TTYL

Jag har ingen lust å blogga så de lägger jag ner för ett tag!


Nöjd...

Då va de kvällen då... å tro de eller ej men här ligger jag redan nerbäddad :) framsteg!!! Känns inte som de funkar att sova 3-4 h per natt längre, å speciellt inte med jobbet jag har nu... Mitt jobb - de absolut bästa jag hade kunnat önska mig, jag mår såååå himla bra när jag är på jobbet, underbara arbetskamrater å ett stimulerande, utvecklande jobb. LOVE IT!

Annars händer de inte mkt alls. Funderar på att byta dagis till Linnea. ÄLSKAR Elisebergs dagiset å alla fantastiska fröknar, men de är jobbigt att cykla dit ut å sen till jobbet. Får bege oss hemifrån 06:20, de är verkligen inte mysigt, speciellt inte för Nea, regn, mörkt, kallt.... hösten å vintern nalkas. Vill egentligen inte, men känns som de är bäst i längden???!!!

Just nu är jag ruggigt nöjd med mitt liv, känns som allt klaffar å jag har en hel del att va glad över; jobb, privatliv, Neasessan... mkt som ska stämma å nu känns de bra...riktigt bra :)

I morgon vankas de x-tra jobb, en kort tur 07:30-13:00 alldeles lagom, sen ska Nea till doktorn kl 14:00. På Onsdag är de en rehabutb. sen jobb Torsdag-Söndag...





Erik Hassle -Hurtful


Evanescence - My Immortal




Dixie Chicks - Not ready to make nice



Celine Dion - Think Twice



Beyonce - Halo


De va en himla massa smöriga, underbart mysiga låtar...


Sov så gott för de ska jag...









Ab Imo Pectore... Min prinsessa, min kärlek - mitt ALLT!






Puss å Kram


.....

Äckliga tjejer de finns...
Äckliga killar de finns...
Å de är inte lite äckliga heller!!!


Fy fan va jag känner mig irriterad, över egentligen ingenting... men ändå - jag STÖR mig!!!

På tjejtoaletter på krogen kan man få höra de mest otroliga saker...






Sexy Bitch

Just de ja... träffade Sofie Larsson igår på förfesten, å hon spelade den här låten som fastna i mitt huvud at once!!! Har gått på repeat idag...
Svinbra!



SEXY BITCH - David Guetta












Puss å Kram


Lördag :))

Herrejävlar va rolligt de va igår... blev utgång efter ett himla velande under dagen, ett snack med H'anna å saken va klar!
Vi fixa skjuts till B-fors där vi skulle förfesta innan vi åkte tillbaka till Åmål å HC. B-fors va svinkul - kan jag ju starkt rekommendera. Bilresan till Åmål va hysterisk med allsång, pissepaus etc. På Hc va de svinkul. Så allt som allt va de en MYCKET rolig kväll :)))

Tack söta älskade Johanna!!!


Jobb i morgon så nu ska jag snart ta natta.








Puss å Kram


begravning...

De va en fin begravning... tårarna rann ikapp på oss, kändes som jag kvävdes...jobbigt men skönt att man fått tagit farväl. Skönt att vi va tillsammans, vi syskon å pappa. Anders Evert tror jag prästen heter som höll i gudstjänsten, han va så bra, man blev så fokuserad på de fina, alla minnen å farfar som person.
Nu är de i Nangijala...farfar å farmor-tllsammans!


Trött är jag sååå trött! Vill sova i dygn känns de som..



R.I.P


Morgondagen...

I morgon är de begravning farfar...

De är tungt och ledsamt, försöker att inte tänka på de... men morgondagen är snart här!

Pappa, Nisse, Emma, Sarah å Elin...  
...tillsammans är vi starka, finns för er - ALLTID!!!