Gott Nytt...

Ojojoj
2010 är snart över. Har haft ett finfiint år med mycke lycka. En stor sorg var när min älskade mormor gick bort plötsligt en solig dag i Juli. Saknar henne varje dag min fina, lilla och glada mormor sisa <3
Annars har de varit nästan bara lycka. P och jag firar årsdag idag :), vi väntar vårt andra barn, Nea är frisk och kry - vi har allt man kan önska sig. Finaste familjen, vännerna och ett mysigt hem.
Jobbade idag... sov ca 10 min av varje timma. Gick till sängs kl 00:00 och steg upp 05:30. Hade ingen som helst förvänning på att kunna genomföra dagen men de gjorde jag. Nu väntar jobb mån-ons sen jobb den 13:e sen lämnar jag allt vad arbete heter på ett bra tag.
Min förväntningar på 2011 då?
Maj oh maj
Ska försöka med promenader varje dag medans jag väntar på lillens ankomst.
Jag väntar på bebisen i magen (el ja hela familjen väntar så klart)
Träna för åh vad jag SKA bli smal igen.
Sen allt de vanliga men ack så viktiga, att hela familjen ska få vara friska och må bra. Lycka och framgång.
En underbar sommar med värme och bad.
Min älskling hade lagat middag när jag kom hem från jobbet. Helstekt kyckling, potatisgratäng, sås och grönsaker. Vi skålade i trocadero :)
Om en stund ska vi avnjuta kaffe och chokladpannacotta - NAM NAM NAM
Senare ikväll ska vi ut och skjuta raketer wihoo
ÖNSKAR ER ALLA ETT GOTT SLUT PÅ 2010 OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2011!!!
Puss & Kram

Att gå sönder

I morgon är det nyår.
Jag gillar inte nyår, förra året va de bästa nyår på läääänge, det firades med de finaste vännerna och jag och Patrik "hittade" tillbaka till varandra.
Idag firar vi i familjen med god middag och fyrverkerier :) Vi skålar i något alkoholfritt inköpt i en flott flaska på ica, och lika nöjd är jag för de.
Nog om nyår, eller ja jag ska tillbringa halva nyårsafton på jobbet 7 - 15:30 :( Jobbade ikväll också 13-21 och jag trodde seriöst ett tag att mitt bäcken skulle gå i tusen bitar. Det kändes som hela nederdelen på mig skulle slitas sönder. Nej satan vad rätt jag känner att jag gör som går hem på havandeskap. I början var de mer en sak som jag kände kunde vara skönt efter allt mas med omplaceringar, uppsägningar och neddragningarna på jobbet, men nu gör jag de framförallt för hälsans skull.
Jag är ledig under helgen och planerar en dag med vänner och barn i pulkabacken eller kanske på Hannebol???

Tullisar

Har fått för mig att jag kväljs av mitt saliv... käkar massa halstabletter för de känns som de lättar då. Kanske inte är inbillning - hur som haver suger de och det får mig att låta som en gammal gubbe.
Idag har jag och P städat ut julen. Bort med tomtar och gran, pyssel och julstjärnor. Bytt dukar och gardiner. Nu ser jag framåt. Ett nytt år 2011, familjen ska utökas och bli större - våren kanckar snart på dörren. Måste försöka hinna med att köpa mig ett fång med tulpaner någon dag. Vita och rosa :)
Ljuvligt!
Nej sk aför en gång skull hoppa i säng i tid. Dags att borsta gaddarna, släcka lamporna och studsa i säng. 2 dagar kvar att jobba den här veckan :) ¨

Väntan

Sitter och väntar på att chefen ska ringa upp - så gör de någon gång så jag kan få saker och ting gjorda!!!
Bebisen lever rövare i magen och sparkar på mina revben de är skönt att få veta att man lever :)
Ser ju inte ut att vara allt för mkt plats kvar därinne!
Nej nu skiter jag i de här och ringer chefen, här kan jag ju fan inte sitta och vänta!

Kvällen

Jobbkvällen gick bra, inte konstigt när man arbetar med så fina arbetskamrater! Nea joinade oss vid 20 - tiden. Hon är så söt, hon hade med sig en duk som hon sytt på förskolan som hon ville ge till "tanterna" på jobbet.
Har fortsatt ont dock... men jag är ledig i morgon så jag får väl vila.
Tack förresten E och Verra för de söta kommentarerna.
Nu blir de Harry Potter :)

Today

Nu ska jag jobba, fy vad tråkigt!
Jag vill bara ligga hemma i soffan och göra sker utan att jag måste. Nu pratar vi roliga saker som fika, mysa, titta på film - ingenting som innehåller något tvång eller på något sätt är jobbigt. LATMASK säger ni, fuck you säger jag. Jag är trött, slut och har ont i hela min nedre region, jag syftar på bäckenet inget annat.
Hoppas kvällen går fort så vi kan sätta på en ny Harry Potter film.
BAJ BAJ

Johnny Depp

mmm
som i mums
SNYGG & TALANGFULL
Ja vad säger man....

Ditten och datten

Sitter i soffan och fryser, liksom wtf!!!? ge mig värme NU! Har tänt en brasa och i kakelugnen, får väl hoppas att de hjälper så jag slipper ta fram långkallingarna. I morgon är de jobb som gäller så ikväll ska jag myspysa med P :) Eftersom varken han el jag sett några Harry Potter filmer ska vi ha lite maraton ikväll eller hahaa vi får se vem av oss pensionärer som går i däck först!
Fint sällskap i soffan idag.
Min älskade älskade prinsessa <3
Nej nu tar jag och myser vidare med kaffe och hemmagjord fudge.
Ni måste bara titta på den här klockrena reklamen med Maria M från Vings solresor sommaren 2011.
Titta och njut!!!

Julefrid

Underbara jul
För första gången i mitt liv firade jag jul utan mina syskon och föräldrar. Det var P, Nea och jag, sen kom faktiskt Elin också (trevligt) . Vi myste hela morgonen och Nea var i extas över sin hamster som hon förövrigt döpte till Kardi. Vet inte ens om det är ett namn men men det är hennes hamster. Sedan käkade vi god julmat - mums! Kaffe, godis och sedan hade vi paketöppning. Hela dagen var perfekt och bäst av allt var faktiskt att slippa all stress med att fara runt till alla som vill träffa Nea. Nej lugnt och skönt - precis som julen ska vara. Tiden ägnades åt familjen.
Idag har vi återigen haft en lugn och  skön dag. I fm myste jag och Nea ner oss i soffan med hennes 16 Barbies och tittade på Skönheten & Odjuret - underbart ! P hjälper herr Stenhård att flytta, Nea leker med sina julklappar och jag tittar på dåliga filmer som sig bör i juletider :)
Ska snart sätta igång med att värma rester. Men först hjälpa Nea som sitter på toan och skriker efter hjälp men hon sjunger den i form av "hjälp ack hjälp ack hjälp du mig, annars skjuter jägarn mig"  Dags att sätta fart med andra ord....

Sweet

Nu är allt så mysigt, allt är färdigt och lugnt... jag börjar känna julefrid!
Var en sväng och käkade en bit mat hos syrran på 50's och lämnade paket till gossarna. Under kvällen har vi haft uppesittarkväll med bingolotto (utan vinst) skinkmacka och glögg. Nea och jag har gjort händerna julfina och lackat dem. Lilla sessan var rejält spänd när hon skulle sova nu på kvällen, men nu sover hon så sött så :)
Jag har lagt alla klapparna under granen och P har åkt för att hämta hamstern som vi köpt till henne. Hon kommer bli såååååå glad. Vi har haft den i Tveta hos Tommy och hans tjej från igår hihihiii Den är himmelens söt asså, köpte en ny bur med massor av kul saker att göra, värsta deluxe modellen.
Om 20 min är de Julafton så jag passar på att önska er alla
EN RIKTIGT GOD OCH FRIDFUL JUL

Dagen å allt ska kirras

Hohohooooo
Japp så har dagen börjat på allvar. Tog sovmorgon idag eftersom jag gick till sängs så sent. Väl uppe har jag hitills iaf städat, börjat laga revbensspjäll, rensat kakelugnen, fixat lite med granen, betalat räkningar (usch!)... Var tvungen att ta vätskepaus så jag passade på att blogga. Måste lämna lite julklappar senare också.
Ska bjuda er på en donna som jag tycker är väldigt fin, hon går emot allt vad size zero står för och visar hur även hollywood ser ut utan smink.
Nej nu får jag sätta fart återkommer senare.

Natten

Klockan har precis passerat 00:00 så de är dan före dopparedagen.
Har precis duschat och rakat mina ben, detta är nu inte längre någon lek då jag har ont så in i helvete av foglossningen. Inatt sov jag 4 timmar och idag har de smärtat och jag vet att de tyvärr beror på mitt tunga jobb. Finns ingenting som är kul med detta då jag vill klara av att jobb, men nu är det bara att bita ihop då jag har 8 arbetspass kvar. Mitt slutdatum är 16/1 -11 men med lediga dagar, komp och semester har jag reducerat dagarna till ynka 8!!!
Ok nog om detta. Dagen som kommer ska jag fixa revbensspällen och skinkan ... nam nam fan va hungrig jag är nu, men jag dricker vatten - fan de är ju inte bra att äta sent på natten.
I morgon ska de sista fixas och ordnas, nemas problemas när hela familjen är ledig - underbart!

The tree

Inga klappar under granen än, men käre värld, Tomten kommer ju inte förrän natten till julafton.
Min sessa fick sig en julklapp när vi var hemma hos farbror Maggie och tant E förut. Det var ett superfint armband som de stod LINNEA på, Nea blev så nöjd.

Friends

Vänner

Oh my...
Jag är lyckligt lottad och har många vänner, några få som står mig nära andra mindre nära, men de är mig väldigt kära allihopa.

Maggie och E är två personer som jag inte skulle vilja stå utan!
Men dem kan jag va mig själv - always!
Från mig till alla mina väner - Puss

Röda naglar

Klockan närmar sig och jag är i stort sett klar med de jag ska göra. Har tom målat tånaglarna heh, tanken är att även mina naglar på händerna ska bli julefina men de får vänta tills imorgon kväll. Slängt i mig två clementiner och känner att jag skull kunna klämma några till si så där 20 till. Nej får väl hålla mig och vänta och se om jag får sällskap till lunchen av min älskling.
Ska ta med och inviga min nya arbetsklänning (stor strl) i den charmiga färgen knall-lila haha, tänk röda tånaglar till de och voila :)
Hoppas ni har en fin em denna för tillfället snöfria dag.

Morgonstund har....

GOD MORGON
Sitter i soffan alena här hemma. Körde Nea till förskolan förut, sen kom P hem så vi käkade litte frukost tillsammans. Nu sitter jag och försöker intala mig att jag är sugen på att jobba kväll och att de kommer gå fort - yea right!
Jag har vart sjuk mkt i december och ledig många dagar mellan de, vilket resulterar i att man tappar vanan med att gå till jobbet varje dag, ett osug växer sig fram.
Lite smink i fejjan och ett rejält röj i kalufsen kanske gör susen?
Förkylningen sitter fortfarande i, men de är inte så de stör och de känns fab :) Foglossningen blir inte ett dugg bättre men de är bara att köra på, vaggandes inte fort men va tusan :)¨
Nu ska jag sätta på lite skön musik och höja alla elementen några snäpp...

Saker jag saknar

Saker jag saknar

Jag saknar inte mycke, men lite ska jag nog kunna komma på.
Jag kan sakna att vara barn eller omyndig, känslan att slippa ta ansvar, gå till jobbet, betala räkningar, handla och laga mat, tvätta m.m.
Jag saknar min 20 års kropp, men va fan jag har ändå mindre komplex nu än då, men att kunna äta precis vad jag vill, leva osunt och inte tillstymmelse av spår, de va grejer de!
Ibland saknar jag mitt långa blonda svall.
Jag saknar 2 par glasögon som av någon konstig anledning försvunnit ur mitt liv.
Jag kan sakna mina gamla bilar saaben och volvon.
Jag vet inte... men jag saknar en hel del pengar, enligt mig sj då hahahaaaaa
Jag saknar massvis av Neas dopsmycken :(
Nej nu kan jag inte komma på något mer. Givetvis finns de en hel hög med människor jag saknar, men här är de bara saker som ska saknas.

Candy

Ooh maj
Nea och jag har haft en riktigt mysdag idag :)
Julgodis har stått på dagen todo-today lista...
vi har fixat mera knäck, lagar fudge (första gången i mitt liv) och gjort en sats wienernougat till. Idag blev allt kanon, Nea och jag börjar bli proffs på de här.
Hennes tidigare mardröm har idag satt sina spår och hon har varit mammig för första gången på en evighet hahahaa... stackars rompa.
Vi lagade också moussaka med potatis och vitkålssallad till middag vilket var NAM NAM.
Imorgon kör jag ett kvällspass och jag vill ha mina dagar gjorda NU, så jag kan fokusera mig på jul i vårt hus!
Nej nu ska jag umgås med min stora älskling som precis kommit hem efter ett 12-timmars pass, tur att jag är en sån snäll tjej och har lagat mat, satt på kaffe och tagit hand om allt smådonande. hahaaaa

Haaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I min mage....
pågår ett akrobatnummer eller kamsportsutövning, något av det är de. Min urinblåsa och revbenenfår stå ut med en hel del.
Nea mår bättre nu men hon har inte glömt sin hemska dröm och natt. Var och hämtade henne förut och tog en sväng till Ica för at inhandla lite mera till julbordet och en spira till julgranstoppen.
Nu sitter vi och degar och inte gör något alls, en underbar måndag där de enda som står på listan är tvätta, dammsuga och fixa lite mera julgodis :) Tvätten är dessutom redan fixad!
I morgon ska jag jobba kvällen och onsdag dagen så på onsdag ska all mat förberedas. Mums :) Vi har iaf beslutat att vara själva på jul, P, Nea och jag. Var flera flera år sedan Nea firade jul  med bägge sina föräldrar så i år är de fokus på familjen :)
Ett stycke mage v.29
En bild på granen kommer lite senare :)
Nu är Elin här så jag ska passa på att dricka lite kaffe.

Tårar

God snöig morgon
Sitter med en kopp kaffe och ska släng i mig 2 clementiner. Nea har sovit oroligt inatt och imorse när jag väckte henne grät hon hejdlöst. Hon hade drömt att jag blivit överkörd av ett tåg och huvudet gått av. Stackare hon va helt knäckt och gick efter mig som en liten svans. Tog säkert en halvtimma innan tårarna slutade komma.
Jag kommer själv ihåg vissa mardrömmar jag hade när jag var liten - fy va hemskt de är.
Är lite orolig då Patrik är i T-hättan och jobbar och man varnar för att åka på just den vägen pga halka.
Nej ska ta lite mera kaffe och ringa honom <3

Julgransbestyr

Blev en effektiv kväll...
Pappa kom ju som sagt med granen :) Han och syrran hade pulsat i snö upp till låret, lägg då till att pappsen är strax över 2 m... hahaha men iaf fick ställa granen på upptining. Nea var lyrisk och sprang och tog bort is och snö, fan hela rummet var blött till slut. Men efter lite väntan och torkande kunde vi klä granen som nu står och lyser så fint. Hade dock glömt bort vad mycke de luktar, kanske är jag som är känslig?
Blev en ommöblering i sovrummet, då vi fick ställa bebissängen där :) Well, de blev bra till slut.
Har ännu inte gjort mera knäck - hur svårt kan det vara??? Men i morgon då jäklar :) Ska sätta mig och skriva en lista och bocka av och kontrollera så att jag har all julmat hemma.
Har gått in i v. 29 och drömmer nästan varje natt om bebisen. Tyvärr hänger huvudvärken i sig, får väl kontrollera bltr på jobbet. jobbar bara tisd + onsd + sönd kommande vecka - lovely!
Kan tänka mig att de är svårt att titta ut en "fin" gran när de snöat så mycke, men som vanligt var den KANON!
God natt

Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

Linnea, lilla skrutten i magen och Patrik är KÄRLEK! Nea ger livet en mening, hon får mig alltid att må bra och är de finaste i hela universum. Patrik får mig att må bra, han får mig att skratta när jag är nere, älskar mig, tar hand om våran familj och ger mig trygghet.
Med andra ord: min största kärlek är min familj: Patrik och våra barn.
Min övriga familj, mor, far, syskon och syskonbarn och mina kära vänner är givetvis också kärlek!
För mig kan även kärlek vara; God mat, blommor, mitt älskade hem, skor, shoppa, vinkvällar med de bästa, husdjur, att få ligga på stranden en solig varm dag.
Kärlek är så mycke, så svårt att kunna förklara...

Julgran

Min pappa är bäst!
Han har trotsat snöovädret som den skogsmulle han är och fixat granar :) Yeah
Snart kommer han :) Å nu kommer snart den rätta julstämningen infinna sig myyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Julefin...?

Å nu är jag sur....
Jag har för vana att iaf fösröka klä upp mig på julafton, men VAD I HELA FRIDEN SKA JAG TA PÅ MIG I ÅR??? En svart jävla sopsäck. Jag som har så mycke fina klänningar, men de är inget som går över varken pattar eller mage

4

4:e Advent
Jo då va de 4:e ljuset tänt. Idag tog vi oss sovmorgon och Nea kom och busade med oss när hon vaknat, dretonge :) Nu har vi intagit frukost och slappar... just de ska vi fortsätta med hela dagen. Men eftersom jag inte orkade göra knäck igår ska jag göra detta idag.
Håller tummarna för att granen kommer idag, hade vart myspys att få klä och göra den fin.

Vad bjuder jag på för mat

Vad bjuder jag på för mat?

Tjooo...
Jo sörru hemma hos mig är de jag som står för den allra mesta matlagningen. Vad jag bjuder på; det mesta i mat och bakväg. Ingenting som innehåller:
*lever (är ett reningsorgan - blä!)
*ärtor (jag spyr)
*brysselkål (jag spyr igen)
Annars kan här tillagas det mesta inom de flesta kategorier. Om jag själv får välja så äter jag helst:
*kålpudding med kokt pot, sås och vitkål med lingon.
*helstekt ytterfile med kokt pot, sås, grönsallad, vinbärsgele och inlagd gurka.
*hemmagjorda soppor
*varmrökt lax med kokt färskpotatis och kall romsås
Något som jag aldrig tillagat är vegetarisk mat av den enkla anledningen att jag ÄLSKAR KÖTT!
Jag bakar de mesta också, men de jag tycker jag är bäst på är nog mina vaniljbullar och matbrödkaka, hembakt är ju faktiskt sååå mkt godare än köpt.
Något som jag sällan lagar är revbensspjäll, men de ska de bli ändring på till veckan då jag ska stå i kastrullera typ varje ledig stund, JULBORDET skall tillredas och jag längtar så efter att få hugga in i allt på julafton :)
Mkt matprat hehe
(Jag vet att inlägget idag skulle handla om mina föräldrar men syrran har precis skrivit om dem)

Hey... Haru Bajsat....?

Blir ett vanligt inlägg idag.
Började dagen med att Nea och jag följde med Oliwer när han skulle träna tennis, efter det blev de en vända på stan (ursäkta men va i helvete har de tagit åt människor. de beter sig som galningar) sedan gick vi till Emma på 50's och käkade lunch. Gott och mysigt!
Har idag även provat på att göra wienernougat, busenkelt och mumsigt värre, ska försöka hitta krafter at göra en sats med knäck också, men de slutar väl med att jag sätter mig på rava i soffan - LITE ENERGI TACK!!!!
Jag är färdig med allt vad julklappar och inslagning heter och de är superskönt. Den mesta julmaten är inhandlad vilket också är skönt, då återstår bara tillagningen :)
Jag jobbade ju igår och de kändes skönt något som också kändes var min foglossning, herregud jag ser ut som en anka som har skitit på sig när jag går!
hehe
Återkommer om jag hittar mera energi.

Min första kärlek...

Min första kärlek

Tja min första kärlek... hade en förälskelse på håll under gymnasiet, en sådan där man tänkte så himla mycke men de blev aldrig någonting, kan ju bero på att jag var vansinnigt blyg när jag var yngre. 9 år senare träffade jag den här killen och de kom fram till att de varit ömsesidigt hahahaaa... puckade ungdomar!
Sista året på gymansiet träffade jag Patrik genom mina "åmålskompisar", efter ett tag, trots att jag tyckte han var vansinnigt för ung, blev vi vänner och jag blev förälskad i denne charmör - det blev dock ingenting då, men vi fortsatte vara vänner under alla år. Min första pojkvän däremot träffade jag efter gymnasiet och var tillsammans med i 2,5 år. Det var en av anledningarna till att jag bodde i Gbg.
Så vem var min första kärlek...? Ingen större aning, tack och lov lär man sig med åren,

Moi

Presentation av moi.

Är en 30 årig mamma till en underbar prinsessa som heter Linnea, har även en bebis i magen (tror de är en pojk) som ska komma till världen om ca 2,5 månad. Är tillsammans med Patrik. Vi har känt varandra i typ 12 år men de var inte förrän -03 vi blev tillsammans och ett år senare fick vi Nea. Vi var tillsammans i 3 år och gick sedan skilda vägar men nyår -09 blev de vi igen och nu den här gången är de helt rätt. Tro nu inget annat än att vi verkligen önskade och färsökte få det att funka första gången, för de gjorde vi, Nea är planerad men saker och ting sker. Ok svävade ut lite nu. Ok.
När jag var liten bodde min familj i Åmål men lämnade staden (när jag var 2 år) för att bygga hus i Skåpafors. Å herregud va kul jag hade där, så mkt barn på en och samma gata. Men men mamma och pappa skilde sig och december -89 flyttade vi till Laxarby, också ett bra ställe att växa upp. Omständigheterna kunde dock varit bättre. Flyttade hemifrån när jag var 18 och då tillbaka till Åmål, efter det stoppet blev de Göteborg, Falun och sedan hem till Åmål igen.
Har levt livet och under tiden träffat underbara människor och riktiga jävlar. Nu trivs jag med att ta de lugnt, umgås med mina vänner och bara vara hemma med min familj.
Om min personlighet kan jag väl säga:
*hetsigt humör * romantisk * tjejig * besatt av mitt hår (på huvudet) * besatt av mitt hår (på kroppen) rakar mig minst varannan dag - året runt * gillar att laga mat och baka * tycker om att bestämma * lärde mig dricka vin när jag va 26 * storkonsument av mascara och hårspray * går väldigt sällan ut osminkad * är sjukt höjdrädd * tycker om piercingar och tatueringar * älskar ordning och reda * favoritfärg är rosa * bäddar sängen varje dag när jag stiger upp.




The list.

Kväll i stugan. Har haft en bra dag, men förkylningen hoppar ju från bra till dålig osv. Har fått lite gjort idag iaf. På em knackade de på dörren och Emelie och Elin kom på kaffe. Oh maj va Em va snygg i håret, såg väldigt bra ut! Fick tjöta och skratta lite också, de var välbehövligt. Sedan följde Elin med P för att handla. Skrev en utförlig lista och älsklingen å systra hitta allt. Well Em tyckte jag skulle göra som min bloggers och fixa en sådan hära 30 dagars bekännelse. Blir nog inte 30 men kanske 15....
Några av dessa ska jag beta av.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Julstök

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Har fixat mera knäck och julköttbullar tillsammans med älsklingen och prinsessan :) Allt med Julmusik dundrandes i högtalarna, Patrik led lite men jag njöt! Känner att jag är med den här julen, inget som jag ligger efter med. Skickar P till affären sen så han får fixa de sista som behövs....

Morgonlåt.

But I'll never do it better than I do it with you, so long, so long.

But I'll never stop dreaming of you,
Every night of my life.
No way.

Meatloaf - I Would Do Anything For Love

Men seriöst hur bra är den inte, underbara låt!
Tänker dessutom automatiskt på min söta syster Emma som mer eller mindre är besatt av den :)
De här får bli morgonens låt!

Morgonkaffe

Hej hopp
Idag mår jag lite bättre igen, hurra för mig för nu ska jag bli frisk. Sitter på min röv med men kopp kaffe och clementin. Körde Nea till förskolan för en timma sedan, har även hunnit tvätta en maskin (2:a på g) bäddat rent i Neas säng och plockat med disken. Planen idag är att jag ska steka julköttbullarna, göra en omgång knäck till och städa.
Har blivit färdig och packat in alla Neas julklappar. P's är också färdiga men icke inslagna, men funderar på att ta tag i detta just strax :)

Min Älskling.

Tänkte bara berätta att min älskling är bäst!
Tack underbara för att du finns.


<3

Shitshitshit

Nja
får väl se hur de blir med resan i morgon. Är mkt sämre igen, liksom VA FAN? De här örjar gå mig på nerverna. Jag kanske kanske skull klara av att jobba men att smitta ner en hel avdelning....tror inte de.
Alvedonen jag tog förut mot huvudvärken funka inte speciellt bra, får hoppas att de ger sig annars blir de iväg och kolla blodtrycket igen.
Nea ska iaf till förskolan i morgon, de har hon väntat på :)
Vi var hundvakter idag Nea å jag till Nanna hahahaaa, fan va rolig hon är skrattade en hel del :) Nanna är en stor hund men fortfarande valp - underbar!
Hon ser ut så här på ett ungefär
sweeet

Så där ja!

Ok förkylningen är som en jävla jojo, bättre - sämre, bättre - sämre... men men  jjag är glad ändå eftersom jag fick min havandeskapsansökning beviljad idag - wihooo Tog faktiskt inte ens 30 dagar utan bara 20 STARKT jobbat försäkringskassan :)
Har huvudvärk vilket inte är bra med tanke på mitt höga blodtryck... håller tumarna för att de snart släpper.

Planering

wooohooo
Äntligen börjar förkylningen lätta lite lite, behövde bara upp 2!!! gånger inatt - underbart. Kände mig nästan utvilad när jag vaknade kl 9:30 :) hehehe....
Eftersom jag sakta blir bättre tänker jag åka till K-stad i morgon då jag måste bli färdig, stackars E får dock vara hemma och bli frisk.
ahahahahaaaa... jag va tvungen :)
Nåja måste på allvar börja planera julmaten också, tack och lov är vi ganska överrens med vad vi vill ha på julbordet, det är väl isf jag som gör lite gastronomiska utsvävningar.
Juste skickade sms till min älskade pappa igår och han skulle fixa julgranen i år också! De bästa är att han tar väldigt fina granar, täta å fina.
Nej nu blire lite te till halsen.

Sjuk kar

Nu är de så här.
P kom hem idag vid frukost och var sjuk. Och han känner sig säkert skitdålig, men HALLÅ seriöst på han låter de som han har en nära döden upplevelse....
Jag tror säkert jag gnäller när jag är sjuk och känner mig dålig men va fan jag bakar, lagar mat, städar och ordnar med kalas fastän jag går med feber och har en hals som känns som ett öppet sår - nej jag är inte världens redigberta eller präktolga men jag stör mig bara hahaj
Om jag t ex säger att jag känner mig så jävla röten och dålig, då ska han kontra och vara ännu sämre.
Fan alltså de här med att vara sjuka en hel familj samtidigt det suger.... Man orkar liksom inte tycka synd om någon annan än sig själv (nu pratar jag givetvis inte om Nea eftersom vi alltid sättet henne främst). Nåja jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag har krafter att tycka synd om min bättre (så mkt sjukare) hälft :)
Natti natt

Högt Bltr.

Har varit och vägt mig och mätt magen, tagit blodtryck och ditten och datten. Allt var bra förutom blodtrycket, det var för högt men vi ska vara observanta på mitt allmäntillstånd så de är nog ingen fara. Magen hade växt fint och hjärtljuden varierade som sig bör!
Kändes som folk gav mig onda ögat när jag gick runt och hostade, men jag undvek alla bebisar på bvc, flyttade till och med på mig. Samma inne på Ica, men va tusan nu är hela familjen hemma och dåliga så jag var tvungen att handla lite när jag ändå var ute. Tvingade P att laga mat när jag kom hem. Idag blir de Bacon- och fläskfilégryta med pasta... mums :)
Senare ska Nea och jag försöka oss på knäck och chokladkola...
HEJ

Kvällsmat

Kvällsmatdags....
Nea är nyduschad så nu är de dags att ta tag i kvällsmaten, får bli hembakat bröd och varm choklad, kanske några kokta ägg... yeees!
Fan känns som jag bara blir sämre, hur fan kommer de sig?
Slog in paketen förut iaf, P tyckte jag var lite väl överambitiös. Men men de är bara julafton en gång om året!
I morgon ska jag till barmnorskan och mäta och väga, hej och hå aja magen har ju växt de är ett som är säkert.
Nej nu ska jag fixa käket.
Vi blir hemma i morgon, Nea och jag.

Julklappspyssel

Ringde jobbet förut och fick sjukskriva mig i morgon också... trodde jag skulle bli bättre men de sket sig. Jag insåg när jag pratade med A-B att jag lät som en kråka, hostar, slemmar och nyser - frääääääscht!
Jag är fortfarande upprörd över de som jag tidigare bloggade om. Sverige ska få vara ett "säkert" land. Irritation! Ännu mer irriterad blev jag när jag läste självmordsbombarens brev till befolkningen JÄVLA IDIOTI!
För övrigt sitter jag i mina mysbyxor i soffan och har sällskap av två personer till med laptops i sina knän, det är antagligen en mycket töntig syn...
Ska snart göra iordning lite mat till Nea som trots att hon är förkyld ska till ridskolan. Hon lär sig nya saker varje gång och vågar mera också.
När Nea är iväg ska jag försöka mig på att slå in lite julklappar, köpte mig en sån här fransare som gör snörena sådär fina :)
Håller nu mina tummar för att jag ska bli frisk, då Emelie och jag har planerat en dag i Karlstad för att fixa de sista med julklappar och spjälsäng till bebisen + lite annat jox.
ok tills senare då....

2 bombattentat i våran huvudstad.

För att att vara lite seriös mitt i allt flams och sjuklighet på bloggen. De här som hänt i Stockholm - 2 sprängattentat i huvudstaden som hitills klassas som terroristbrott! De första i Sverige.
Usch fy fan! De är vidrigt att någon kan utföra sådana här dåd, så många som blir/kan bli skadade... väntar på presskonferansen som skulle vara vid 12:30

Soffmys med en sessa

Har en riktigt skitdag, känner att humöret svänger och jag vill bara gråta, skrika och sova - fast jag vill inte vara ensam.
Me - right now
Min älskling ska antagligen ut idag och har åkt iväg i sin nya tröja för lite pokerspel. Själv har jag precis hjälpt Nea att duscha för vi ska strax titta på Narnia och mysa i soffan. Hon har best grönsaker och dipp så de får de bli. Givetvis lite snask också :)
När jag var liten gick Narnia som tv-serie under jullovsmorgon, tänk va bra jag tyckte att de var. Nea har ärvt min fasination för fantasy :) Nej seriöst tror jag Patrik också gillar de här filmerna.
Vi har suttit och tittat på Lila bakar nu i lite drygt en timma, hon julbakar och Nea och jag är bra sugna på att dra igång men vart är orken...?
over....

God Jävla Morgon

Liksom tyo så här känns de idag. Jag äter Vicks Blå och dricker röhett kaffe för att försöka "lösa" upp skiten i halsen, det går sådär.
Gårdagens Idol final sög röv... Den va tråkig och loj å jag är inget fan av Jay! Nej Minnah skule vunnit - aja smaken är som baken.
Idag blir de inte många knop gjorda, jag ska vila och försöka kurera mig och lilla tullan som också blivit sjuk och hostar och snörvlar.
Over and out

En Sjuk Fredagkväll

Barnet:

Nu lägger barnet på sig

Från och med den sjunde graviditetsmånaden är förmågan att utsöndra insulin avgörande för barnets tillväxt. Insulin gör att socker från blodet kommer in i fettcellerna, och när sockret befinner sig i cellerna stimulerar insulinet ämnesomsättningen till protein och fett. På det sättet bidrar insulinet till att bygga upp lite kroppsfett. Nu börjar ditt barns kropp att bli fylligare och rundare. 

Ditt barn har faktiskt ökat sin vikt mer än 10 gånger på 11 veckor! Från och nu ökar det i vikt med ca 27 gram varje dag. 

Här kommer lugnande nyheter – nio av tio barn som föds nu överlever.

Mamman:

Mindre plats för dina lungor

Barnet växer och du kan känna det i din kropp. Du är lite tyngre och svettigare. Har du kanske märkt av att du lätt blir andfådd? Det är helt normalt. Det beror på att barnet växer, så det finns mindre plats för din mage och dina lungor. 

Ditt hjärta slår också snabbare (för att transportera den ökade blodmängden), och därför är din andning lite snabbare än normalt. 

Även om barnet innebär lite mer jobb för dig nu, så kanske du i gengäld får bättre och bättre kontakt med det lilla livet? Om du trycker lätt på magen kanske du får en knuff tillbaka. Be läkaren eller barnmorskan om hjälp att identifiera de olika kroppsdelarna du känner. Det är kul att veta om det är en fot eller en hand som ger dig en knuff, eller om du klappar ett huvud eller en liten rumpa.

 

Väldigt intressant information....

Sitter här med fint sällskap av Emelie, Mikka, Elin och lovely Nea. De är så snälla så de kommer hit när jag är så förkyld. Rösten har seriöst förvrängts, jag kan inte ta i och de känns som jag har rakblad i halsen. Vi har tittat på IDOL finalen och sitter och väntar på upplösningen - hejja Minna!!!

 

Annars har vi firat min älskade Patrik idag. Han fick en Fred Perry piké och ett par Frank Dandy kallingar. Nöjd blev han och det va bra :) Om han är nöjd är jag nöjd!

Sedan åkte han iväg och hämtade våran barnvagn och herregud vad fin den var! Både Nea jag och Patrik blev stennöjda men nöjdast tror jag fröken E blev. Helvete vad hon drog den fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka.......

 

Nåja nu ska vi se vem som vinner

 

 

 


28 år

Grattis min fina älskling!
28 år.
Puss puss

Nyklippt

Vet inte om man ser så mkt av den nya frisyren. Men den är kortklippt på båda sidorna, överhåret är längre. Färgen är bestämd, men de blir iaf inte blont :)
Har vart redig och bakat matbrödkaka idag, helvete va goda de blev. Sedan lagade vi god soppa och mumsade på. Vi fixade även apelsinerna som vi klämde in nejlikor på, luktar mumma här nu!
I morgon blir de att fira min älskling som fyller 28 år - hurra för han. Ska baka tårta och dona lite. Nej nu börjar snart Criminal Minds. Några av er vet de men inte alla. Här kommer han min snygging i serien:
Matthew Gray Gubler

en till bara för att... :)
hehehe....
Nej jalla jalla

Dagens Låt

Ja jag vet jag är lite töntig med GUD vilken bra låt!
Tommy Nilsson - En Dag



The pause

Tänk om man kunde vara nöjd....
nu syftar jag på håret, el jag är nöjd och har nog varit med alla mina frisyrer men jag tröttnar ju så fort. Nu är jag iaf klippt och riktigt nöjd! Jag kan inte klippa mig mer nu för då har jag inge hår kvar, nej nästa projekt blir att färga och de är redan bestämt vilken färg!
Orkar dock inte visa frillen nu utan de får bli i morgon.
Sitter och smuttar på en kopp the, halsen vill inte ge sig. I morgon har jag som plan att baka matbrödkaka vi får väl se hur de blir med de, va en evighet sedan.
"Gamla frisyren"
Som vanligt vid den här tiden vankas sängen!

Klipptid idag.

Baaaaaah... ont i halsen!
Idag vankas de klippning och skräll i raava att jag vill göra något nytt... funderar på den här:
Så fin frilla, ganska kort dock! Funderar på att byta hårfärg också men till vad???
Känns lite som rött hår är "min" hårfärg men men vi får se.

Its all about the fog.

Idag är jag trött, jag har ont i mellan bena, jävla skitont också och de beror inte på något snuskande :) Bäckenuppluckring!!! De är bajs, bajs...BAJS. Ok 15 arbetsdagar kvar sen skiter jag i de här med arbete på ett bra tag. Dessutom är de osexigt att inte kunna röra sig utan att se ut som ett sjölejon på land :)
De var dagen gnäll, och jag har inge mer att skriva hahaha
Frän bild!
Nu blir de sängen, älskade sängen.

Spel

Måndag
.... ja va säger man, ny vecka nya tag! Hade tänkt att kickstarta veckan eftersom jag va sjuk förra veckan, men de är segt när mna inte börjar förrän kl 16:00 - väldigt skönt dock. Jo direkt när jag kommer till jobbet ska jag lägga in om semester den sista eller de sista veckorna jag ska jobba i januari wiiiiiie :) Varför slita ihjäl sig, när jag känner att orken tryter???
Jobbar nu då mån+tisd sen är jag ledig i 3 dagar för att sedan göra helgen. Till fredag fyller som sagt P år så jag får väl vara snäll tjej och baka en tårta. Annars händer de inte mycket, klipptid på onsdag, får se vad jag hittar på då!
Har suttit och skrivit veckans matsedel och ska försöka ge mig iväg och handla om en stund. Idag står iaf stekt falukorv och stuvade makaroner på schemat.
Berättade ju att jag köpte sällskapsspel måste därför hitta någon jävel förutom Patrik som gillar at spela de :)
De är jävligt kul med spel, Monopol bborde dedock stå en varning på, alla och då menar jag verkligen ALLA blir vansinniga om man förlorar!
Jag kom på att jag måste ha en byrå till bebisens kläder, förvaringsutrymmen = 0 i den här lägenheten.

95 dagar kvar
27 v
Nåja ha en fin dag allihopa! Ska lägga kameran på laddning och se ikväll om de finns några mer kort att lägga upp.


Vagnen :)

Hej å hå...
Min dusch är så dålig, el ja den är dålig för själva utrymmet är inte stort och jag blir ju inte direkt mindre, inte mitt behov av att raka mig heller! Därmed blir de jävligt krångligt - ett jävla I-LANDS PROBLEM!
Har haft en skön söndag med lagom saker att göra. Barnloppis med massor av fynd, söta bodys, några mössor, en pyamas och några byxor inhandlat hos fröken Verra, blev även ett underlägg och överdrag till skötbordet och så fick jag ju Babybjörnen :)
Min älskade Patrik beställde ju vagnen idag också yeeeey!
Fast färgen är svart med vita detaljer, å herregud jag tycker den är så fin!
Nu ska vi bara ordna en spjälsäng, madrass täcke, kudde, sen kan bebisen komma :)
Nea har varit med farfar och Ingalill på ridskolan idag, hon tycker verkligen de är så kul, idag vågade hon även att trava. Gullrompan!
Slog in kusinernas julklappar idag, fint ska de va. Tycker de är mysigt att sitta och slå in julklappar, kul att få ge bort saker. Har även fixat Patriks paket då han fyller år på fredag, 28 år blir han mitt lille lammkött hahahahahaaaaa
Nej nu ska jag snart hoppa i säng. Ny vecka i morgon - nya tag. Här ska arbetas!!!

The Roadtrip

Tjohoo
Sitter hemma i lugnets vrå, och fy fan va skönt de är. Well... i fredags drog Maggie, Emelie, Patrik och jag till Varberg för att övernatta på hotell innan vi skulle entra Ullareds portar på lördagen. Underbart att få lämna Åmål och allt runt omkring. Hotellet var superfint å inredningen liksaså (el hur E?). När vi kom fram käkade vi kvällssupé, sedan mös jag och Emelie ner oss och tittade på Idol (hell yeah).
Här har vi min älskling - chauffören him self <3
fianste vännerna
åså jag, mästerfotografen :)
Sängen :) sov som en prinsessa i den!
Dagen efter gick vi alla upp och käkade frukostbuffén innan vi lämnade Varberg bakom oss. ca 45 min senare hade vi parkerat vid Ullared.
Å här ser vi bakhuvudet på E.
Vi fick tag i allt vi planerat att köpa (och lite till) förutom ett par termobyxor till moi. Vi påbörjade resan hem vid typ halv 4. Resan gick skitbra fram till Gbg sen började de snöa och snöa och SNÖA... hela E20 va igensnöad och jag va så rädd att jag nästintill grinade. FAN va dåligt jag mådde! Vi var hemma kl 19:30!!! Min älskling hade kört i en maxhastighet av typ 70 km/h... Usch jag tänker aldrig mer åka i sådant väder!
Var underbart att få åka och hämta Nea och ge henne lite tidiga julklappar :D Bla abc - bok, eltandborste, vinterkläder å lite till.
TACK älsklingen och fianste E och Mag
för en kanon helg!
Idag har jag fyndat på Barnloppis, kör ett inlägg om de sen. Världens bästa äskling har även beställt en vagn till bebisen, de drar ihop sig :)

Reser iväg.

Ny dag - nya tag!
Idag åker älsklingen, Emelie, Andreas och jag till Varberg. Vi övernattar på hotell och åker till Ullared i morgon. De blir julklappsshopping för fulla muggar :) De enda som är tråkigt är att lilla sessan får stanna hemma, hon har de dock bra, bortskämmd hos farmor i två dagar. Jag är kanske mesig men vill alltid ha med mig mitt <3 när jag ska iväg.
Nåja jag har laddat med alvedon och ska köpa med mig Rennie, hoppas orken finns för de går icke att skjuta upp resan längre.
Ha en fin helg!

BabyBjörn och skrivbord

Har varit soffliggandes hela dagen, blev till och med en tupplur på em. Förkyölningsdrit!!!
Här kommer några kort på min prinsessa:
Här sitter hon mycket och pysslar <3
Idag kom även barndatorn hon fick när hon fyllde år:
Finaste finaste älsklingen.
Nyduschad liten fis.
Sitter i soffan nu med älsklingen och tittar på hans favvo program: Lyxfällan, vet inte själv om jag tycker de är något att ha, man blir ju mest förbannad!!!
Nåja ska varva ner (hahaha, precis som jag skulle behöva de) för sen ska jag hoppa i sängen under vårt nya fluffiga täcke :)
Just de köpte Verras BabyBjörn Active, hade ingen sådan när Nea var liten då hon är född i November. Men de här är ju toppen haha :) Första bebisprylen inköpt!
Check!
Sov gott alla raringar!

Drit

Jo jag är hemma idag, har utöver huvudvärken åkt på en förkylning-öga ocg näsa rinner....MUMS!
Ingen bra dag med andra ord, men mest irriterad ska jag erkänna att jag blir när man ringer för att sjukskriva sig och blir bemött som om man: borde-visst-gå-och-jobba eller de-här-blir-jobbigt-den-och-den-har-också-sjukskrivit-sig. Liksom vad ska jag göra??? Jobba fast jag riskerar att smitta ner ALLA jag möter eller säga NÄRRÅ skojja bara???
Ok jag släpper de nu. Igår fick vi i alla fall tag i allt vi skulle, underbart att se Nea så nöjd vid sitt nya stora skrivbord. Hon satt där hela em och ritade och tränade på att skriva nummer och bokstäver - mysrompan <3 Bild kommer senare.
Just nu funderar jag på att kamma håret och fixa fejjan en aning, kan ju skrämma ihjäl någon idag känner jag.
Och ungefär såhär känner jag mig. (Mikka kommer du ihåg) hahahaaaa
take care

Lite ditten och datten

Lovade ju en bild på magen, va ju ett tag sen nu :)
Inget att klaga på.
Igår när jag va i affären så passade jag på att köpa med mig hela nejlikor då Nea och jag ALLTID har satt nejlikor i apelsiner :) När jag visar Nea detta utbrister hon glatt: En sådan har jag i väskan!
Så fiint <3
Hon är ju inte lite tankspridd, undra vart hon fått de ifrån hehe. Idag ska vi iaf göra flera - för de luktar ju så underbart gott!
Känner mig pigg idag, helt otroligt skönt. Ska tjata med mig Patrik på en tur till IKEA idag. Nea måste verkligen ha ett nytt skrivborda. Allt pyssel och alla kritor, papper, lim och saxar hamnar på golvet eftersom hon fortfaarande har kvar sitt "bebisskrivbord". Och hon tillbringar mkt tid där så de är värt varenda krona. Tomten får ge henne en tidig klapp. Sen så kan jag ju passa på att köpa lite smink :)
Kort på Nea från förra årets julafton. Iår har jag köpt tv:s julkalender i förhoppningen om att Nea ska bänka sig och tycka att de är lika kul som jag tyckte att de var.
Ha nu en fin dag i vinterkylan!