SMS-inlägg

mms_img69630 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img69635 (MMS)


örnäs

mms_img69633 (MMS)

örnäs


Underbart väder.

mms_img69632 (MMS)

Underbart väder.


SMS-inlägg

mms_img69630 (MMS)


På rätt väg

Jag har bestämt mig....
Har funderat lite, gjort lite research (stavning?) och kommit fram till att detta verkligen är en sak JAG vill göra. Spännande...
Annars inte mycket nytt, väntar på att solens värmande, positiva strålar ska titta fram och välkomna helgen - HEJ :) Ska tillbringa delar av dagen med fiiiiina tjejor, var längesedan. Blir även ett utvecklingssamtal vid 12, Alfons ska tillbringa en timma med fina tjejjor. På tal om Alfons är hans andra 2 namn bestämda och inlämnade till skattemyndigheten. I em ska jag slänga på mig lurarna och bege mig ut - lovely, lite som ett beroende.
Jag väger mig ibland, idag gjorde vågen mig glad :) All planering med träning (promenader) och ändring av matvanor ger utdelning och mitt humör blir med ens gång aningen bättre! Igårkväll frågade P mig om jag inte ägde några andra kläder, eh jo fick jag ur mig. Jag går runt i samma kläder jag använde när jag var gravid, känns som de är dags för en uppdatering av garderoben! Shoppingsuget återinfann sig och jag blev galet sugen på att inhandla något nytt till min samling av kläder, gör mig smal (iaf över röven) så jag kan konsumera!!!
Nu blir de kaffe, en av dagens många många koppar.
Mina älskade barn!

Lite om allt.

Att shoppa till en liten gosse är ju faktiskt hur kul som helst! En utmaning, en liten tjej är lätt att handla kläder till. Var i Säffle i början av förra veckan och hittade lite saker till min prins - några snygga cardigans, scarf, byxa, snygga mössor mm. Nea fick ju också en hel del bla. en långklänning och nya pilotbrillor. Att handla till sina barn är hur kul som helst. Har två finfiiina presentkort här hemma som väntar på att få sättas sprätt på, men jag är stark och väntar tills vikten blir mer som jag vill ha den! Har inte shoppat till mig själv på närmare ett år. Ok skor då men that's it!
Annars har jag varit på läkarkontroll med skrutten och allt var fint! Han är så gullig och go jämt!  Dragit ut en tand, väl där fick jag nyheter som känns sisådär... Well well ska inte gnälla.
Mina easytones landade här hemma igår och jag är riktigt sugen på att testa dessa:) Jag kämpar på med hälsosam mat och träning varje dag. Har ju varit rökfri ca 10 månader och inte druckit alkohol på snart 1 år, min kropp är på G. Power walkar varje dag! Igår hoppade jag upp på crosstrainern... en kvart, WTF jag stod en timma på den utan problem för lite mer än ett år sedan hahaha jag var TOTALT DÖD!
Har druckit mitt kaffe och ätit en stor portion grovgröt (rågflingor, linfrön, kruskakli och salt).







Idag började min dag med en titt ut... då vår soptunna inte töms allt för ofta hade fåglarna (alla sorter) börjat riva sönder påsarna - FÖRBANNADE JÄVLA HELVETES KUK! Nea var snäll och gick ut för att ta det värsta, själv fick jag leta upp en svart sopsäck och möblera om i soporna. Det är vad jag kallar en riktigt FRÄSCH START på morgonen. Tur i oturen hade de inte börjat mumsa på blöjpåsarna - jag hade blivit totalt VANSINNIG!
Under em. blir det äntligen ett besök på jobbet, saknar dem. Vissa fick jag ju träffa förra veckan då Emma bjöd på urgod middag :) De var riktigt trevligt! Fick ett par fräna byxor och en body också av Emma - TUSEN TACK!
Ha en fin dag!
En av prinsens favoritplatser.

Hej å hå ut vi gå....

Laddad inför vad som komma skall. Vi blir med största sannolikhet Tösse-bor 1 månad!!! tidigare. Å gud-i-rava va underbart. Natten till söndagen var HEMSK, bilar som stod och gasade utanför, folk som skrek osv. Både P och jag var extremt vansinniga på söndagsmorgonen. Men nu iaf finns det något att se fram emot. Ska kontakta hyresvärden denna vecka, för jag vill nämligen tapetsera om lite här och där, äsch bara 2 rum egentligen :)
Förra veckan flöt det på ordentligt med motionen, promenader varje dag, ordentliga sådana också - så jäkla skönt. Fick tom. 2 promenader helt alena, skönt att kunna släppa allt, trycka lurarna i öronen och låta tankarna flyga runt runt i skallen - LYX! Denna veckan blir det delvis kvällsträning med crosstrainern pga inplanerade saker under dagarna. På agendan står läkarkontroll på bvc med skrutten idag och imorgon ska jag med en skräckblandad förtjusning äntligen dra ut min tand (har knaprat Ipren en längre tid pga tandvärk).
Denna veckan kommer ett par easytones hem till mig - TACK ÄLSKLING!!! Hoppas att de håller vad alla säger :)
Inatt vaknade min lille älskling bara en gång!!! för att äta. Helt sjukt men de kan bero på att under gårdagen var han nästan vaken HELA DAGEN! Jo så var det och då vore det väl skam om han inte fick sova nattetid.
Bilder från Åmål en kväll förra veckan - fan vilken fin vår/sommarstad vi har!
Min lille prins var så här nöjd: