De senaste

Den senaste veckan har flytit på... Nea börjar hitta sin storasysterroll och har de senaste dagarna lugnat sig. Hon lägger sig i tid, hjälper till och är både lugnare och gladare. Det har varit enstor omställning från att alltid vara i centrum till att se sin bror ta den platsen. Alfons är en otroligt snäll liten gosse. Han är alltid nöjd, älskar att äta och sover helst på tutten hahaha. Han har haft lite ont i magen men inte så de är någon kolikvarning, försöker tänka på vad jag äter och de verkar som de funkar.
Hade E på besök här igår. Hon var barnvakt till Anja så vi drog till lekparken så tjejerna fick springa av sig, sedan hem för lite kaffe. Alfons fick jättefina kläder och själv fick jag underbara vita och rosa tullisar <3 Ska fota lite imorgon tänkte jag. Både P och jag tycker han har växt så himla mycke. I morgon ska jag snöra på mig mina nya promenadskor och röra på mig tänkte jag :) ska även till Bvc för att väga och mäta prinsen. Hoppas att Nea's paket från H&M kommer imorgon (jo de blev ett till med massa sommarklänningar och ett par ballerina)
Någon som har tips på bra musiknedladdningsprogram, dags att ladda mp3 igen!
Just de ja, våra planer gick i lås :)
Well ska försöka uppdatera imorgon med bilder också!
Lilla prinsen på BB

Go och glad

Underbara dag!
Trots nada sömn inatt är humöret faktiskt riktigt bra :) Kunde ta de lugnt imorse då Nea sovit hos farfar och Ingalill, sen tog vi en promenad på stan och uträttade lite ärenden och en tur till 50's för en kaffe på balkongen i solen. Hem igen och mötte upp Nea som kom vid 14-tiden. Får se om de blir en sväng till ut i vårvädret.
Snälla Ingalill ska hjälpa mig att köra Nea till förskolan de första dagarna nu, underbart TACK!!!
Lille Alfons har börjat använda napp, men bara ibland eftersom han har ett enormt snuttbehov, funkar ganska bra.
Idag är även dagen då jag ska sluta med mitt sjuka godisätande haha... hejja mig liksom. Det enda jag tänker på är GODIS, speciellt kexchoklad.
underbara mums!

<3

Igår var jag "ensam" för första gången med barnen. P var iväg på en heldag/natt med fotbollslaget, men han var söt och avstod all alkohol ifall han skulle behöva komma hem tidigare. Vi hade iaf en helmysig dag som avslutades i soffan med körslaget och earth hour. Vid halv 10 gav vi upp och gick och la oss. Nea var så duktig och hjälpte till hela dagen. Både Nea och Alfons har blivit lite förkylda, inte farligt alls men lite nästäppa.
Nea har studiedag imorgon så hon är ledig och åkte därför med hem till farfar och Ingalill efter ridskolan idag. Det blir så konstigt lugnt hemma när hon inte är här och röjjer.
Imorgon börjar P jobba efter 2 veckors ledighet. Blir en omställning, speciellt eftersom han har fått fokusera på Nea nu i början. Är övertygad om att de kommer gå alldeles utmärkt.
Ska se till att få hem min crosstrainer nu. Snart är alla gravkilon borta och då är de dags att trimma kroppen och gå ner ytterliggare några kilon. Måste också skaffa mig ett par BRA WALKING skor. Till veckan kommer våren igen och då blir de till att promenera :) Var ute en sväng förut och fra åt helvete va kallt de blåste - USCH!!!
Sitter i detta och tittar på hockeyn.... HEJJA FBK! Där vann de 4-0 i matcher wihoo.
Nej nu ska jag tända lite smålampor i lyan, imorgon blir de stan, ny foundation och ett paket från H&M till Nea (ännu ett!) och betala räkningar... bläää!
Mina favoritkillar!

Another day

Har de senaste dagarna hunnit med att fira min egen och syster Lisas födelsedag.
Mina älskade barn fortsätter att förgylla mina dagar.
Känner dock att jag är lite irriterad, tagen för given liksom. Skitsam - hoppas mina och P's planer går i lås!
Nu ska jag återgå till det som jag gör mest - amma!
Alfons 2 veckor idag <3
Var på bvc i går 3910 gr och 54,5 cm lång. Bästa killen!
Finaste sessan hjälpte mig idag och dammade <3

Idag

Haft en underbar dag i solen. Nea invigde cykelsäsongen. Blev en promenad i stan och ett stop i plantaget för lite lek i lekparken.
Jag behöver mig en shysst walking sko så jag kan sätta fart med mina långpromenader. Jag har 2,5 kg kvar av vad jag gick upp under graviditeten, efter det ska jag ha bort ytterliggare 5 kg, sen får vi se :)
Ska se om jag kan skriva min förlossningsberättelse snart (medans jag kommer ihåg den). Just nu sover lille Alfons, i morgon ska vi till familjecentralen för att väga och mäta. Han äter som en häst så han har nog gått upp en del <3
Mina barn och P = LYCKA

Neasessan röjde medans lille prinsen sov gott i vagnen <3

Today

Alfons ligger just nu och sover i sin säng. En mkt ovanlig sak. Jag håller honom helst dygnet runt... jag kan absolut inte få nog av honom! P brukar fråga om han ibland får låna honom eller om jag inte ska använda sängen som vi köpt :) Men han är min bebis och jag tänker njuta av varje sekund.
Idag badade han för första gången. navelskrutten tappade han för många dagar sen och allt fosterfett som var kvar sen förlossningen började "klumpa" sig. Det gick över förväntan och han var inte alls så kinkig. Efteråt såg han lite ut som Elvis i frisyren, polisonger och högt uppe på huvudet - goooooos!
Alfons och pappa
Bidräkten som pappa köpt :)

Lycka

Jag känner fullkomlig lycka! Har två underbara barn.
Alfons är fantastisk. P brukar fråga om vi växt ihop. Kan sitta och titta på honom hur länge som helst.
Nea är så stolt och vill helst vara med honom heeeela tiden.
Bloggar ganska kasst nu, men jag har bättre saker för mig!
Älskade Alfons 1 vecka idag <3

Alfons <3

Min prins kom till världen den 12/3 -11 kl 09:04
Alfons
Stolt storasyster.
Våran prins och prinsessa!
<3

-------

Det är inte ett dugg roligt att blogga nu...
Vi får höras senare!

åååååh

Hej
För alla som undrar - fortfarande ingen bebis!
Känns som alla är "på en" ooch undrar. Gud liksom de finns INGEN I VÄRLDEN som önskar att bebisen kom nu mer än jag gör.
Längtar som en tok.
Spydde i morse.
Nea tittade på mig och berättade att - mamma du spyr! hahaha gulligt japp!
Tog mig en promenad till Ica efter jag lämnat Nea förut. Blev lite ditten och datten, en till annanas :) man ska göra vad man kan. Så idag blev de en rejäl frulle med färskt bröd, annanas, oboy och gott kaffe.

Pensionär

Jag har lagt mig...hej pensionär!
Tog en promenad förut i P stora jacka, de var skönt, som att gå runt med ett stort tält runt sig :) Hur jag såg ut är en annan fråga, men orka bry sig?
Jag väntar och längtar men inget händer - suck!

oinspirerad

Lagar mat :)
Tagiatelle med ost och skinksås - mums!
Har träffat mina fina vänner idag, har saknat dem när de varit på semster.
Började ju snöa idag så promenaden fick stå åt sidan, fan men men förhoppningsvis så är de snart vår.

Morning

Jag har förutom mina sedvanliga kisspauser sovit sedan jag gick och la mig igår vid 9... trött JA!
SKa försöka "aktivera" mig idag så humöret inte blir så på bott. Önskar bara de va lite soooool.
Tog mig en promenad till Ica förut och inhandlade lite hygienartiklar och frukt, bl.a annanas hahaa nu jävlar!
Skönt att få röra på sig lite iaf. Tvättade håret när jag kom hem (ett konststycke) men magen lite lätt i vägen :)
Nu ska jag fixa frillen och lyssna på lite musik trallalaaaaa - shlager tror jag.
Hahahaha... galen kväll - rolig bild!

Det dalar....

Kvällen är här!
Jag är TRÖTT!!!
Har legat och vilat 3 gånger under dagen, men de har ju inte hjälpt någonting.
Humöret är åt helvete.
FAN
Väck mig när de är dags att åka till förlossningen!
Tänk om de var så här lätt :)

SMS-inlägg

mms_img23169 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img23171 (MMS)


Gråblåst

GOD MORGON
Har sovit skönt inatt :) Steg upp vid 7 imorse, fixade iordning mig, väckte Nea, vek lite tvätt och startade en ny maskin... herregud känns som allt måste vara förberett. Körde Nea till förskolan och tog mig sedan en promenad på 30 min.
För er låter detta futtigt men eftersom jag fortfarande har foglossning så är de sjukt jobbigt.. Sedan kan jag ju inte låta bli att undra om jag ser ut som en ko som man tagit på människokläder för att sedan vagga runt på stan??? Tänker framför allt på 3 kärringar som titta på varandra sedan på mig och slutligen på varandra och började prata. HERREGUD  jag vet att jag kanske ser lite rolig ut när jag kommer vaggandes men för fan, lite stil kan man väl ha, prata om mig när jag passerat om ni nu måste prata om mig. Solen ska skina idag, hoppas jag verkligen för nu blåste de så mycke, så de plusgrader som är ute märktes icke av. Tänkte jag skulle ta mig en promenad till lite senare. Har förresten sett både krokus och snödroppar ute, de är finfiiina vårtecken!
Ska försöka få prata med fröken Stål idag. Hon och Maggie har anlänt till Sverige. Vill höra allt de gjort :) Har lite att berätta för henne med :) 

Nej nu ska jag fylla på min kaffekopp.
hahahaa <3

Lista

Dagens mående: Förväntansfull
Dagens favorit: Virkat färdigt mitt bebistäcke
Dagens låt: Eric Saade - Popular och Jenny Silver - Something in your eyes
Dagens outfit: Leggins, tunkika och kofta
Dagens have-to-do: Ingenting
Dagens fel: Inga fel
Dagens sorg: Ingen sorg, fällde däremot en del tårar till tv:n förut
Dagens längtan: Bebisen!
Dagens tv: En unge i minuten
Dagens insikt: Min dotter svär aldrig. Med tanke på mina ordval (ofta) så är det ett under! Hon hör antagligen hur illa det låter :)
Ska försöka komma i säng snart, i tid för en gång skull.

Virkade täcket.

Har precis tittat på En unge i minuten... satt här och bölade som en liten bebis :)
Här kommer en bild på bebistäcket som jag arbetat på de senaste, eftersom de är klart nu är bebisen välkommen precis när som <3
Hade ju tänkt att "fodra" de, men de kan jag göra senare :)

Sommar pics

Har precis blivit färdig med täcket :) Ska bjuda er på bild later.
Nöjd - OJA!
Nu kan bebisen få komma!
P är iväg och tränar, själv ska jag hoppa in i duschen, göra mig färdig till En unge i minuten börjar...
Underbara sommar - Ge mig!!!!

fm

Har precis hämtat Nea på förskolan. Eftersom jag sovit så jäkla dåligt ska jag försöka ta en lur på soffan med min rompa bredvid mig.
Hann iaf med att skura golven, tvätta en tvätt, stryka, plocka ur diskmaskin och virka en ruta medans hon var på förskolan.
Ska bara fixa lite sen ska jag starta på den sista (förhoppningsvis) rutan. Hoppas att jag snart kan visa er de färdiga resultatet.
Blondie i somras <3

Säng, säng, säng...sova, sova, sova....säng, säng, säng....

Jag har sovit sämst!!!
Sitter och väntar på att Nea ska vakna...känns som jag snällt får vänta tills klockan ringer....
Later

Bebislängtan

Tänk om bebisen visste hur mycke jag ville träffa h*n.....
Funderar på om jag skulle köpa mig ett lass med annanas i morgon??? :)
Kvällen har varit finfiin iaf. Lite tv, en film har hunnit virka någon ruta också...snart klart! Tog mig en dusch, rakade ben osv, la en hårinpackning och lade ansiktsmask.... så nu skiner jag som en polerad pärla haha
Nej off to bed, imorgon är de dags för vardag igen och förskolan.

Sunday

Har precis tagit en underbar promenad med min älskling. Skööönt väder, vår väder, värmande solstrålar.
Söndag idag och en skön sådan, vill inte laga mat för jag har absolut tappat allt vad ork heter. P är söt han ska göra hamburgare till sig och Nea, själv ska jag värma lite kycklingfilé. Har ingen matlust kanske därför jag inte har någon ork?! Han var söt och städade förut också, jag låg i soffan och höll för öronen :) Aja de är som de är.
Nea kom precis hem från ridskolan, ska strax försöka få henne i duschen. Helst direkt efter maten. Imorgon är de dags för förskolan igen och därmed tillbaka till rutiner = Lägga sig i tid!!!
P och jag satt och pratade innan Nea kom hem förut. Vi undrade vad vi gjorde på dagarna innan vi fick barn... kommer inte ihåg men känslan av TOMHET när hon inte är hemma är TOTAL! Förstå mig rätt nu, de är jätteskönt att få vara "barnledig" ibland men utan Nea är ALLT TRÅKIGT.
Min familj: Nea och P + bebisen i magen betyder precis ALLT  för mig!
Nea och P förra året <3

Silver

Jenny Silver - Something in your eyes
En av få riktiga shlagerlåtar i årets melodifestival. Åkte tyvärr ut igår när andra chansen gick av stapeln. Finns många andra låtar som var/är bra, men är de shlager så ska de fanimej vara shlager också.

Kung Fu Panda 2

Men för fan jag skrattar så jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR
Nu längtar jag tills denna kommer ut. 1:an var en av de roligaste filmer jag sett. Har en stark känsla av att jag inte kommer bli besviken på 2:an

Kisspause med kräkljud

Hahaaa
har sovit gott, förutom extremt många toalettbesök. Iaf vid 03 när jag var uppe och hade kommit tillbaka till sängen hör jag någon utanför i närheten stå och spy. Och jävlar vad han spydde hahaha... tillslut blev jag irriterad - jävla gris!
P vaknade i soffan och frös hehehe, så han kom allt in och knödde ändå. Vi vaknade iaf halv 11 WTF men de var skönt somnade ju inte förrän vid 02.... Nea är ju inte hemma så de blir nog så.
Inatt drömde jag stt vi fick en tjej, gud vad de skiftar. Jag vill föda NU! P tyckte jag kunde vänta till fredag så de blev en full arbesvecka och då kände jag att FAN I HELVETE om jag går över tiden baaaaah....
Nej nu ska jag fortsätta virka. Ha en fin dag.

Klart slut.

HAr haft en stillsam dag idag.
Vi lämnade Nea hos framor vid 14 och tog en snabb kopp där innan vi for hem. Käkade lite och sydde ihop de sista på bebistäcket. Tror jag vill ha de lite större så jag ska virka 5 rutor till och se :)
Kvällen spenderades med melodifestivalen på tv:n med sällskap i form av Wero, Mikka, Jossan och lilla Alva  mkt trevligt.
Nu är jag trött som en gris och mår illa som fan... uäääck. Får bli sängen ögona bums. P har somnat i soffan så jag intar sängen nu i vetskap om att jag kan bre ut mig till förbannelse - wihoooo!
Färdigbakad :)

The Mage

Har sovit gott inatt.
Efter det sedvanliga morgonstöket chillar vi nu en stund. P har precis åkt och tränat, gött de. Idag ska Nea till sin farmor och ha mys och sova där :) Så dagen kommer bli lugn haha
Satt och fundera på om kungsbergstrappan hade "tinat" upp. Börjar dra ihop sig till en vända el två nu!
Har för övrigt börjat sy ihop min mormorsrutor så de börjar likna ett täcke nu, får se om jag vill ha de större sen. De tar lite tid och kräver sitt ljus så de ska jag fortsätta med nu.
V. 40 (39+1) <3
De här blir nog antagligen den sista bilden jag bjuder på när de kommer till magen.

Fräsch

Att raka sig en vecka från BF är en konst!
Känner att jag vill känna mig så fräsch som det går nu...för fräsch är de sista jag kommer vara när jag ligger på förlossningen hahahahhaaaa har fått någon hysteri. Känner att de måste vara ordning och reda och städat hemma hela tiden ifall vi måste åka till BB. Ingen tvätt, oinget stök, ren och fräsch...
Får se hur detta slutar :)
Nu är jag trött och mår illa, ska ta mig till sängen strax.
Sov Gott.

Syjunta <3

Har haft en fantastisk dag :)
Nea och jag myste och fixade hemma på fm. Strax före 13 styrde vi kosan mot Mikka för att ha syjunta. Och fan va vi virkade, drack kaffe och tjattrade. Vi hade en mkt trevlig em. Vid 17 kom vi hem och lite senare påbörjade vi matlagningen, idag var hela familjen med och fixade. Kvällens fredagsmat blev pitabröd med kyckling eller strimlat kött, grönsaker och dresssing. FAN va gott de var.
Nu har jag jäst i soffan i 10 min men måste verkligen skynda mig och duscha nu! Snart börjar fredagsnöjjet. JALLAJALLA!

IDAG

1 VECKA KVAR!!!
De är helt galet, jag längtar som en tok. Även om de bara är ett beräknat datum så är de något att gå efter. Jag har varit gravid i 39 hela veckor hur galet är inte det? Väntar varje dag på att förvärkarna inte ska avta utan bli starkare och fortsätta... ge mig smärta för tusan :)
Barnet:

Inget är som väntans tider

Cirka 50-52 cm och 3.5-4 kg. Bebisen fyller ut hela din mage. Allt är klart. Din bebis väntar tålmodigt på rätt tid. Förmodligen mer tålmodigt än du.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Om ett tag ska Nea och jag iväg till Mikka för syjunta, kaffe och skvaller ingår givetvis i våra underbara träffar.

 

Nea tog på sig en ny outfit idag, så himmelens söt <3

Har varit skönt med sportlov denna vecka, då har både P och jag kunnat ägna oss åt våran sessa lite extra nu.

Måste försöka hinna till Hannebol för en tur med pulkan innan all snön är borta :)
Nej nu ska jag måla sessans naglar, dricka lite mera kaffe och förbereda kvällens middag.
<3

Kvällens lugn

Gud va jag har grejsat idag :)
¤Färgat hår
¤Färgat bryn och fransar
¤Plockat bryn
¤Lagt ansiktsmask
¤Målat tånaglar
¤Målat handnaglarna
¤Uträttat ärenden på stan
¤Städat Kardis bur
¤Lagat mat
¤Storstädat toaletten
¤Städat och donat i köket
¤Hämtat paket med kläder till Nea
Jag tror energin kommer med solen och värmen, underbar dag även om min utevistelse inte var så lång. Man får ork och energi som annars gömmer sig ordentligt. När P kom hem hade han hämtat kaffebryggaren (moccamastern) så efter maten invigde vi den :) Man känner faktiskt en tydlig skillnad :)
Avslutade dagen med att hämta ut paketet till Nea från H&M, oj oj oj vilka fina kläder, hon blev SÅ nöjd. Hon fick även hem en film idag, Dumma mig som fick avsluta hennes dag.
Nu sitter jag och rötar i soffan och önskar så innerligt att bebisen ville komma :) Är så nyfiken på våran lille krabat i magen <3
mitt nya nagellack
Dagens mående: Humöret på topp, ont av foglossning, men bättre än gårdagen.
Dagens favorit: Vädret
Dagens låt: Någon vinjett som går på tv:n nu
Dagens outfit: Mysisar och lång huvtröja
Dagens have-to-do: Gjort mängder 
Dagens fel: Inga fel
Dagens sorg: Missade skidorna
Dagens längtan: Bebisen!
Dagens tv: Svensk Maffia
Dagens insikt: Pengar gör ingen människa lycklig, men kan lösa många problem som gör människor olyckliga.

Solens verkan på människor...

Plockat ögonbrynen :) var nog år sedan jag var så lurvig haha. Var på Ofelia förut och fick mig en pincett Nea och jag passade också på att köpa oss varsitt nytt nagellack. Guess what!!!? Jag hittade en ny rosa färg hehe, men de var sååå fint. Nea valde ett mörkrött- väldigt snyggt.
Sedan drog vi som planerat till 50's och käkade en pommes. Vädret ute idag är ju helt fantastiskt, underbara sol!!!
Sedan gick vi till Accenten och köpte lite dritt till köket, efter det djuraffären för lite spån och sovtull till Kardi.
Idag kommer även våra moccamaster och Neas paket från H&M - Ren lycka! Den gamla bryggaren är väl rengjord så P kan ta med sig den till bygget.
Nu ska vi laga middag - köttfärssoppa mums!

To-do-today

Har varit en ok natt och en bra morgon :)
Har:
färgat håret - check
färgat bryn och fransar - check
målat tånaglarna - check
Nu:
dricka kaffe :)
Senare:
till stan och utföra lite ärenden

Morgondagen to-do :)

I morgon ska jag:
¤ färga håret, då mitt "rikitga" hår skiftar i lila :)
¤ lägga ansiktsmask
¤ fixa tånaglarna
¤ ta en promenix till djuraffären
¤ försöka hitta min pincett (hej ögonbryn)
¤ färga ögonbryn
¤ ev. hälsa på hos Emma och Mor
¤ laga en god soppa
Ja de mesta handlar om mig men va tusan, jag passar på varje dag de finns tid :)
Jag vill ha nya glajjor, tror kanske synfelet blivit lite sämre på vä öga men inte nämnvärt, kände bara att jag vill ha en ny modell, färg osv....
P och Nea sover, känner att sömnen och tröttheten börjar göra sig påmind här också.... nu tar jag natten!

Fogen, Gaga och Dagens

Dagens jag ska inte göra någonting gick de ju sisådär med. Nåja jag har ju inte förtagit mig iaf. Tog tag i de här med att damma idag - överallt! De är väl inget jobbigt i sig men klumpedunsen Annie kommer ju inte upp om hon väl hamnat på golvet. Och just de här läget var jag i idag. Skulle ju damma på nedre hyllan på tv-bänken HEJ KOM OCH HJÄLP MIG hahahah jag kom INTE UPP! Funderade ett tag på om jag skulle ringa hem P från Årjäng... men nej efter lite "bökande" tog jag mig upp :) Idag var de nog extremt eftersom foglossningen varit helt åt helvete idag. ALLT har gjort ont. Hoppas att de släpper tills imorgon.
När P kom hem drog han och Nea till badhuset, hon älskar att bada och busa i vattnet. När de var klara där drog vi och storhandlade. LYCKA ren och skär lycka känner jag, liksom varför är de så??? En tillfredställelse infinner sig :)
Angående Gagas nya video så disskuteras den tydligen mkt på nätet och olika musikforum. Man kan i videon hitta hyllningar till Madonna ofc, Micheal Jacksson, Sinnead O'Connor, Teela (från He-Man) osv... Man kan inte säga annat än att hon är förbannat COOL!
TODAY
Dagens mående: Ont som fan
Dagens favorit: Storhandlingen
Dagens låt: Born this way - Lady Gaga
Dagens outfit: Stooooora mysisar P's tisha
Dagens have-to-do: Handla mat
Dagens fel: Inga fel
Dagens sorg: Ingen medalj för herrarna i sprintstafetten :(
Dagens längtan: Bebisen!
Dagens tv: Sveriges mästerkock
Dagens insikt: Min dotter är inne i en härlig 6-års trots :)



Förmiddag

Ny dag, onsdag.
Dagarna tickar på, sakta, sakta.... Somnade skönt igår någon gång vid 01-snåret. Förvärkarna avtog som väntat. Vaknade vid halv 9 i morse av att blåsan seriöst höll på att explodera - upp!
Idag ska vi handla för jesus va tomt de ekar i kyl och frys nu, har ingen större aptit men gött mos med mat väl :)
Ska tvätta lite idag. Har man bott i lägenhet och haft delad tvättstuga är de en ENORM LYX att ha både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten - LOVE IT!



Sötaste <3

Lady Gaga

Lady Gaga - Born This Way
Ja vad ska man säga, hon är ju helt fantastiskt makalös!
Gillade inte låten så mkt från början men den växer med videon :)

Sweet dreams

Sitter uppe sent idag... börjar bli trött på dessa förvärkar, de hade varit trevligt om de bara kunde starta istället :)
Har iaf fixat håret, målat naglar och virkat mig en ruta, de är fan inte kattskit såhär en tisdagskväll/natt.
Nu blir de till att kissa, kika till Nea och försöka få lite sömn.
Dröm sött alla fina!

En toppmatch....till?

Tog mig en lång dusch och passade på att tvätta håret (gör de max 2-3ggn/v). Smorde hela kroppen, även fötterna och passade på att ta bort de gamla lacket på fingrarna. Har fått bra naglar nu så jag försöker sköta dem :)
Måste käka är vrålhungrig. Dagen mat har bestått av ett knäckebröd, en tallrik flingor och en liten paj. Nu ska jag iaf steka bacon, ägg och falukorv och kokt potatis... de är grejer de!
Gud i rava - gissa vad som går hemma på våran jävla Tv??? Fotboll, jesus vad jag ogillar denna sport just för tillfället, det har blivit en hel del de senaste, för enligt P är de mkt toppmatcher nu. Känner bara för i helvete!
Hoppas Nea's kläder kommer denna veckan också :) Imorgon har jag inget inplanerat förutom matschema och veckohandling (inte sj dock). Nea och P ska till badhuset, de har hon väntat på eftersom hon dels älskar att bada och dels ska inviga sin nya bikini.

Kaffe

Joråsåatte
nu är den på väg hem.
happy :)
Kan ju berätta att den vi har nu har tjänat oss/P i 4 år! Den har inte gått sönder men den har blivit mkt sämre. Har jämfört lite å vi enades om denna guldklimp.

Marskalas och kaffebryggare

1 MARS
Härliga månad. Hopp om att våren närmar sig, men framför allt bebisens månad :) Ofattbart att den äntligen är här. 10 dagar kvar till BF. Helt galet sjukt. Nea förstår också att det är nära nu, hon är så förväntansfull.
Mars är också månaden med mest födelsedagar på min sida av släkten. Nils, mor, Lisa och Jag. Jaja en till blir perfekt :)
Inatt hade jag så ont av förvärkar i flera timmar, så natten var riktigt orolig och sömnen uteblev till stor del. Nea är hos en kompis idag och leker (väldigt skönt, med tanke på sömnbristen). Lämnade henne vid 11:20 drog då vidare till Profab. Handlade massa färgpennor, bläckpennor, block, pysselbok och en ny vässare till Nea. Våran lilla sessa är nämligen expert på att inte sätta på korkarna på sina tushpennor, så nu har jag slängt alla sådana och gjort en rens på hennes skrivbord. Är ganska övertygad om att hon blir nöjd.
Tog mig en sväng på nedre plan och och fyndade 3 st dukar för halva priset och världens sötaste sovpyamas med knyt längst ner.
naaw
Resultatet av min shopping blev ju iaf att jag tog tagi och fick städat köksbänkarna och skåpen, tog tag i alla blommor och fixade sådant som är lätt att skjuta på.
Måste verkligen införskafa en ny kaffebryggare - snarast!
Mitt "problem" är att jag vill/ska ha en sådan här
Denna kaffebryggare går loss på mer än tusenlappen :(
Längtar....