Inte så bra men det blir bättre.

Sitter i
Min ensamhet och njuter av en kopp svart. Jag är sjukskriven iaf en vecka till. Var ju iväg och öppnade fossingen för att plocka ut 4 skruvar och två plattor. Tror det blev väldigt bra!
Händer en hel del annat, mindre trevliga saker. Men men inget tråkigt som inte för något gott med sig.
Va rädda om varandra!


Vab och vab

Varit hemma och vabbat i två dagar. Något är tokigt med skrutten men kan inte sätta fingret på vad. Troligtvis hel skock med tänder. Igår for vi två till udevalla för att konstatera att det inte var någon skelning, som vi sagt hela tiden. Vi har iaf haft en bra dag, vem har inte det liksom i detta fab väder?! Hoppas på jobb imorgon, på torsdag åker jag och Patrik till u-valla, äntligen ska skruven bort!


Hängöga

Åh ligger i sängen och är helt vansinnigt, galet trött! Well har arbetat hela dagen lång och kom isäng sent igår, en dag kvar av helgens arbetspass. Måste lägga in om ledighet, ska till U-valla med Alfons och sen har jag ÄNTLIGEN fått tid för operation av foten. Allt på en gång.
Annars händer det inte mkt. Nea har ont av allt pollen men bortsett från det är allt toppen. Har planterat lite och hoppas jag kan klippa gräset imorgon, en grillning på den. Har lite att måla här hemma också, kommer bli kanon när allt är färdigt.

God natt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/387553/images/2012/pic_202310154.jpg" class="image">


Sista dagen?

Vab idag. Men nu äntligen är fisen på bättringsvägen. Hoppas på arbete imorgon.
Försöker minska mitt brödintag eftersom min mage svullnar, lite som en deg.
Ska ta med mig kidsen och inhandla två par skor till Nea idag. Gympadojjor och fotbollsskor, blir intressant eftersom hon är skotokig :)
Bjuder på en klätterglad Alfons, han är överallt och totalt orädd <3


En krona

Men tjena.
En finfin krona ;)
Bildkälla: google.com

ok kanske inte den bästa av bilder. Nästan tantvarning på den här... född -90 mäter nästan 2 m över havet och väger 100 kg (muskler!) haha...
Victor Hedman

Tre kronor.

Jag älskar att titta på Sveriges landslag tre kronor! Grymma spelare i år, har mina favoriter :)

Du gamla du fria på den!


pics <3

Måndag och ledig.
Idag blir det att ta det piano, Alfons är inte 100 och hänger mest på armen.
Helgen är över och den var kanon. Hockey, god mat, mys och avslutades med klassfotboll. På tal om klassfotbollen, käre värld vad de kämpar och springer, imponerad och stolt.
Hoppas mitt paket från Nelly kommer idag goddamnit!
Bildregn på min sessa <3

Skitdag

Idag är det en jävla helvetes skyddad. NU sjukvården kan dra åt helvete och det kan fan http://Nelly.com">Nelly.com också göra. Sitter och väntar på jobbet, oh yes fredag kväll på jobbet löjligt att avsluta arbveckan med en kväll.


Skruv lös

Seriöst nu vill jag få ut den här skitskruven,

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/387553/images/2012/pic_201088773.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/387553/images/2012/pic_201088942.jpg" class="image">


Mörkbruna

Febrig kille, hur som haver i våran familj är 3/4 brunögda. Alfons har riktigt mörkbruna ögon, ibland ser man inte ens pupillen . Till detta har han ljust, nästintill vitt hår.


Sol och vab

Är hemma å vabbar dag nr 2. Lillfisen har feber, hostar lite och är aningen snuvig. Ska inte klaga, solens strålar får mig på fantastiskt humör och maten vi grillat gör så magen sjunger lovsång. Haft besök i tisdags var Bejs, Julia och Luke här, vi grillade och tjötade. Igår hämtade vi Emelie så hon fick lite härlig lantluft i sina lungor :) körde en liten promenad i Tösse och tittade på underbara kattungar. Har passat på att tvättat och hängt ut, finns väl ingen bättre doft? Eller jo igår blev det nog jackpot i dofter: nyklippt gräsmatta, nytvättat och grillat. Gud i himmelen va jag gillar dessa dagar!
Har även lärt mig hantera högtryckstvätten och tvättat bilarna, stuprännan och krukorna.

Ha en suuuuuuuuperbra dag.
Puss