Fuck off

Fan...
jag är sjukt irriterad, på det mesta och de flesta. Jag vill be folk dra år helvete och skrika.

Tisdag

Denna vecka är jag gräsänka, detta kommer hålla i sig fram tills nästa år någon gång. Aja just nu har jag båda barnen hemma då Nea fått någon hosta. Hon hostar nätterna igenom men natten tills idag har varit lite bättre.
Skulle egentligen till mvc och fixa preventivmedel idag men det får lov att vänta. måste dock in till stan och fixa välling. Nej nu ha Alfons tröttnat på att åla runt.
Och så här glad är man när man lurar pappa att det inte ska sovas.


Nallen

Nallen är bäst!


Härliga dagar

Haft ett par mysiga dagar med adventstök och lite bak till det. Igår bakade jag nog de godaste lussebullarna ever, fixade stakar och stjärnor, strök dukar och fixade lite med julblommor. Idag tog vi det lite lugnare hemma. Ordnade med lite finlir och bakade pepparkakscupcakes så sjukt GODA! Något dom dessvärre irriterat mig idag är saknaden av adventljusstaken... Den går inte att finna så vi har just nu en provisorisk lösning. Fixar detta imorgon. Har varit irriterad på andras beteenden också, men gick över fort.
Pratade precis med P i telefon, han har vart iväg och tittat på hockey. Synd med förlust för fbk och synd om mig som måste höra på tjatet om att Brynäs är så bra - BLÄ på dem liksom.
Lyssnar på vinden utanför, käre värld vad det blåser. Jag tycker annars att vädret suger, vad i helvete är det om? Det ska vara några minus och snö eller frost åtminstånde. Finns inget med det här vädret som ger julstämning.

Just det ja, var ju hos Marielle på kroppspalatset i torsdags och klippte mig, blev riktigt nöjd och hur skönt är det inte då? Är riktigt glad att ja efter fem månader äntligen slutat tappa mitt hår. Helt galet, nu ska bara min två cm lugg växa ut så blir jag riktigt glad.
Den knallblå tröjan som jag klickade hem från Nelly var skitsnygg så förutom den klickade jag idag hem en tisha till P, byxor och undisar till moi :)
Måste träffa syster eller systrar imorgon så vi kan bestämma dag för Ullared.


PUSS


Olle

Jag tänkte ställa bort babysittern men Olle verkar ha en annan åsikt och skulle nog inte gilla det. En annan sak med Olle är hans förtjusning över vatten haha inte som alla andra katter han gillar det och leker i handfatet så fort kranen sätts på.




PUSS


häcken full

Härlig vecka med en miljon saker att göra :)
Igår var vi iväg för att kolla Alfons ögon i U-valla. Han var så duktig, inte ett ljud mer än skratt kom det från han. Nea var med och hon var lika duktig hon. Var hur som helst inget fel, skönt. Herregud känns som han kommer bli en riktig charmör med sina fina bruna ögon, precis som sin syster. Direkt vi kom hem var det dags för Neas träning så dagen gick i ett.
Idag slutade Nea tidigt och efter detta har vi pysslat, vi har gjort gipsfigurer som står och torkar, just nu är det scrapbooking som gäller :) pyssel är nog det bästa min sessa vet.
Imorgon blir det några vändor till stan. Först så ska lilla Alfons på kontroll på bvc, senare ska Nea toppa håret - behövs verkligen. På torsdag är det min tur att bli klippt, har seriöst inte velat gå dit efter jag tappat allt hår, verkligen bedrövligt, en stor sorg faktiskt. På torsdag eller fredag ska jag baka, lussebullar och advent-cupcakes. Måste få till en storhandling där någonstans också!
för ca 1 år sedan, gud va tiden går....



What à day!

Jesus dagen har gått i 120... Storstäder, hämtat Nea, U-valla sjkh med lillfisen, hem till Neas fotbollsträning, nattning osv.
Imorgon ska vi strosa runt i mysisar och bara pyssla och mysa ;)

En sådan här liten söt tjottahejti skulle man haft hemma :)
Just det när jag trodde att man inte skulle kunna bli mer hooked på någonting så hade jag FEL! Breaking Dawn var helt fantastisk! Jag är 31 år och önskar att jag för en dag fick byta och vara mrs Edward Cullen - snälla.... Hur sjukt kan det bli?!




PUSS


Jorå

Fan nu får det vara nog med att jävla slem, det försvinner ju aldrig. Ska försöka få mig lite sömn nu. Just det P tyckte att han såg vargen förut - creapy!
Imorgon skavi äntligen iväg, gudars som jag väntat det ska bli så kul!


PUSS


Trööööött

Jag är så glad att jag börjat arbeta på solsäter, där jobbar väldigt trevliga personer :) nu är det alldeles strax dax att släcka lampan då klockan ringer jämt före 06 till morgonen.

En annan sak som jag funderat på är om människor utan barn förstår vilket arbete det är med barn givetvis är det mer ju fler du har. Det är absolut världens bästa "jobb" men jag tror inte man förstår det innan man har egna. Jag kan inte bara sticka iväg var som helst eller till vem som helst. Det ska då packas med mat, blöjor, flaska ev vagn osv. Helst ska barnen ätit och vilat... Listan kan göras lång. Nåja det om det.
Sov gott alla.




PUSS


Blått

Fredag
Idag har jag varit i stan och handlat lite. Efter Ica for jag till Profab för att leta en ljusslinga att sätta runt sessans spegel som jag för övrigt målade igår. Sagt och gjort kom till Profab en kvart innan de öppnade... där gick pensionärerna och glodde in fastän de inte öppnat, precis som de trodde att affären öppnade bara för att de stod och blängde hahahaaa.
Hittade iaf ingen slinga där utan fick åka till Elkedjan, hittade vad jag sökte och kom även på att Alfons behövde nytt puder och inotyolsalva så det blev en sväng till apoteket Lua också.
Väl hemma fixade vi till spegeln som blev jättefin.
Nu sitter jag och vilar arslet efter lite städ, tvättfix och förberedelse av maten. Kaffekoppen och en bulle gör mig sällskap. Nea pysslar och Alfons tar sig en lur. Om någon timme är det arbete som gäller.
Ha en underbar Fredag
Just de ja. Den här knallblå stickade skapelsen klickade jag hem :)
Första gången jag köper mig denna färgen.
PUSS

Kvällstid

Sen kväll måste försöka sova... Fortfarande tät och det kliar i halsen vilket resulterar i att jag hostar, det i sin tur gör så att jag emellanåt väcker lille Alfons.
I morgon är det dags för jobb 16-21 mjukstart :) lördag blir det en dagtur. Denna helgen blir det solsäter jag får nöjet att arbeta på. Innan jobbet imorgon måste vi dock till stan för lite handling.
Nej god natt!


PUSS


Känner du igen?

Bilder från Google.com

Jackson Rathbone som spelar Jasper Hale i Twilight filmerna.

Drit

Men för fan - idag är ingen bra dag.
* Fortfarande täta bihålor
* Noll sömn
* Blödning när jag INTE ska ha mens
* Försov oss - rejält!
* Askasst humör
* Huvudvärk
Nåja jag hoppas det blir bättre ju längre dagen flyter på...
Så himla kul att titta på Alfons när han ålar sig fram, han är snabb också :)
Ska passa på att ge min stora lillasyster massa cred för fan va hon är grym, 3 barn och pluggar! Att hon dessutom presterar med riktigt riktigt bra resultat är imponerande. Just det hon är snygg också... hahaha

Tidigt

Känns lite tidigt?


jag dör lite...

Jag dör lite när jag tänker på att filmen har premiär ikväll!
Vi (Emma, Sarah, Lisa och Julia) har bestämt oss för att åka till Karlstad på söndag, äta middag och gå på bio Breaking Dawn, för den som inte förstått min besatthet av denna film :)
Var hos läkaren igår och fick antibiotika mot bihålsinflammation, hoppas det släpper nu. Mitt ansikte är svullet, sjukt svullet. Jag har aldrig haft en liten näsa men för fan nu är den ju sjukt stor, jag påminner om ett penntroll haha
Idag blir det till att renbädda sängen, fixa lite på trappan och få in det sista från altanen. Dammsugningen är redan fixad. Just nu dricker jag kaffe, varmt kaffe och tittar ut, fan va fint det är med frost -5 C, ingen kattskit det inte.
Börjar längta efter julen, ska bli så mysigt

Bästa jullåten ever!



Puss

Tisdag

Tisdag är den dag då jag är som mest upptagen. Idag ska jag göra Cupcakes, tvätta, renbädda och träffa läkaren. Kan bli antibiotika om det är bihålsinflammation, well frisk måste jag bli eftersom jag har en fullspäckad vecka men framför allt helg att sätta klorna i :)

Ha en fin dag.


PUSS


Lite av varje

Ny vecka, fortfarande förkyld, totaltät i bihålorna. Men va tusan jag överlevde helgen och är nu på bättringsvägen. I lördags bakade jag till kalaset utan något somhelst smaksinne, ingen höjdare men allt blev gott, sa de iaf. Kalaset var så lyckat TACK ALLA SNÄLLA SOM GRATULERADE VÅRAN PRINSESSA!
Har precis tagit mig en bit tårta till kaffet och jag kan nästan känna smaken weeeeeeeeeeeey. Något som är mindre roligt är att lille fisen har blivit lite sämre, svårt när de inte kan säga vart de gör ont... Nea hostade hela natten men gick upp redan vid 6 för hon skulle till skolan :) haha
Idag passar jag även Lukas åt Julia, och han mötte jag strosandes i dikeskanten efter jag varit och lämnat Nea på skolan, jävlar vad arg jag blev... kanske mest för att altandörren stod öppen och jag var helt säker på att lilla Olle rymt, efter en liten stunds leade med allt mer desperata rop kom han fram :) Phu
Har även hunnit med en storstädning, får dock fram med dammsugaren ikväll eftersom lilla Lukas är en vandrande hårboll, ringt viktiga samtal, haft någon här som kollat pannan, blivit bokad förr jobb till helgen och tvättat... effektiv bra dag med andra ord!
Nu börjar vädret "ta sig" så mysigt med frost när man vaknar på morgonen :)
Kör en dagens:

Humör: Positiv och förväntansfull, hoppas att få avsluta veckan men att tillgodose min plågande årslånga väntan.
Outfit: Älsklingens "lagdräkt" från Eskilsäter svarta mysbyxor och grön stor mjuk tröja med massa reklam på :)
Längtan: Att familjen blir frisk, Edward och just exakt nu att Julia ska ringa.
Vill ha: Jag skulle vilja ha tillbaka mitt hår som jag tappat efter amningen - typ ALLT. Sen vill jag även att mina hårprodukter ska anlända tack :)
Middag: Chilifisk mmm gott.
Dryck: Kaffe, kaffe och åter kaffe, varför dricka något annat liksom?
Grattis i efterskott underbara Patrik! Du är den bästa pappan  till våra små äslsklingar <3

En del förkyld

Nästan hela familjen har blivit förkylda, fan och jag som skulle jobbat i helgen, bara att avboka. Tråkigt när man lyckas att pricka in det så det blir så. Är en av dem som inte går till jobbet när jag kan smitta kunder och arbetskollegor, shyrre att gå dit och smitta ner alla... Även dagens besök till badhuset får ställas in och det är så  tråkigt, hade varit kul att få göra det till en mysig vana.
Får lov att slänga i mig en del värktabletter, måste ju hinna med att baka till sessans kalas, alltid är det något!
Ikväll kommer Jullan hit och tittar på Edward med mig - jesus vad jag ser fram emot detta och vårat kommande biobesök.
Edward Cullen - ja tack!
Vet inte vad det är som gör det men fan varför kan inte jag få vara Bella? För en dag iaf!

Olle

Välkommen Olle. Linneas lilla katt :)


Men seriöst

Fan vad glad jag blev förut när jag stod och strök. Slog av misstag på 5:an och vad tror ni visas där Biggest Loser, helt galet ett av mina favoritprogram! Från 2011 1:a avsnittet. Jag hann med att både le lite fånigt och låta tårarna rinna! Fan vill bara ta på mig skorna och springa till luften tar slut i lungorna.




PUSS


Snart 7 år

Ligger i sängen och har precis nattat om min lille prins. I morgon fyller min prinsessa 7 år! Jesus åren flyger fram... Nu blir det till att sova, har mycket att stå i imorgon.


Sliten

Efter en hård natt blir man ganska sliten...


Måndag

Märks att vardagen är här... hela familjen sover gott. Imorgon är det dags att fixa lite...




PUSS


Breaking Dawn

Premiären av Breaking Dawn närmar sig och alla Twilight sucker väntar :) Lyssnar på Bruno Mars underbara låt och längtar... jo jag vet att det är påhittat men va fan, har man läst böckerna kan man inte annat än att vänta och längta...





Bilder från Google




Härlig helg

Då var helgen slut och den har varit hur bra som helst.
I fredags tig Emma och jag med oss kidsen för en tur till badhuset, det gick hur bra som helst och både Alfons och Nea var så nöjda. Lördagen tillbringade jag på jobbet, denna gången var det andra helglaget som arbetade, så nu har jag nästan träffat och fått jobbat med alla jag saknat, finns några undantag tex Ingrid och Emma.
Denna dagen började med en härlig sovmorgon. Kl 10 vaknade vi och drog oss i sängen med välling, kaffe och juice i en timma :) härlig söndagmorgon. Vi har även hunnit med storstädning inomhus, i bilarna och Kardis bur. På em åkte barnen och jag till stan för att hälsa på mormor, Julia joinade och vi fick kaffe och skorpor. Tog med mig en pall hem som jag haft hos mor, den gjorde sig kanon i vardagsrummet. Ikväll har Nea haft lite svårt att somna, själv har jag avnjutit EMA med en kopp kaffe (äntligen Löfbergs lila) och lite choklad. Härligt avslut på en härlig helg.
Imorgon ska jag planera Nea kalas, bakning och pynt! Måste in till stan och ordna lite stuff.



PUSS


Lika?

Nu är den 1:a och viktigaste presenten till sessan kirrad! Nöjd så in i baljan :) Dagen bjuder inte på så mycket överaskningar annars. Ska försöka snickra ihop en måltid, känns som det ständiga bekymret, "vad ska vi äta idag?"

Lisa, Julia, Emma och Sarah vi måste boka eller reservera biljetter typ snarast!!
På tal om det, rråkade av misstag få på nyfilmatiseringen av Stolthet och Fördom ganska sent igår kväll. För er som inte vet kan jag ju berätta att detta är en av mina absoluta favoritfilmer. Origalfilmatiseringen av Jane Austens underbara bok kom ut som serie med den då för omvärlden okände Colin Firth.
När jag igår då tittade på denna underbara och alltid lika aktuella rulle funderade jag på vem hjälten i filmen var lik, för någon i mitt umgänge liknade han, då slog det mig! Han är otroligt lik min käre svåger Sebastian Karlsson.
Nej de är inte på pricken lika, men de har många likheter!
Och en bild på orginalet, den alltid lika stilige Colin med de otroligt snälla ögonen.
Åååh romantiska filmer är fan det bästa som finns!
Nu vill jag se Breaking Dawn NU NU NU NUUUUUU!!!!!
PUSS

Don & mys

Idag har vi haft en bra dag. Sessan och jag har möblerat om i hennes rum och det blev så bra :) sen har vi träffat mamma, Lisa, Sarah, Emma och Kristian m. familj. Kicko firade 32 år på jorden och vi fick gooood tårta nomnom.
Höstlovet har satt sovtiderna lite ur spel, så här ligger jag nu vaken! Men efter att jag av misstag bytte kanal fick jag se lite mer än halva Stolthet och Fördom FAN vilken fantastiskt romantisk film - love it!

Jag längtar nu tills Neas födelsedag, julpyssel, snö och julmusik. Ok Breaking Dawn såklart. Men mest av allt längtar jag efter min älskling!


PUSS


Häcken full och musen blör...

Ligger i våran renbäddade säng, nyduschad och mina små fisar ligger bredvid och sover gott. Fan va underbart!
Något som inte är så underbart är ju för i helvete att jag fått tillbaka mensen-TACK nu kan du dra åt helvete igen. Ok jag kanske inte ska gnälla, genom åren har min tidigare nära dödensmärta försvunnit MEN det är själv känslan BLÄ! Hur mysigt är det när det rinner blod från musen, nej just det! TACK gode Gud för tampongen. I nästan 17! månader slapp jag skiten. Måste nu verkligen komma ihåg att ringa och få något bra preventivmedel!

Har som vanligt haft häcken full idag, begriper inte hur dagarna bara försvinner- det går i 120 från man går upp tills sängen kallar. Imorgon blir det att vara lite social, träffa mamma och syster :)
En vecka kvar i morgon tills lilla älsklingen fyller år <3 baka till helgen får det bli.

Bilden tog jag smygandes, haha gullongar, Nea är inte dålig alltså <3

PUSS