Catfight

Halv elva och Alfons ligegr för att vila. Har hunnit med en hel del inklusive 2 koppar kaffe och ett kattslagsmål. Det sistnämnda var mindre trevligt. Katten fastnade med benet i Alfons BobbyCar (antar att han fick panik när han inte kom loss) och lilla skrutten satt så nära så katten bet honom flera gånger i handen. Ringde givetvis familjecentralen pronto så vi ska träffa läkare ikväll för ev antibiotikabehandling. Känns skönt att jag inte kommer arbeta den här månaden, ägna min tid åt barnen. Speciellt för lille Alfons som kommer börja dagis nu i vår.
Nu ska jag fixa frillen, sätta på en kanna kaffe och dona lite. Slog över till 3:an och där går VBÅ, var säkert ett halvår sedan jag såg det så det blir bakgrundsljudet.
Satt förresten och kikade lite på nätet och hamnade på en blogg. Mamman hade 4 söner varav en av dem fått en hjärntumör, så hemskt. Barn föds som oskyldiga små varelser, de är de sista på jorden som ska få något så hemskt som cancer. Tänk vilken lycka så länge barnen får vara friska!
DET FINNS INGEN KÄRLEK SOM ÄR SÅ STARK SOM DEN MAN KÄNNER FÖR SINA BARN!


Hoppas alla får en fin dag.

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback