Di Leva Regnbågsdiamant

Di Leva - vilken fin människa. Har alltid gillat hans musik, kul att fler får upp ögonen för han. Hans finaste låt ever är Regnbågsdiamant, lyssna å mys :)
Regn, regn, regnbågsklara, regnbågsklara diamant.
Regn, regn, regnbågsklara, regnbågsklara diamant.

Vi möttes i en dagdröm, min vackra lotusblomma, du fick växa i vår dy.
Du födde mig en cirkel och blåste bort min tvekan,
ja du blev min regnbågsvän.
Två underbara själar i en älskog.
När vi dansar blir vi en.

Regnbågsklara diamant, regnbågsklara diamant.
När du lyser upp min längtan blir allt sant.

Din rörelse är evig som virvlar och kometer i din söta frukts mystik.
Din kropp är explosioner.
Din känsla smeker luften i vårt drömska kärleksrus.
Som smaken av din frihet som du ger mig är att öka världens ljus.

Regnbågsklara diamant, regnbågsklara diamant.
När du lyser upp min längtan blir allt sant.

Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Kämpa på nu, kämpa på nu!
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Kämpa på nu, kämpa på nu!
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Kämpa på nu, kämpa på nu...

Regn, regn, regnbågsklara, regnbågsklara diamant.
Regn, regn, regnbågsklara, regnbågsklara diamant.
Lys! Lys! Lys min kära diamant!
Regn, regn, regnbågsklara, regnbågsklara diamant.
Regnbågsklara diamant...
Blir allt sant.
Min lotusblomma..
Låten hittas här
Puss


fredagsmys

Oasis - Wonderwall
Hatade den här låten förr... nu gillar jag den jättemycke! Delvis för att den får mig att tänka på min älskling!
Nea har varit i Tösse hela em och lekt hos en kompis, mysigt, hon tyckte de va så kul. Kom hem strax före 20:00 och allt fredagsmys va förberett, hon slet nog ut sig för nu sover hon så sött i soffan :)
well well, hoppar i godisskålen igen och tar mig en slurk must :)
Juste nu är jag ledig i dagarna 3!!!!!! å satan va skönt de ska bli yeeeeey
<Kram>

The frill

This is the new frill...

Patrik tyckte de va käckt med en kille och en tjej i samma frisyr hahaha nej men allvarligt så är jag nöjd, är lite ovan men nöjd!

 

Annars är de inte mkt nytt, jobbat idag, med en hel del energi faktiskt - härligt! Efter jobbet hämtade jag Nea sen fick de bli till att handla lite. Väl hemma försvann all energi och jag fick lägga mig och sova i en och en halv timma. I morgon fortsätter jobbandet men ska först på kurs 9-12 - brandutbildning. Måste även hämta ut ett par dojjor som jag beställt till sessan.

 

Ha en trevlig kväll nu!

 


Tisdag

En riktig vän ska man kunna ta upp luren och prata med och de ska vara som om de va igår, även om de va en evighet sedan.
Lyckligt lottad är jag, för jag upplever att jag har många av den sorten i min närhet!
<3
Aja nu över till helt annat. Jag ska klippa mig idag och funderar på något helt nytt, kanske sidecut??? Nåja de märks, skulle verkligen behöva fixa utväxten också men får fixas till helgen!
hehe
Annars är de inte mycket nytt som hänt. Wero skulle vart här på kaffe i fm, men så blev Alva sjuk och Patrik också, vet inte vilket som är värst, sjuka barn el sjuk kar???
Blev tipsad av Marielle om gratis tapetprover, käre värd va tapeter de finns men men har en ide får se om den går i lås.
Well, ha en finfiiiin dag allihopa!

blahadiha

Idag är jag trött - sååååå trött. Jag och Patrik sitter som två fjantar med varsin dator i varsit hörn av soffan, de är fanimej romantik på hög nivå :) Funderar på att sätta på en tvätt och hoppa i säng.
För övrigt har vi suttit och gjort matsedel för kommande vecka, blev bla bondsoppa, lasagne och stek. Men i morgon blir de stekt torsk m. äggsås. Lite för många vuxenpoäng på den men de är ett försök att få ordning på vårat sjuka mathandlande :) Blir till att utvärdera om några veckor. Hann även med att städa och tvätta.
Nea är nöjd, efter att ha vart tandlös sen i somras så börjar två riskorn skymta, ska fota när de syns lite mer.
Hahahaaa.... gammal bild :) å vart är överläppen???

Slut på helgen!

Helgen är slut och de är skönt! Jobbat typ hela tiden och sänder idag ett stort tack till Annlouise Jensen som såg till att dagen flöt på fiiint. Får lov att säga att mina arbetskamrater är bäst på alla sätt och vis, kommer sakna dem otroligt mkt. Tanken är att vi som blev uppsagda , men inte uppsagda utan omplacerade, ska få reda på vart vi kommer att hamna nu till veckan - blä - VILL INTE!
Efter jobbet va de hem och svida om för kaffe och tårta hos älskade syster Sarah som fyllt år, 27 år blev tanten iår :) Skratta en hel del åt Noomi som hade panik när Nea jagade henne.
Nu slappar vi i soffan och jag ska äta kvällsmat, ikväll blir de mackor, oliver och julmust.
Tänkte även bjuda er på en bild av min växande mage
v.21
Nej nu ska vi titta på Resident Evil 4 - känns som en kass film men men...
Trevlig kväll!

möts av...

Har jobbat 11-21 idag, kommer hem och möts av...
mysigt!


Nu blir de film en stund, sen sängen. I morgon vankas de jobb igen 7-16
Trevlig kväll

VBÅ

VBÅ
De här har jag väntat på...



Hahaha


Whiskey lullaby

Jag måste verkligen ladda batteriet till min kamera, tänkte bjuda på lite mera foton. Aja de kommer.
Sitter framför tv:n med min babe - fotboll = TRÅKIGT

Jobbat idag och va faktiskt ganska pigg när jag steg upp 05:15 de va otroligt skönt eftersom de inte hänt på säkerligen ett halvår. Denna veckan är lång, jobbar varje dag förutom fredag. Men käre värld jag ska inte gnälla jag har ju faktiskt ett arbete att gå till! Förstå att jag verligen ska vara hemma ca 1 år! Just nu känns de fantastiskt underbart men seriöst vad fan gör man när man inte jobbar???

Har försökt komma på vad jag vill ha för barnvagn och vilken prisklass den ska ligga på - vill inte ha en spletans ny, el jo de vill jag men tycker de är onödigt mkt pengar. Funderar på en Emmaljunga eller Brio.

Annars har dagen vart slapp och deg. Handlade lite efter jobbet och åkte hem och lagade mat, sen tände vi i kakelugnen och njöt av att internet och alla tv-kanaler äntligen funkar - BRA TELIA BARA 20 DAGAR!!! 

Nu blire sängen - älskar att sova, gillar dock inte att drömmarna bara blir mer och mer bänga. Ska till sist bjuda er på en låt. TITTA på videon!!! Grät som ett barn när jag såg den här....


 

Puss


Bekväm, NOT sexy...

Fick en trevlig överaskning när jag kom hem - mitt paket från Nelly hade kommit yeeeeey :) Blev två nya toppar, lite längre modeller så att de täcker min allt för charmiga röv nu när den jäser i takt med magen :) och en bh å nej, fanns inte ett uns av kul med den, mjuk utan bygel - B E K V Ä M är ordet! Sexig - N O T hahahaaa

Bestämde mig för att ta tag i mina fönster idag, eftersom man knappt kunde se in eller ut, de tråkigaste är att de såg ut så här när vi flyttade in... aja sagt och gjort, de hela resulterade i alla fall med ett psykbryt, för de första fick jag stå på trottoaren på lunnegatan, för de andra blev de bara lerigare och lerigare ju mer man försökte få rent dem. Ett fönster har 4  sidor att tvätta, så eftersom de var omöjliga att få rena fick jag tvätta alla fönster minst 2 gånger. Slutade med att jag skrek rakt ut på trottoaren, vet inte vad folk tänkte men inte fan bryr jag mig heller :)

Fixade lite mer till Neas födelsedag, idag köpte jag Skönheten och Odjuret (en av de bästa Disney ever!!!) och en fin mysis-dress. De tar sig, snart har vi fixat alla presenter och tur är väl de för sen är de dags för julklapparna.

Satt och pratade med 2 högre uppsatta männsikor på lunchen idag, förhoppningsvis får alla fd. uppsagda reda på vart de hamnar nästa vecka, fick mig även ett gott skratt :)

Nu hoppar jag in i duschen, börjar bli trött nu, ska ta till vara på sista kvällen utan tv kanaler och mysa i soffan och lyssna på kakelugnens sprakande.


Bra att man har kort där man inte är lika svullen som idag, de blir motivation till våren :) Dock ska jag verkligen försöka att förbli rökfri!


Nej duschen va de...

Lite pics

Jo ska ta tag i de här med bloggen nu!
Har precis vart på ett enligt mig ganska onödigt möte om återanställning, omplacering och blaha blaha... aja va där iaf de är väl de viktigaste :)

Annars äre inte mkt nytt, kulan växer och nya lyan är fortfarande kanon, livet känns fint - snudd på skitbra. Tänkte bjuda på lite bilder som legat och skrotat i kameran de senaste året!


Nea blev 5 år 09-11-09



Lisa och fianste Mormor - RIP



Underbara sessan på julafton -09



<3



Sessan




Nea och hennes underbara hår (som klipptes kort av en kompis!)



Jag fyllde 30 å Maggie 28



Emelie å Elin



Noomi å jag


Noomis dop



hahahahaaaaaa - pajas!



MKT kortare hår här, suck!



Inte rädd för småkryp iaf...'



Nu ska jag äta lite lunch för tror min käre sambo kommer hem snart. Funderar på kläder också, kan ju inte ha några av mina jeans längre, och hur kul är de att springa runt i mysisar hela tiden??? Beställde hem två längre tröjor från Nelly häromdagen, får hoppas de kommer snart så man slipper se så tråkig ut. Håller på att planera Neas presenter också. Klickade hem ett par kängor igår typ Dr Martens - så snygga :) Aja dags att ladda batterierna för idag så blire kvälljobb 14-21 yeeeeyh...


ett tag sen sist...

jo de va ju ett tag sedan sist. Livet leker och jag är tjock :) Sitter i soffan med en sovande Nea bredvid mig och Ps I love you. Kan man grina mer till en film?
Nåja förutom att vi ska ha en bebis :) så har vi flyttat och jag älskar den nya lyan, varför då då - JO därför jag har tvättmaskin, tumlare, diskmaskin, vedspis i köket och 3 fungerande kakelugnar. Dessutom trägolv och vita väggar!  Vi var på UL i torsdags, spännande och herre vad utvecklingen gått framåt, man såg allt så tydligt nu, jämförde med Neas bilder från -04 och skillnaden är enorm. Nea var med och hon tyckte det var värsta grejen. Frågade mig hela tiden om jag verkligen hade en bebis i magen. Allt var perfekt och datumet blev 11.03.11 <3

Får se om jag orkar blogga men de tror jag nog!

Puss & Kram