??? nej

Hey... Haru Bajsat....?

Jag kan inte skita...
HEJ förstoppning!
Fungerar sådär. I morgon ökar vi dosen!

Info

intressant info.
Jag är trött
Jag har ont i magen
Mina fötter är iskalla
Jag tror jag är hungrig
Jag måste köpa mera virkgarn - IDAG

What a day...

FIIIIIIIIITTAAAAAAAAAA
Ja ungefär så bvar mitt humör för en timma sedan.
Gångtrafikanter har tydligen inget sunt förnuft! - Nu kommer de massa bilar nu går jag ut precis framför dem. JA kör på mig tack!
Seriöst, de är nog alla bilisters mardröm att skada någon annan i trafiken. Men kör man bil i de här vädret och trycker på bromsen så blir stopsträckan längre än på torr asfalt. FATTA DE NU ALLA GÅNGARE!
Annars då...
V 37 idag 4 hela veckor kvar 28 dagar
Så här stor är bebben nu, fast vilden ligger fortfarande på sniskan... suck hahaha

Min Prinsessa <3

Min lilla rullta, finaste som finns <3

trött väl.

Eftermiddag.
Har precis slängt ihop och ätit dagens middag: Köttgryta, potatis/ris och smörgåsgurka. Gott vare! Anledningen till att vi idag käka så tidigt var ju att P kom hem vid 13 för att sedan åka tillbaka och jobba kväll och natt i K-stad. Känns riktigt konstigt, jaag är ju van att han ska komma hem på eftermiddagen - men så blev de inte idag.
Känner mig sömnig, trött i kroppen, tänk om jag kunde vara så här trött på kvällarna. Då hade de ju vart underbart att gå till sängs....

Ett stegrande humör vädret till trots

God Morgon
Hittade Rihannas nya video som är censurerad och barnförbjuden. Kan inte låta bli att digga den som tusan :) Har haft en ganska god natts sömn, de är skönt. Kanske om jag har tur så har bebisen vänt sig??? Håller tummarna, men får snällt vänta tills nästa onsdag.
Vädret då... liksom WTF? Ok jag bryr mig inte så men jag tycker de är fruktansvärt otrevligt när P är ute och kör i skitvädret.
Jag känner ett extremt suuuug efter att shoppa, men var ligger idén i det? Får vackert tygla mitt sug.
Ha en fin dag, nu blir de kaffe!
Phil Collins - You Can't Hurry Love
Ta nu och lyssna på den här låten och känn att humöret kommer tillbaka - underbar!


Rihanna

Rihanna - S & M
Hiss eller Diss?
Personligen så tycker jag den är så frän, de bästa hon har gjort på länge!

Ett nytt hjul, babysitter och en bäverhojt kanske?

Haft en fin dag.
Tror den korta promenad i solens sken gjorde susen, har varit på ett fint humör hela dagen.
Nea och jag har fixat våra naglar idag, blev najs! Fixade också mina ögonbryn, blev en himla skillnad, vet inte varför jag aldrig provat de förut??! Well de blir ju inte sista gången iaf.
Malin svängde förbi med babysittern som jag köpte av henne. Jag är så nöjd.
Strax efter 16 kom Sarah och Noomi förbi. Skulle passa Noomi medans Sarah sprang till tandläkaren. Hörde ett knack och en väldigt ledsen Noomi när de kom, de visade sig att de hade vurpat på uppfarten utanför ytterdörren. Inte konstigt alls... det enda som är konstigt är att de inte skett tidigare. Noomi fick sin fot under Sarah som slog sig värst.
Sedan kom min älskade P hem. Han hade inhandlat lite saker i K-stad bla ett nytt hjul till Kardi. Efter middagen blev de således storstädning i hans bur. Herregud va roligt han tyckte de var - blev fullt ös på den söte lille fisen :)
Nea hoppde i duschen och jag läste saga - tror hon tycker de är mycke bättre än film :) Mys! Nu har även P lagt sig för att sova, han får upp mkt tidigare nu när han inte jobbar i stan längre. Själv blir jag nog vaken några timmar till, bebisen är vild i magen <3
30 dagar kvar!!!
Sov Gott alla fina.

Sol i sinne

Tog mig en liten men för mig lagom promenad till stan :) Solens trålar värmde SKÖNT! Vissa delar av trottoaren var tom. bar, asfalt under fötterna - UNDERBART! Gick till Ofelia för inköp av en ny underlagscreme, köpte en förra veckan men den va skit. Inhandlade även ögonbrynsfärg.... ska pröva på detta för första gången i mitt liv :) Men fick en hel del tips så de ska nog gå bra. Gillar Ofelia - tummen upp för dem! Måste även ta itu med mina naglar. Ja de bli att sysselsätta sig en timma.

500

Idag är de 30 dagar kvar.


När förlossningen börjar kommer du att bränna cirka 500 kalorier i timmen. Att föda barn är som att springa ett maraton.

Hahaha... fränt!

Skura

Hahahaa
Fick ju Nea i säng relativt tidigt, med RESULTAT!
Hörde att hon satte på tv:n i morse, gick upp efter 5 min. Hittade henne på toaletten, där hon hade borstat tänderna och var på g att sätta hårborsten i kalufsen :) Detta är något jag tjatat om varje morgon annars. Fan va skönt, hon tyckte själv hon var pigg i morse och att de va skönt att att känna så.
När jag hade kört Nea i morse och kommit hem tog jag mig an TOALETTEN. Hatar "lortiga" toaletter. Nu blir de ju inte lortigt på de viset men de blir damm och kanske någon beläggning, lortiga speglar - bläää! Nej rent och frääääääscht ska de vara :)
Ska inte sminka mig idag, jag orkar inte, jag vill inte. Håret måste jag däremot fixa till - penntroll HEJ!
Är trött i kroppen. Ryggen värker konstant men mera nattetid, förvärkarna kommer oftare. Tror bebisen ligger helt fel fortfarande. Sitter och dricker morgonkaffet nu, solen börjar skina starkare, kanske ska försöka ut och njuta lite, i kväll/natt skulle de dra in ett riktigt snöoväder.
Jag för ca 1 timma sedan :P

God Kväll

Jag är hungrig.
Eller ja rättare sagt jag är sugen på något. Har tagit fram godisskålen men de va jag inte sugen på, får nog ta och göra mig en macka och kopp thé.
Nea ligger och sover. Försöker få henne i säng tidigare, så idag hoppade vi över kvällsfilmen och läste saga och hade mys. Funkade fint så i morgon gör vi om de men en halvtimma tidigare, hon har ett stort sömnbehov och vägrar ibland stiga upp på morgonen. Dåligt morgonhumör kommer som ett brev på posten, något som jag har själv så de räcker och blir över hahaha.
P är iväg och tränar så nu är de lugnt och skönt här hemma hahaha
Ska ta tag i de där med att äta något nu, tända lite ljus så de blir myspys.
Imorgon funderar jag på att åka till Mio och ta mig en kik, har inte varit där på ett år kanske. Måste även inhandla ögonbrynsfärg (har aldrig färgat  mina men va tusan kan ju bli gott fränt).
TACK  Malin, äntligen fick jag tag i en babysitter :)

Onge, frukt och grönt

Fyllt på med mat i kylen - underbart!
Var ju iväg och veckohandlade på fm, el jag jag steg in på Ica 11:20 kl 11:45 ska jag befinna mig på förskolan för att hämta Nea som slutar. Nåväl de blev en liten lätt joggingtur inne på Ica hahahaa... tur att jag skrivit inköpslista. Klockan 11:37 står jag och packar för fullt, då går den jävla papperspåsjäveln sönder också faaaaaaaaaaan! Ska ALDRIG mer ta papperspåse, brukar dock använda det till att packa mjölk och drit i. Idag släppte först ena handtaget sedan gick den sönder mitt på, var så stressan så jag la en svordom ganska högt fick tag under påsjäveln och hiva den i kundvagnen - tacka vet jag plastpåsar :) Pga snön som föll inatt och solen som ska smälta den med en gång var de dessutom praktiskt taget omöjligt att dra kundvagnen på parkeringen - blev ett litet träningspass - GO ANNA!
När jag väl placerat röven i bilens förarsäte och tittar på klockan visar den 11:46.... I med backen och plattan i botten. Blev 5 minuter sen men va fan tänkte jag och halvsprang in - ingen Linnea!!! Nej hon är väl där ute svarade fröknarna mig, gick ut - ingen Linnea! Står en bra stund och spanar och till slut får jag se hennes alldeles för stora vita mössa. Phuuu hon befann sig på en stor snöhög bakom något slags förråd, UTANFÖR förskolans stängsel - ONGE!
Hon lärde sig nog sin läxa för hon blev väldigt rädd när hon insåg att hon befann sig ute helt själv. Alla barn vet att de inte får lämna förskolans område så hon hade bara sig själv att skylla.
Väl hemma, städade vi tillsammans ur kylen innan vi fyllde på med veckans smaskigheter :) Nea var mest nöjd över all frukt och grönsakerna hahaha
Mikka kom på kaffe och E joinade efter en stund, mkt trevligt. Tack brudar :)
Nu ska jag virka en stund inna de är dags att ta tag i dagens middag - Spagetti och köttfärssås med vitkålssallad.

Nattens lugn

Kväll och jag sitter ensam uppe - skönt.
Bebisen i magen är på ett strålande humör och har tydligen något slags gympass. Då min lille har placerat sig helt fel så träffar alla sparkar mina nedre regioner. Min urinblåsa används som studsmatta och trycket nedåt ökar. Hahaha känns en del skumt.
Annars har vi mest smådonat här hemma hela dagen. Har dammsugat hallen, toan och köket sen sa mitt bäcken ifrån. Strukit lite dukar, vattnat alla blommor, gjort Neas veckoläxa och haft trevligt besök av E och Maggie. En härlig eftermiddag :) Har givetvis virkat också, sytt ihop bredden nu och de ser helt ok ut!
Sov gott mina fina!
Förresten vad är de med vädret??? Usch, jag har beställt vår, så u hoppas jag de töar resterande vecka :)

Pannkakor och rutor

Ny vecka - nya tag.
Natten som gick var de bästa på hela förra veckan, får nog renbädda mkt oftare hehe. Ont gör de dock så fort jag vänder mig. Bebisen ligger fortfarande på snedden/tvären och vägrar att vända sig rätt, inte mkt att göra.
Idag har jag agerat chaufför och lämnat + hämtat min söta sessa på förskolan, under tiden hon var där fixade och donade jag lite. Passade även på att ge min kalufs en ny hårfärg! Pratade med P och söta Mikka, blir en dejt inom en snar framtid.
Om en stund ska jag fixa pannkakor för de är vad Nea har beställt idag :) Nomnomnooooom.
Nu blir de till att börja med en ny mormorsruta hahaha... har snöat in TOTALT!

Hej heeej

Shlagerlåt!
Yeees... äntligen en låta som är en shlagerlåt, ingen jävla disco, club, flum, rap- låt.
Jenny Silver - Something in your eyes <3
(går inte att lägga över klipp från youTube - bajs)
Hade förövrigt en himla trevlig kväll hos Wero med tjejorna :)
Annars är de inget nytt, vaknade runt nio idag, slappade hela familjen i sängen. Nea har fått dille på att spela Angry Birds så de var vad hon och P sysselsatte sig med. Runt halv tio steg vi upp. Idag tvättas det sängkläder och senare ska vi möblera om i Neas rum.  Just nu stickar och virkar jag, P och Nea städar bilarna :) Väntar på att Sarah och Noomi ska komma förbi på kaffe...
Nej nu får jag fortsätta.

Trångt väl

Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm

När jag tittar ppå bilden förstår jag varför de gör ont nu när bebisen ligger på tvären.... Dags att sätta på en kopp kaffe och plocka fram dagens middag.

Melodifestivalen och sömnlös.

Ikväll är de shlager!
Hoppas de är bra låtar med i år. Måste ju liksom titta på de, hahaha de värsta är att jag briukar tycka om de låtar ingen annan gillar :) Jag vet inte ens vem som ska vara med i år, får googla. Här kommer en som var min favorit förrförra året.
Något jag inte gillar är natten som var. Jag är uppe nattetid väldigt mkt nu, dels för att jag kissar mängder och dels för att bebisen ligger fel så hur jag än vrider mig får jag ont i magen. Inatt hade grannen efterfest till kl 03:30- Jag brukar inte ha ont utav att folk festar, vafan ös på. Men vi har sovrummet under hans vardagsrum och spelar man musik på högsta volym kan man lika gärna försöka sova på själv festen. P som kan sova varsom helst närsom helst vaknade utav det!!! Nåja de slutade så fort vi sa ifrån och de va ju bra. Men sömnen blev ju något såppas drabbad. P skulle dessutom upp 7:30 för ny fotbollscup...stackarn.
Min hobby då?
Så jävla kul, ska fortsätta med mormorsrutorna och halsduken om en stund. Enkla projekt i början, men de gäller att lära sig och bli bra på grunderna, sen ska jag börja med mera avancerade saker såsom mönster, kanske något klädesplagg osv.

Hobby :)

Jag har skaffat mig en nygammal hobby!
Jag har börjat virka, just nu är de mormors rutor. Funderar på en filt. Jag har även börjat sticka en halsduk till Nea :)
Var ju väldigt längesedan jag höll på med detta med efter lite googlande kom allt tillbaka.
Hoppas mitt intresse håller i sig, har inte alls suttit med datorn lika mkt. Annars har vi käkat på Donken idag, till kvällsmat slände vi ihop varma mackor - mums.
Har idag gått in i v. 36 (35+0) 5 fulla veckor kvar = 35 dagar nu går de fort! Hoppas bara våran lilla vilde i magen vill lägga sig tillrätta också.
Nej nu blir de "upplösningen" av Let's Dance. Roligt sällskap jag har by the way... Nea sover i soffan och P ligger i sängen och tittar på datorn :) hahahaa

tvärsemot, stickor och garn.

God morgon!
Det är nästan med lättnad jag går upp på morgonen. Nätterna är outhärdliga, har i två nätter haft ont i magenpå hö sida, lite lik smärtan som kommer när man får håll.
Var iaf hos barnmorskan idag. Kissprov, hb, bldtr, bldskr - perfekta... fick till och med beröm för att jag verkade leva så hälsosamt. De gör jag nog också om man jämför med innan graviditeten. Hade inte gått upp ett gram dock men magen hade på en vecka växt ca 2 cm så de var ok. När de skulle klämmas på magen och lyssna på hjärtljud visar de sig att bebisen vänt sig igen och ligger med huvudetvid revbenen, så nu har de placeratr sig på snedden. Hahaha snart har vilden snurrat ett helt varv i magen :) Ingen fara vid det här läget, men smärtan i magen kunde förklaras lätt. Om en och en halv vecka ska jag tillbaka och kontrollera så lille vilden förhoppningsvis vänt sig annars ska vi på ultraljud och vändning :) Måste också tillämpa de gamla reglerna ifall förslossningen skulle starta - ambulans.
Jag tror ju mer och mer på att det är en liten gosse därinne, inte för att pojkar ska vara vilda och de är något typiskt utan för att graviditeten är så olik den med min prinsessa...
Efter besöket så drog jag till Returen. Fick med mig virknål, stickor och en ljuslykta. Blev en tur på stan sen, köpte garn för stickning och virkning. Har ingen direkt plan för vad jag ska göra. Ska googla fram lite inspiration och bättra på minnet lite :) Tog mig en tur till djuraffären också, blev en tunnel till lille Kardi också hhihi.
Just nu är jag ensam hemma, de andra huserar som vildar i badhuset.

God kväll i stugan.

Sitter nyduschad i P's underbara morgonrock och tittar på Svensk Maffia (får rysningar).
Nea har somnat också nyduschad, allt är förberett inför morgonen och läxan fixade hon galant <3 I morgon ska P, Maggie och Nea till badhuset, hon kommer bli så nöjd (hon vet ingenting) eftersom hon älskar att bada.
Vi åkte iväg förut och tvättade bilen hahaha... snacka om att de var som att få en ny bil. Efteråt åkte vi så jag fick hämta upp insynsskyddet. Hem och satte upp dem i vardagsrummet och hjälp va bra de blev! Men konstigt nog är de ovant, liksom ovant att inte ha folk som stirrar in i ens hem hahahaaa. Skönt är de iaf! I morgon ska jag iväg till barnmorskan för kontroll av vikt, blodtryck, blskr, hb och sen ska vi givetvis lyssna på bebisens hjärtslag <3
Nu sitter jag och är sugen på någonting, kan inte sätta fingret på de men jag får väl rota runt lite hehehe

Att vara gravid...

Läste något som gjorde mig en smula upprörd :)
Det handlade i stort om att gravida gnäller för minsta lilla och ber sin partner om hjälp med i stort sett allt.
Hahahahaaa.... tsss har man värk eller pga andra omständigheter behöver hjälp är de klart man ber om de!
Sen är de lite skillnad om man är gravid första gången, de finns ingen annan än sig själv man kan fokusera på. Lägga sig och vila när man helst önskar osv.
Sedan är alla graviditeter olika. När jag var gravid med Nea hade jag inga problem. Tex.. P och jag hade en madrass (105 cm) på golvet som vi sov på, där studsa jag upp flera ggn varje natt för att kissa. Idag hade jag ALDRIG tagit mig upp utan hjälp hahaha
Idag behöver jag hjälp med att dammsuga,(eller ja hjälp och hjälp, de är hans skit också) ibland är han söt och smörjer mina fötter, de uppskattar jag enormt <3 Dels för att jag har en fruktasvärd foglossning och mkt förvärkar (något som inte är lika vanligt första gången man är gravid)
Jag tror och hoppas inte att kvinnor passar på att utnyttja sin graviditet för att få mer hjälp av deras partner. Finns givetvis undantag.

Boring!

Jag hade en gång i tiden en virkning jag höll på med, har också ett broderi (stort) liggandes någon stans men vart???
Jag behöver något att fylla mina dagar med. Då jag har så ont är ut och gå tyvärr inget alternativ, städa blir tråkigt i längden. Någon som vet om de kanske har begagnade stickor och virknålar på kupan kanske???
Gud jag blir galen. Hopps tvätten snart är klar så jag har något att göra i 10 min :)
Blir så shoppingsugen när jag är uttråkad - ge mig obegränsat med pengar NU!!! Ge mig inspiration och initiativförmåga - snälla?

No plans.

Ny dag - underbart!
Natten var blääää!
Hade ont i bäckenet och magen, ont ont ont!
Men nu är de ny dag, nya tag. Har kört Nea till förskolan, käkat frukost och fixat hår och fejja. Nu ska jag slappa en stund innan de är dags för tvätten. Annars har jag ingenting planerat idag - najsbajs :)
Gillar förresten vädret riktigt riktigt mycket, man kan nästan se hur snön försvinner. Dags för vår väl :) Men förbered er på blåst när ni går ut!

Smörj, jeans och rompa mi.

Ligger nu i sängen med bebisdatorn :S
Min underbara P har varit här och smörjt mina fossingar, har sådan fantastisk värk idag så jag fixar de inte själv. De är fan kärlek de <3
En hobby va de och syjunta låter ju inte heller fel, kan vara kul att få utveckla sina kunskaper. Aja de står ju klart att jag måste hitta på något.
Tittade på jeans idag, å va underbart att få dra på sig ett par stuprör i något mjukt strechigt jeanstyg. en annan sak som jag saknar är att sola, små roadtrips till Säffle för att bli lite fejkbrun inför sommaren - lovely! Detta skall också fixas så snart som det ur hälsoperspektiv kan göras.
Idag är de typ 37 dagar kvar :) Önskar tiden kunde rulla på lirte fortare men men
Ska snart bläddra igenom nya vecko revyn innan jag stänger min gröna för dagen. Min tur att köra till morgonen :)
Rompa mi <3

Hobby?

Jag är sugen på något men jag vet inte vad... känner mig lite kinkig.
Vi käkade sen middag idag, potatisgratäng med stekt kotlett och gräddsås, la mig sedan en sväng och... tvärslocknade. Vaknade till efter en halvtimma och fick verkligen tvinga mig upp. Har så ont i ljumskarna och mkt förvärkar.
Nu kikar P och jag på sveriges mästerkock sen vankas de fuskbyggarna. Ska smaska i mig lite druvor nu nomnomnom :)
Dagarna blir så långa när man inte har något speciellt (typ jobba) att fylla dagarna med, en hobby kanske vore något??? Scrapbocking (vet inte stavningen) är de någon som testat?
Känns som en mysig hobby :)

Tö, härliga väder :)

Hafte en fin dag hitills.
Började med en sovmorgon till kl 10, upp och käka frukost, lite fix sen snurra jag halsduken på mig och hälsa på banken. Fick uträttat de jag skulle - har lätt bästa bank"mannen"  :) Gick hem och lyckades med bedriften att halka till och skvätte vatten över hela benen, bra blött ute nu när de töar. Jag ÄLSKAR ATT DE TÖAR! Vår vår vår.
Sen kom Nea och P hem och vi städade Kardis bur, sicket litet sött djur. Efter det så tog vi tag i stora garderoben.I våran fyra har vi bara 3 garderober - SKANDAL. Den som Nea har på sitt rum är lite större så de har blivi en samlingsplats för ALLT. Städade ur och rensade kläder och allt annat som vi lyckats att knö in där. Härligt när man får gjort saker man skjutit på.
Vet dock inte vad jag ska hitta på med alla Nea urväxta fina kläder och skor...
Nu slappar vi en stund. P har åkt till K-stad eftersom han lyckats ha slitit ut sin... hur bär man sig åt? Jag kan ha telefoner i år....
På fredag är de dags för kontroll hos barnmorskan igen... längtar som tusan nu, inte många dagar kvar!
Nej nu ska jag ta upp dagens middag och äta en kaka.

Helt menigslöst

Sitter i soffan och har läst på nätet om förvärkar.
Har mycke förvärkar, men de betyder inte att förlossningen är närmare för de, det kan ju hålla på många många veckor innan förlossningen. Däremot tycker jag att de blir starkare för varje vecka som går. :)
Sitter och slötittar bloggar och kikar på criminal minds, blir snart sängen för mig. Criminal Minds är faktiskt ett himla bra program, favorit!
Morgondagen bjuder på sovmorgon - lovely lalalalalalalaaaaaa Inget inplanerat heller. Kanske ska passa på att rensa Neas stora garderob.

Härliga dag

Hemma igen efter en eftermiddag hos Mikka :)
De blev Mikka, E, Elin och jag som träffades för kaffe och babbel. Slängde ihop mockarutor el kärleksmums och tog med mig. Smakde mumma. Var hemskt trevlig att träffa brudarna och få komma hemifrån. De två E:na drog först själv blev jag kvar tills strax efter 5 :)
Sen fick jag ta mig en tur till Apoteket då läkaren på Balder inte kunde fixa de jag skulle ha igår... Väl där var de KÖ!!!!  Drit. Fick iaf ut de jag skulle ha idag men 1 uttag WTF ska jag behöva bet 80 kronor varje gång jag hämtar ut min salva så blir de inte speciellt billigt i längden. Den är dyr som den är.
Man betalar över 200 kr (230 tror jag) för denna, lägg till 80:- så har du en dyr jävla salva. Dock är den överlägsen när de kommer till att återfukta huden. Fick med mig Rennie (storpack), Mivitotal (till P) och Otrivin (jävla nästäppa). Storshopping på apoteket.
Kom hem strax före 6. Maten var färdig, potatis, hemmagjorda köttbullar och gräddsås. P hade även dammsugat och plockat iordning i hela lägenheten - han är allt bäst min älskling <3
Nu sak jag hoppa i duschen, brukar piggna till då.

One leg!

Färdig vid 11 med dagens alla "att göra".
Nea har precis kommit hem, så nu sitter vi och myser i soffan och tittar på barntv.
Härligt att de äntligen är februari. Trodde seriöst att januari aldrig skulle ta slut, liksom hur låååång kan en månad kvar. Nästa månad kommer lille bebisen :) Herregud kommer ihåg när jag berättade för E att jag var gravid, en varm solig sommardag och nu är de äntligen snart dags :) En riktig vilde är de hursom helst - myspys!
Blir inget hemma hos Wero idag för lilla Alva är sämre. Hoppas hon snart är på benen igen!
Nej kanske skulle börja fixa lunch idag bjuds de på rester :)
haha

Katter och kaffe

God Morgon!
Är faktiskt ganska pigg idag :)
Måste berätta om en miniskräckupplevelse P och jag hade inatt. Jag tror jag precis hade somnat till och P sovit i kanske 10 min. Då vaknar vi med uppspärrade ögon sittandes i sängen, bägge två undrade vad i helvete de var som lät. Efter att vi lyssnat en liten stund kom vi på att de måste vara två katter alt grävling, räv som slogs.... problemet är att de håller till under huset!!! Detta resulterar i att de låter som de är i samma rum som en annan. Fick springa upp och kolla så Nea inte hade vaknat, men hon sov så sött :) De fortsatte ett tag sedan vet jag inte om de gav sig el om jag somnade ifrån de....
Natten bjöd på drömmar. Inatt hade jag första drömmen om att de är en liten tjej jag har i magen, väldigt skumt!
Vaknade iaf relativt pigg i morse. Har tvättat 2 maskiner, bäddat, tvättat håret, kört Nea till förskolan och käkat frukost. Hoppas energin håller i sig :) Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe.
Ha en fin dag!
Underbara onge!