Lördag - Söndag

Av någon anledning verkar jag blogga när jag har som mest att göra....? Aja skumt! Har vart ledig i 2 dagar och en till återstår :) Igår hade vi en mysig dag med besök hos Emelie å Andreas, sen hem för att köra en grovstädning och montering av tv:n på väggen. När allt var klart och middagen låg i magen åkte Nea för att sova över hos sin kusin. Patrik och Andreas åkte till Tveta för att hämta ved hos Emma och Tommy och jag fick under tiden sällskap av Emelie och Elin.
Vi tittade på Så mycke bättre - MYSprogram, Käkade massa godis och drack must. Elin lämnade oss efter SMB och vi skulle bestämma vilken film vi skulle titta på och även om vi var hungriga eller inte. Slutade med en familjepizza och hajfilmen The reef
Idag vaknade vi av att det knackade på dörren, klockan var nästan 10!!! och Patrik å jag sov... hahaha de brukar vi inte göra så vi skyller på att klockan nästan var 01 när vi la oss igår. (vi brukar lägga oss runt 10 - 10:30)
Well Nea var iaf den som glad stod och knackade på dörren så de va bara att upp och hoppa :) sedan dess har vi inte gjort mkt mer än käkat frukost, druckit kaffe, tränat bokstäver och skrivning med Nea, filat fötterna och lagt på nytt lack (2!!! mån sist). I bakgrunden rullar längdstafetten.
Nu är de dags att förbereda Nea för ridskolan, snälla  Inga-lill kommer och hämtar henne vid 15 - tiden.
Ajö och ha en fortsatt trevlig söndag!

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback