Liten sjukling

Efter en ganska lugn natt vaknar skrutten med 39,6 i feber. Vi har precis kört Nea till skolan och Alfons vill icke ha någon välling idag, han vill bara sitta i knät eller hänga på armen. P kommer hem tidigare idag, Nea ska till vct och kolla upp en sak.
Bilderna togs med 3 min mellanrum. Det är inte lätt att vara liten och sjuk!


Lugn dag idag...

Lugn dag idag, sov riktigt dåligt inatt men lyckades iaf inte försova mig idag. Passade på att gå igenom strykhögen när Alfons tog sin lur. Tänkte bjuda på lite kort på lillfisen som ska stå hela tiden.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/387553/images/2012/pic_186282433.jpg" class="image">


Idag

Ser tån ut så här :)


Middag

Storstädningen är färdig; dammat, dammsugat, skurat golv och båda toaletterna, renbäddat till nea, tvätten är vikt och klar och maten står i ugnen. Idag kan man lugnt säga att jag har varit effektiv.
Efter maten blir det läxläsning och sedan dusch. Ska försöka komma i säng tidigt idag. Väntar med spänning på hårprodukterna jag beställde wiiee!
Nåväl jag lyckades med en ny blåtå när jag städade förut. Det gjorde så ont att jag inte visste om jag skulle skratta el gråta. Nu blir det middag här, örtrullad fläskfilé i lergryta. Hoppas det smakar, har aldrig tillagat detta förut men jag har höga förhoppningar :)
Ha en fin tisdagkväll!


storstäd

Dagen so far är en bra dag! Nea är i skolan, Alfons och jag softar inför den stundande storstädningen. Jag har sovit oroligt inatt och vaknat mycket och då inte bara av lillfisen.
Igår fyllde min kära syster 30 år! Pillan, Alfons och jag var där med ett stort fång tulpaner. Vi träffade även Ada m. familj.
Nej nu ska jag häva i mig det sista i koppen och byta blöja på min prins.
Olle är fortfarande saknad och det gör riktigt ont när jag tänker på att vi kanske aldrig mer får se honom.
image description
Bild på 2 fina killar <3
Hoppas ni alla har en bra dag!

PG

Den här killen blev jag kär i för 13 år sedan. Nu har vi två underbara barn och jag älskar honom mer än någonsin!
Min kärlek för alltid!


finaste...

Vilken dag... eller vilken helg :)
Fredagen bjöd på besök i form av Pillan och Bejs, for för att hämta dem sen åkte vi och handlade. Tacos blev det och gott vart det. Vi avrundade kvällen med Buzz och Scrabble. En väldigt trevlig fredag.
Igår var det fullt upp med omöblering på sessans rum, byta gardiner, putsa fönster (insidan). Städade och tvättade en hel del och det kändes som dagen gick precis iett. På kvällen kom B och P på Lasagne och lite tjöt, alltid en hit!
Idag har vi inte gjort så mycke,t jag och systra for till Säffle och solade, fick sätta mig vid dukat bord och en tuppllur på det. Till kvällsmat käkade vi våfflor med grädde och sylt - så gott och sjukt mättande. Nu har Alfons precis badat och ska strax sova. Imorgon blir det bvc för kontroll av vikt och längd :)
Hoppas ni alla haft en fin helg nu ska jag traska en trapp upp med min lilla kille.
image description
image description
Finaste i universum <3
puss

Idiotförklarad

Mina grannar har nog en gång för alla idiotförklarat mig. Fick fina blickar när kidsen och jag krattade gräsmattan förut. Haha det behövdes verkligen eftersom typ varenda gren blåst ner på gräsmattan. Önskar verkligen att det kom någon och sågade ner skiten.
Just nu sover Alfons lur nr 2 och Nea och jag slappar... Håller på att tvätta men just nu finns det inte mycke att göra, om en stund ska jag ta en sväng med dammsugaren och lägga in ren tvätt.
Vi just nu!


Överby

Det gör ont i hjärtat att våran Olle fortfarande inte kommit hem, det gör ont att se Nea bli besviken varje gång hon frågar efter Olle och jag måste säga att jag inget hört.
Igår var vi på överby Alfons, Julia och jag. Alfons sa inte ett pip han var nöjd och åkte med i vagnen. Fyndade lite till kidsen, fixade en kil till bilstolenoch en spegel så jag kan se mitt lilla underverk. Nea blev överlycklig för kläderna haha Gud va tjejig hon är!
Dagen har varit lugn, Alfons vaknar nog snart han har sovit i 2,5 timma nu :) klippte lite i topparna och klickade hem inpackning, schampo, balsam och dust från TIGI. Dyrt JA men väldigt nödvändigt!
Just det ja måste ju berätta att prinsen nu ställer sig upp överallt, han är pussig och kramig. En mjukiskille!


Stressad

Väntar på fel ställe tydligen, gör om kör rätt!


Flygblad

Imorgon ska jag dela ut flygblad, jag har inte gett upp hoppet än. Det ska även storhandlas och färgas hår.
Idag har kidsen och jag hälsat på Noomi och Ada, mkt trevligt hoppas det blir snart igen. Innan jag åkte till Sarah förut slog ja i tån det gjorde helvetiskt ont. Måste även visa bild på mitt nattlinne, jag tror jag fick det när jag var typ 11 haha fatta att det är 21 år gammalt- oh yeah sexy! Bjuder även på en pigg eller övertrött är nog rätta ordet Alfons :)


Kallt och klart.

Ny dag, kallt och soligt! Pw:n blir antagligen under em idag. Jag känner fortfarande ett hopp om att han ska komma hem igen. Men det känns som vi gjort det mesta nu. Ändå känns det så hemskt, lille Olle fan va vi saknar honom!
Nea är i Åmål och åker skriskor och badar idag, hon var så nöjd för hon skulle inviga sin nya baddräkt idag :)
Är ganska uttråkad, känner att det får bli lite små turer ut nu - Julia!
Idag bjuder jag på bilder på våran lille Alfons, prins charming!


Pw

Tomt utan våran pissekatt. Tog årets första pw förut och passade på att leta och locka på Olle. Hittade ingen Olle. Gick hem och käkade frukost. Blev ägg, sill, valnötter och en halv macka gjord på surdeg, utan socker och en jävla massa solrosfrön. Nej det är inte gott! Nåväl jag är riktigt mätt men sötsugen som vanligt.
Nu ska jag hänga tvätt, dricka mera kaffe och fixa lite värme för idag fryser jag.
Tack alla som delar kortet på Olle på fejjan, otroligt tacksam för det!

Alfons i sin alfonsdräkt :)


Söndag och fortfarande saknad.

Olle är fortfarande inte hemma och klumpen i magen växer sig större. Lille Olle, Gud vad vi saknar honom allihopa! Fan det är inte rättvist.... Nea och P ska knacka dörr imorgon.
Åkte och solade med J idag, nu på kvällen framkom det att jag bränt mig, ganska mycket också, suck. Blir till att vila huden några dagar sen på't igen. Imorgon är det dags att börja röra på mig igen också. Mitt mål är att bli lite fastare och tappa 2 kg men framför allt att få mera ork!
Nu blir det till att krama kudden, jag är hemskt trött, orolig och ledsen, lille pissen kom hem!


Saknad

Idag har det varit en ganska tråkig eller sorglig dag är nog det rätta ordet. Olle är ännu inte hemma... Nea var ute i morse och letade, hon hade till och med letat i soptunnor ifall någon slängt honom. Hon grät när hon kom hem så ansiktet var alldeles blött, hon var så ledsen. Försökte trösta och få henne att hoppas på att Olle snart kommer hem. En stund senare tog vi bilen och letade runt i Tösse. Även under kvällen har vi varit ute och letat, ropat och lockat, utan någon framgång desvärre! Oron ligger som en klump i magen.
Vi blev bjudna på middag hos svärmor och Stefan idag, älgstek, sås, gelé, sallad mmm nomnom. Det var mkt tacksamt.
Under kvällen fick vi besök av syster, svåger och broder vilket var väldigt trevligt och behövligt så tankarna fick skingras en stund. Nea sover över hos sin kompis Elina så jag är ganska säker på att hon också fått annat att tänka på och garanterat haft kul ikväll.

Nu är klockan sjukt mkt så nu blir det att sova. Hoppas att Olle kommer hem imorgon.


Snart pension.

Klockan är strax efter 22 på kvällen när älsklingen och jag bestämmer oss för att allt på tv:n är skit och att det är Loka bra att gå och lägga sig. Haha pensionärsvillan på Bondens väg :) Nåja har legat och skrotat i sängen, läst bloggar och myst så jag kan då icke gnälla, men nu så ska jag stänga de gröna öga.
Olle är fortfarande inte hemma och vi är mycket oroliga!


God natt kära ni!


Britax Max-Way

Idag inhandlade vi en spletans ny bilbarnsstol till lillfisen. Valet föll på en Britax Max-Way. Antar att vi är bland de första att äga en sådan då de är slut på alla sajter och försäljning skulle börja i feb. I alla fall hade de idag packat upp denna stol. Valet stod mellan Multi techen och denna. Men Max-Way verkade mer bekväm, bättre lutning, enkel att montera, plus-testad, tog liten plats i bilen och ett bra nack/huvudstöd. Alfons somnade på vägen hem och bara det är ju ett shysst första betyg. Skall utvärdera denna om ett tag. Skönt med ett nödvändigt inköp mindre samt en utgift mindre.

Bild lånad från Google.com

 

 

Känns lite sorgligt att behöva plocka bort babyskyddet, gud va liten han var när vi första gången försiktigt satte ner honom för första bilresan hem från Näl.... varför går tiden så fort, ibland vill jag bara stoppa tiden.
Våra fantastiska barn, våra älsklingar, mamma & pappa älskar er för evigt!
Tänk vad otroligt att det är vi som gjort dessa varelser, det gör nästan lite ont av stolthet när jag tittar på dem, det finaste och bästa vi gjort - Linnéa & Alfons <3



Hoppas ni alla haft en härlig dag, det har vi haft iaf.
PUSS

Pandastyle

God fm.
Ja idag blir det full dag. Vi åker med P ner till uddevalla och sedan vidare till överby och sist Näl. P ska till ortopeden Alfons ska få en ny bilstol bl.a.
Ha en fin dag! Puss


Vct

Alfons och jag tog en ride till vct förut så dr fick undersöka lille gullen. Vi fick vackert ta en promenad för ett besök på apotek Lua - antibiotika på den tackar! Känns ändå bra, i handen vill man verkligen inte på någon infektion som sprider sig.
Nu är jag fantastiskt trött och det ska bli skönt att få sova. Imorgon får vi se vad som händer, antingen typ ingenting eller en hel del.

God natt alla!


Kattbett

Nu har jag förberett maten. Nea har en kompis hemma. Ska ge lille drutten ett mellis för nu blir det snart lite sömn igen.


Catfight

Halv elva och Alfons ligegr för att vila. Har hunnit med en hel del inklusive 2 koppar kaffe och ett kattslagsmål. Det sistnämnda var mindre trevligt. Katten fastnade med benet i Alfons BobbyCar (antar att han fick panik när han inte kom loss) och lilla skrutten satt så nära så katten bet honom flera gånger i handen. Ringde givetvis familjecentralen pronto så vi ska träffa läkare ikväll för ev antibiotikabehandling. Känns skönt att jag inte kommer arbeta den här månaden, ägna min tid åt barnen. Speciellt för lille Alfons som kommer börja dagis nu i vår.
Nu ska jag fixa frillen, sätta på en kanna kaffe och dona lite. Slog över till 3:an och där går VBÅ, var säkert ett halvår sedan jag såg det så det blir bakgrundsljudet.
Satt förresten och kikade lite på nätet och hamnade på en blogg. Mamman hade 4 söner varav en av dem fått en hjärntumör, så hemskt. Barn föds som oskyldiga små varelser, de är de sista på jorden som ska få något så hemskt som cancer. Tänk vilken lycka så länge barnen får vara friska!
DET FINNS INGEN KÄRLEK SOM ÄR SÅ STARK SOM DEN MAN KÄNNER FÖR SINA BARN!


Hoppas alla får en fin dag.

Jag önskar mig verkligen en spark i röven när det kommer till att börja röra på mig, varför slutar jag när jag väl arbetat till mig ett shysst flås! Nåja jag sätter ett frö så får vi vänta och se...

Annars har det inte hänt mycket idag. Storstädat, lagat Linneas specialsoppa och stekt pannkakor. Har även hunnit med att titta på Step Up 3, lättsedd film. Tror hela familjen sover snart, såååå trött efter den tidiga morgonen.

Det är väldigt ledsamt att snön försvunnit, Nea var så glad för all snön!

PUSS

Bjuder er på några kort från em när Alfons bestämde sig för att göra sig till och systeryster hjälpte gärna till. Möt pajas 1- och 2 hahaa.


Obsessed

It's an obsession....


Kupévärmare.

Käre värld. Det gick faktiskt bra att gå upp i morse men just NU känn huvudet tungt, väldigt tungt. Alfons förstod ingenting när jag väckte honom och Nea hade ont i huvudet. Neas värk gick över när hon käkat lite frukost, men det beror garanterat på att hon somnade sent.
Var iaf underbart att sätta sig i en varm bil och slippa skrapa rutor. Men vilken underbar fin morgon, det knastra riktigt mysigt när vi gick ute i snön. Nog om detta nu väntar mig kaffe, en hel del kaffe!

PUSS


Omtanke

Idag har vi myst och stannat inne. Nea och jag tittade på Eclipse, hon var väldigt fascinerad av vampyrer och varulvar, satt och berättade om allt. Tror dock hon är en team Jacob haha. Efter det blev det pyssel, hon målade två dokumentsamlare, blev fantastiskt bra. Alfons har hängt på allt vad vi gjort, men gladast blev han nog när jag vid åtta snåret drog på dammsugaren. Han älskar verkligen denna haha, han följer den som om han vore dess svans - gullungen.
Imorgon börjar skolan, Nea haf kortdag och slutar vid halv tolv. Blir nog pulka efter det.
Förut när jag kom in och skulle natta sessan satt hon vid sitt skrivbord och hade gjort ett superfint kort till sin fröken. Inuti hade hon skrivit en fin text. Begåvad och väluppfostrad, stolt blir jag. Inte bara för att hon är duktig på att måla utan för omtanken i texten och arbetet hon har lagt ner.

Just det läste att Beyonce och jay-c fått en dotter- Blue Ivy. Mysigt, bäbisar är mirakel!

Nu är jag supertrött, skall ställa larmet och sedan sooooooova!
PUSS


Kallt

Så trött idag när vi vaknade halv tio!!! Seriöst HUR ska detta gå imorgon när klockan ringer sju!? Levande död förmodligen, det värsta är nog att det kommer gälla hela familjen haha. Mensvärk idag, fan inget kul, har fortfarande inte vant mig efter att ha varit fri från eländet under graviditet och amning.
Nu ska strax Alfons få lägga sig och ta en tupplur, skälv får jag hänga en tvätt och fixa frillen.
Ha en fin dag i kylan och njut av ljuset.


Olle

När filmen (newmoon) tog slut sprang jag ner med datorn och passade även på att ropa efter Olle som inte velat kommit in. Vi har ropat i princip hela kvällen men utan resultat. Men på andra försöket kom han springandes, like fisen. Lite för liten och väldigt mycket för kallt för att vara ute hela natten.


Nu ska jag sova!!!


Snödag

Härligt att vakna och se att snön faktiskt låg kvar. Vi var iväg förut så kidsen fick åka lite pulka :) hem och käkade kallops som faktiskt blev himla God, Alfons käkade också! Just nu slappar P och jag med lite kaffe, Nea duschar och Alfons tar en sen lur. Sen blir det full rulle inför morgondagen. Skolan startar igen och det blir fullt ös! Men nu njuter vi av lugnet. Hoppas ni andra också haft en härlig dag i snön.
PUSS


Lördag och snö!

vart en härlig lördag här i Tösse. P och Nea for till K-stad på em för en liten shoppingtur på Bergvik/Ikea. Resultatet blev mkt bra. Bytte ut min mörka hylla i hallen till en vit. På tal om vit, underbart att det äntligen snöar, hoppas det ligger kvar i morgon! Måste ut på en pulkatur isf. Alfons börjar få en röd liten söt näsa då han är så snuvig forfarande... men en tur i pulkan kan nog vara kul!
Nä min stora älsklingar var iväg förut passade jag på att dammsuga soffan och fixa lite där, Alfons tog sin eftermiddagslur och jag satte mig i soffan och satte på Twilight - LYX!!! Och herre vilken underbar film, kan nog avnjuta den precis hur många gånger som helst.
Har haft fotvård oc det var härligt. De har blivit bedrövligt skötta under en längre period, ändring på det nu. I morgon är det söndag och sedan ny vecka. Vårterminen startar, massa saker som skall ordnas bla  starta renoveringen av Alfons rum, trappan?, besök på NÄL, fixa bilbarnstol hej och hå :)
Jag vill ha en ny bloggdesign - igen. Jag gillar den jag har nu, men kort och bilder blir så "dimmiga" och det är ganska tråkigt. Blir att ta tag i detta snart :)
Bild lånad från Google.com

Sov Gott Gotti Gott Gott!
PUSS

Kvällsbesök

Klockan är så sent nu. Blev ett mysigt besök med mat, fruktsallad, kaffe, chips, popcorn, bira och lite twix. En hel del garv, lite skvaller och massa zombies också. Hey - tack för ikväll kära vänner.
Var dock tvungen att dona iordning hemma och ta en dusch innan jag kunde krypa ner i min sköna säng, därav tiden på dygnet. Seriöst mina ögon svider så nu ska tant gå och lägga sig.
Tack för idag. PUSS


Fruktsallad

Snart kommer Bejs, Pillan och Lukas. Ikväll har vi käkad god fruktsallad och vaniljglass. Alfons äter druvor och glass, haha, gott vare!

Puss


Solstrålar

God morgon. Strålande väder idag! Önskar så att det kunde komma snö. Linnea ska hem till en kompis och se om hon är hemma, Alfons tar en lur och själv ska jag avnjuta en kopp kaffe :) kan man få för mycket att denna dryck?! Vill verkligen iväg och sola, får planeras imorgon.
Ha en fin dag och njut av solen. PUSS

Bild på underbara idag.


Neasessan

Hon är en estet, det är en sak som är säker!

 

 

 

 

 

 


Love

Här på Bondens väg i Tösse har vi haft en så mysig familjedag. Tog en liten sovmorgon,, frukost, lunch och sedan drog vi iväg till badhuset... jesus va folk! Seriöst men men vi for runt där i vattnet (som jag för övrigt tyckte va mkt kallare än sist). Efter ett tag började lillfisen skaka så då fick vi gå upp. När vi väl kom hem fixade vi middag - kotlett med kokt potatis och champinjonsås, sallad också :) Nu degar vi med Nintendo ds, dator och ps3:an i väntan på att Alfons ska vakna från sin väldigt sena lur. Jag måste även fixa mig en ny bikini, min känns inte riktigt passande haha
Imorgon händer det inte mkt. P ska införskaffa en sladd så jag kan få kupévärmare i BMW:n - tackar :) Så han ska iväg till K-stad med Bejs, annars blir det trettondagsaftonsmys all day long.
Jag sitter och längtar till februari, endast pga releasen av BREAKING DAWN. Då blir det maraton och middag! Wiiiiho.
Jag längtar även efter SNÖ, för bövelen - GE MIG, GE BARNEN! Tänk pulka, korvgrillning, varm choklad....
Bild: Google.com

Matschema

Inte nog med att P kom hem idag vi fick även finbesök. Bejs, Pillan, Ada och noomi kom på besök. Mitt i matlagning och inplockning från storhandlingen haha men det fick bra ändå. Blev fika och kattjagande tillslut :) mysigt att träffa dem alla, var himla längesedan.
Ikväll kom barnen sent i säng, Alfons somnade inte förrän 20 min sedan.... Håller tummarna för att han kommer sova bättre inatt. Nea fick vi ta ds:et ifrån förut, hon blir så jäkla förbannad när hon inte fixar något, så en pause från allt spel och lite kvällsmat fick det bli för stortullan.
Imorgon funderar jag på badhuset? Kunde väl vara ett kul avbrott i vardagen :)
Fixade även ett veckomatschema idag, ser nästan fram emot att laga mat nu, idag bjöds det på lite hederlig husmanskost: stuvade makaroner med falukorv och sallad, så himla gott!
Nej nu ska jag nana.

Alfons leker katt :)


Alist

1. Hur gammal är du om fem år? 36, snart 37 hahahaa
2. Vem var den sista du träffade? Eftersom Alfons varit dålig hela veckan blir det P.
3. Hur lång är du? 175 cm över havet.
4. Vilken var den senaste film du sett? Warrior
5. Vem ringde du senast? P
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag hör av mig i morgon, till Julia.
7. Var är dagens planer? Laga mat, planera mat, mkt mat.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, gillar inte att tala i luren.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? Juldagen tror jag.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna med stänk av guld.
12. När vaknade du idag? 09:30.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja.
14. Vilken är din favoritplats? Hemma.
15. Vilken plats föredrar du minst? Ogillar utedass och offentliga toaletter, annars är väl de flesta platser bra med rätt sällskap.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På ungefär samma plats som idag, möjligtvis har jag pluggat och kanske har vi köpt oss ett hus. Jag gillar mitt liv.
17. Vad skrämde dig som barn? Att mamma skulle dö.
18. Vem fick dig att skratta senast? Linnea.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, men använder mest Iphonen.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 7.
23. Hur många landskap har du bott i? 3 Dalsland, Västergötland och Dalarna.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Oyes.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota tror jag.
26. Är du social? Nja sådär. Lägger mkt tid på familjen.
27. Vilken är din favoritglass? Peccannöt.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Lösa alla våra lån, köpa hus och åka på semester.
29. Tycker du om Kinamat? Jo.
30. Tycker du om kaffe? Nej jag älskar det.
31. Vad dricker du till frukost? Te, kaffe, juice eller mjölk/oboy.
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster tror jag.
33. Kan du spela poker? Ja.
34. Tycker du om att mysa? OJA.
35. Är du en beroendemänniska? Nej, har slutat röka, dricka och shoppa :)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Jag har 2 underbara, perfekta barn. Linnea och Alfons och är nöjd där.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska  och teckenspråk.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, i havet finns det hajar!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat.
42. Äger du dyra smycken? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? 2 valnötter.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Pass.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett långt på vä lår. Skulle köra min fs1 mellan två oljefat på grusväg. Fick givetvis panik och föll. Kopplingen skar upp ett jack på låret. Men frän som jag är åkte jag vidare.
47. Vad har du för ringsignal? När P ringer är det eldgafflar annars ljudlöst.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja.
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, sånt har man folk till.
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja två gånger tillochmed.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Twilight böckerna.
54. Läser du dagstidningen? Ja på nätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Nej, men jag sjunger och gungar i takt, stackars mina barn.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rockklassiker.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Adress.
59. När var du i kyrkan senast? Linnéas julavslutning.





Trööööööööööööött

Trött, trött, trött.... TRÖTT! Alfons ligger redan och tar sin lur. Själv dricker jag kaffe, massor av kaffe. Idag kommer P hem, lovely.

Morgonmys


Dagen blir lång.

Mitt nyårslöfte får bli att vara bättre med maten. Nu snackar vi inte bantning utan bara börja tänka på vad jag stoppar i kakhålet varje dag. Äta mera grönt och lite mindre kolhydrater. Jag är en brödlover och gillar flingor, massor med flingor. Så kosten ska jag ta tag i.
Har ännu inte lagt mig för natten eftersom Alfons vaknar hela tiden, stackars liten...
ok kör lite wf sedan hoppas jag på sömn. Imorgon måste jag maila chefen, får icke glömmas.


Lugna gatan.

Dagen blev lugn, Alfons har varit pigg under dagen och ätit bra så jag hoppas natten blir bättre än igår och att de går fort över. Vi tog en sväng till stan förut och inhandlade lite nödvändiga attiraljer.
Granen åkte ut idag så nu är julen definitivt slut här på Bondens väg 2a. Mina fina liljor som jag fick av P blommar fortfarande så fint och doftar helt underbart! Känns nästan lite vårigt, kommer dock inte hälsa våren välkommen förrän vintern varit här.
Imorgon ska jag rensa garderoben och jag ska försöka vara "sträng" haha. Imorgon kommer även P hem. Jag funderade på om jag skulle laga kallops , har aldrig gjort det så får väl se hur det går.

Sov gott!

 

 

 


En konstnär.

Åh... Blir en hemmadag idag - igen! Lille Alfons somnade vid 3 inatt och det känns, lille skrutten. Nåväl nu ska nog jag och min stora sessa ta ut granen och fixa med lite andra saker.
Bjuder på lite bilder från Neas pyssel igår, våran älskade konstnär.


...

Vänner ska få dig att må bra... Ett utanförskap är ingen vänskap.

Nu sover min prins äntligen, han har blivit förkyld igen och näsan blivit täppt. Nea sover också och jag hoppas snart kunna göra detsamma.


Nyårslöfte

Funderar på om jag ska ha något, känns onödigt. Jag varken röker eller dricker. Jag shoppar inte om jag inte behöver....
Nej ska tänka ut något bra.
Här har vi en härlig slappardag, prinsessan har på sig sin fina tunika hon fick av mormor i julklapp.


Todaj

Sovit som en prinsessa inatt. Alla, förutom P som åkte och arbetade sov till kl 10 fantastiskt. Nåväl när jag vaknade var jag så arg, i det närmaste vansinnig. Gud jag gav personen i drömmen en sådan utskällning och berättade precis vad jag tyckte och tänkte, brydde mig inte om jag sårade personen. Slängde saker och hade mig. Kan ju säga att jag inte beter mig så här normalt. Jag kan bli riktigt arg, men att säga precis vad man tycker och tänker sårar ofta för mycket och man mår själv sämst av det.
På torsdag ska vi hitta på något med familjen, även det sista av julen (granen) skall ut ur vårt hus :)
Nu ska jag fixa frillen.


Kvällsmat

Chokladglass, gröt, rån och cherios. Nomnom
Snart blir det siste man i badet, sängarna är renbäddade och vi ska sussa gott inatt.


Dag 1.

Å va härligt det var att vakna upp idag. Kl var närmare halv elva då vi vaknade och till vår glädje såg SNÖ. Hela familjen följde med Nea ut och Alfons fick sin första kontakt med snö :)
Igår var vi i Tveta och firade in det nya året med Tommy och Ämma. De bjöd på helt fantastisk mat, tre-rätters, och ett mycket trevligt sällskap! Raketer och skumpa på tolvslaget. Absolut bästa nyår på mycket länge. Igår firade även P och jag två års dag och gubben kom hem med mina favoritblommor, han kan allt <3
2011 är slut och var ett fantastiskt år, jag hoppas och kommer göra allt jag kan för att 2012 kommer bli ett lika bra, om än inte bättre år.


God fortsättning och Puss